کمک فوري در مورد کارت گرافيک جي فورس

در اين بخش شما ميتوانيد درباره سخت افزار كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

کمک فوري در مورد کارت گرافيک جي فورس

پست توسط forodo »

سلام لطفا اگر می توانید من را راهنمایی کنید من یک کارت گرافیکی جی فورس 5500 خریدم که ورژن برنامه ان پایین است من ورژن جدید را از سایت رسمی شرکت دانلود کردم ولی موقع نصب ورژن جدید نمی توانم ان را نصب کنم از هر کسی که می پرسم می گویند که کارت گرافیکم غیر اصل است به خاطر همین نمی توانم ورژن جدید را نصب کنم برای اینکه بتوانم بازیهای جدید را اجرا کنم حتما باید برنامه گارت گرافیکم را ارتقا دهم ایا شما می توانید من را راهنمایی کنید که مشکلم برطرف شود از شما به خاطر کمکتان تشکر می کنم.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

forodo جان
منظورتون از ورژن کارت گرافيک فريموير هست يا درايور اون ؟
زمان به روز رساني چه پيامي ميده؟ اگر منظورتون درايور هست اول نسخه قبلي رو حذف کنيد و بعد شروع به نصب نسخه جديد کنيد :-(
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: Mir Space Station
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

پست توسط Danial_cartio »

سری 5 جیفورش شامل (5200 - 5500 - 5950 ) رو ورژن های بالا جواب نمیدن و همون ورژن پایین رو لازم دارن .
سری های 6 جیفورس هم رو آخرین ورژن همین طور هستن و نصب نمیشن .

کارت گرافیکتم عوض کنی بهتره چون حتا اگر رو آخرین ورژن جواب میداد روی هیچ بازی دیگه جواب نمیده :eek:
ارسال پست

بازگشت به “سخت افزار كامپيوتر”