پس از عدم تمايل دايي براي خداحافظي كردن با پيراهن تيم ملي او همراه با رسول خطيبي، وحيد هاشميان، مهدي رجبزاده زير ذرهبين كارشناسان فوتبال قرار دارد تا انتظارات موجود را برآورده كنند و در پيشاني خط حمله تيم ملي مثمرثمر واقع شوند.
روز گذشته خبر درگيري رضا عنايتي در جريان تمرين نوبت بعدازظهر تيم ملي منتشر شد كه جهت اطلاع از آن گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ دقايقي با وي به گفت و گو پرداخت كه ماحصل آن را در ذيل ميخوانيد:
گويا در تمرين روز گذشته تيم ملي با جواد نكونام درگيري لفظي پيدا كردي و بابت تكل خطرناكي كه او روي پايت زد قادر به ادامه تمرين نبودي؟
كدام درگيري، من اصلا با جواد نكونام رودررو نشدم كه بخواهم با او درگير شوم، يك لحظه رحمان رضايي براي تصاحب يك توپ روي پايم تكلي را بس و من نقش بر زمين شدم. با تلاش كادر پزشكي و يخ درماني مشكلم حل شد و ميتوانم تيم ملي را همراهي كنم.
عنايتي هم همانند ديگر بازيكنان در مواقع خطر سياست تكذيب كردن را در پيش روي خود نگرفته است؟
به هيچ وجه، آنقدر دل و جرأت دارم وقتي اشتباهي را انجام بدهم از طرف مقابلم عذرخواهي كنم.
شرايط بدنسازي حاكم بر تيم ملي چه طور است و آيا بازيكنان به حد ايدهآل كادر فني نزديك شدهاند؟
خوشبختانه در حالي 12 ـ 13 جلسه تمرين بدنسازي كه در نظر گرفته شده بود كليه بازيكنان نهايت تلاش خود را انجام دادند تا از لحاظ بدني خود را با ايدهآلات كادر فني تطبيق بدهند.
در تمريناتي كه پشت سر گذاشتيد لژيونرهاي شاغل در اروپا بهتر كار كردند و از بقيه نفرات آمادهتر بودند؟
طبيعي است، آنها فرصت بيشتري براي استراحت كردن داشتند و اكثر اين نفرات در مسافرت طولانيمدت به سن لوئيس حضور نداشتند.
آيا عنايتي به فرم ايدهالي كه ابراهيمي اعلام كرده بود از لحاظ وزني دست پيدا كرده است؟
قبول دارم كه نسبت به قدم مقداري كمبود وزن در من وجود دارد، ولي اين مسأله تأثيري در عملكردم نداشته و در اكثر صحنهها و درگيريها حاضر هستم. ناصر ابراهيمي هم در مصاحبه خود گفته بود تيم ملي مشكل بدني ندارد، اما از لحاظ وزني دچار كمبود است و براي مثال از رضا عنايتي نام برد كه فكر ميكنم برخي افراد از اين صحبتها برداشت اشتباهي داشتند.
در جريان اوضاع نابسامان مديريتي باشگاه استقلال قرار داري؟
بله و اميدوارم كه اين باشگاه هرچه سريعتر سر و سامان بگيرد و بتواند در فصل نقل و انتقالات تيم خوبي را براي رقابتهاي آتي ليگ برتر ساخته و پرداخته كند.
گويا سامره با فتحالله زاده ديداري داشته كه در صورت توافق فصل بعد پيراهن استقلال را به تن كند؟
به هيچ وجه چنين چيزي امكان ندارد. من در جريان قرارداد سامره با الشعب قرار دارم و علي نميتواند با تيم ديگري مذاكره كند. اين ديدار هم صرفا جهت تجديد ديدار با فتحالله زاده بوده است.
حتما ميداني كه تيم ملي ب توانست با پيروزي مقابل عراق در رقابتهاي غرب آسيا قهرمان شود؟
بله، فوتبال ما اين توان را دارد كه همزمان 3 تيم ملي را روانه مسابقات مختلف كند و قهرمان در اردن نويدگر اين مسأله است كه تيم ملي ايران تنها وابسته به لژيونرهاي خود نيست و بدون آنها هم ميتواند در آسيا افتخار كسب كند.
بازيهاي تداركاتي مقابل غنا و جامائيكا چه شباهتي با سبك بازيهاي رقباي ايران در جام ملتهاي آسيا دارد؟
اين 2 تيم كه فوتبالي برگرفته از قاره آفريقا را به نمايش ميگذارند از لحاظ سرعت، قدرت و تكنيك فردي حرفهاي زيادي را براي گفتن خواهند داشت و تقابل با آنها ميتواند نقاط ضعف و قوت تيم ملي را مشخص كند.
البته بازيهاي تداركاتي پيش از رقابتي نميتواند ملاك خوبي براي موفقيت تيم ملي باشد. به طور مثال ما پيش از جام جهاني بوسني را با 5 گل شكست داديم و همگان فكر ميكردند كه تيم ملي ميتواند مقابل مكزيك، پرتغال و آنگولا نتايج قابل قبولي را كسب كند، اما ديديد كه چه عملكردي داشتيم.
در راه قهرماني ايران فكر ميكني كدام حريفان ما بتوانند مشكل ساز شوند؟
استراليا، كره جنوبي، ژاپن، عربستان و حتي ضعيفترين تيمهاي حاضر در جام ملتهاي آسيا همگي ادعاي قهرماني دارند و تيم ملي براي تحقق آرزوي 31 ساله مردم ايران حق اشتباه كردن را ندارد.
در خوشبينانهترين حالت تيم ملي ايران چه نتايجي را در جام ملتهاي آسيا رقم خواهد زد؟
چين، ازبكستان و مالزي هر يك نوع خاصي فوتبال بازي ميكنند و قدر مسلم مقابل ايران پا پس نميگذارند فكر ميكنم تا مرحله نيمهنهايي به راحتي بالا برويم و از آن پس بايد نيرويي دوچندان به تيم تزريق شود تا به سمت قهرماني حركت كنيم.