خب برنامه دیگری که معرفی می کنم همان برنامه معروف Pocket Quran هست . با این تفاوت که نسخه 2007 بوده و قابلیتهای جدیدی به اون اضافه شده است .
[External Link Removed for Guests] Please Login or Register to see this code
البته در پرشین موبایل هم یک تاپیک مخصوص قرآن کریم ایجاد شده و تمامی برنامه ها در آنجا لینک شده اند . اگر کسی خواست می تونه به اون تاپیک هم سر بزنه . Please Login or Register to see this code
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
سلام عزيزان کار بسيار خوبي کردين که نرم افزار هاي قرآن را جمع اوري کرده ايد >ولي لطف کنين مشخص کنين که متن فارسي شده هم دارن و يا يک نرم افزار قرآن فارسي درست و حسابي وجود داره، اگه هست راهنمايي کنين خيلي ممنون مي شم ، چون قرآن عربي به درد من نميخوره ، آخه عربي بلد نيستم.
باز هم تشکر.
بهترین برنامه قرآنی نوشته شده به فرمت جاوا برای گوشیهای موبایل[b]عربیباترجمهفارسی[/b] زیبا و کاملا حرفه ای نوشته شده است این همان برنامه ای است که من مدتها دنبالش می گشتم و حتی قصد نوشتنش را داشتم این برنامه کاملا رایگان بوده و تنها 790 کیلوبایت حجم دارد حتما دانلود کنید و به دیگران توصیه کنید.
[External Link Removed for Guests] لینک دانلود [External Link Removed for Guests]
با سلام به همه دوستان
یک خبر خیلی خوب برای دوستان دارم
بالاخره یک نرم افزار پیدا کردم که کامله
قران کامل+ترجمه فارسی+تفسیر نور(آقای قرائتی)+قابلیت جستجو در متن قرآن و ترجمه و .........
امیدوارم همه استفاده کنند و ما رو هم دعا کنید
از اینجا میتونید دانلود کنید
قبل از دانلود بگم که من درباره اینکه شرکت سازنده این نرم افزار راضی هست که این نرم افزار به طور رایگان عرضه شود یا نه
هیچ اطلاعی ندارم
[External Link Removed for Guests] موفق باشید