هاست ****.com ..... از آب درآمد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster

هاست ****.com ..... از آب درآمد

پست توسط m2babaey »

سعيد12345 كجاست؟
من سه تا دومين ازش خريدم تو سايت فيرانس اما لان نمي تونم باهاش تماس بگيرم. حتي به ايميل ياهوش هم جواب نمي ده. موبايلشم كسي جواب نمي ده
البته اين مسئله اصلا تقصير شما نيست اما خواهشا اگر باهاش تماس داريد بگيد حداقل پسورد دومينهاي ما رو بده تا بريم يك جاي ديگه هاست بخريم
فقط يك احتمال مثبت هست اونم اينه كه خداي نكرده براي ايشان اتفاق بدي افتاده باشد
اميدوارم مديران سايت با اجازه دادن باقي ماندن اين تاپيك به من در برطرف شدن مشكل كمك كنند. با تشكر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

m2babaey جان
کارهاي ايشون به خودشون مربوطه و ارتباطي با ما نداره، درجات بر اساس فعاليت هستند و نه چيزي جز اين
اميدوارم مشکل شما حل بشه به هر حال ....
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

کمک فوری سایت ام چند روزه Down شده

پست توسط osilatoria »

من از سایت فیرانس هاست و دومین خریدم و چند روزه که سایت ام Down هست . یکی از دوستان گفت که سعید سایت اش خراب شده و . . . کسی میتونه کمکی به من بکنه ؟ من باید چیکار کنم ؟
 تصویر 
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط m2babaey »

خوب خدارو شكر همهچي برگشت
سعيد آقا گفت هاستينگ رو تعليق كرده فقط به مشتريان فعلي تا آخر قرارداد سرويس ميده
بهش حق ميدم. از اول مشكلهاي زيادي براش پيش اومد. اول آمريكاييها هي ديتا سنتر رو مي بستند. بعد بعضي از مشتريا با خلاف كردن و آپلود كردن فايلاي كپي رايت براش دردسر درست كردند. بعد هم سي پنل اونطوري شد.
اما خدا رو شكر اين غيرت رو داشت كه به قراردادش پايبند باشه. (هرچند يك كم اين چند روز نا پيدا شد)
اميدوارم موفق باشه :smile:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

سلام
در اين سايت چه خبر بوده بي خبر بوديم؟! :-o قاضي نرفته ما رو اعدام ميکنيد! 8)
مشکلي که پيش آمد و باعث از کار افتادن يک هفته اي سي پنل و سپس تغيير سرور ناگهاني و کش لعنتي مخابرات و ... شد ناشي از سياستهاي ... است که باعث شدن ايران تحريم شود و هر از گاهي اين مشکلات پيش آيد! :-?
دو هفته پيش زدن لايسنس سي پنل رو غيرفعال کردن! مجبور شدم سرور رو عوض کنم که باعث کلي ضرر مالي شد! :sad: بعد هم مخابرات سايتها رو کش کرده بود و وقتي زنگ زدم يه چيزي هم بدهکار شدم! :-? گفتن صبر کنيد درست بشه ما هم تا جمعه صبر کرديم تا آي پي هاي جديد کاملا در تمام 50 سايت ست شود و از ديروز سايتها باز شدن. :D
و اما در مورد خريد دومين بايد بگويم که هيچ ربطي به تازه کار يا قديمي بودن هاستينگ ندارد و دوميني که ثبت شده تا پايان اعتبارش حتي اگر هاست نباشد پايدار خواهد بود. :-)

موفق باشيد. :razz:
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط m2babaey »

اين مشكل به روز شدن كش كاملا قابل دركه. من قبلا اينو در مورد يك سايت ديگه كه گاه گاه بهش سر ميزدم تجربه كرده بودم. اما دو تا راه حل وجود داشت:
يكي اينكه مي تونستيد يك كاري بكنيد كه يك صفحه پيغام بياد كه بگه به علت تغيير سرور شما بايد تا به روز شدن كش ISP صبر كنيد (اين كار رو همان سايتي كه قبلا تجربه اش رو داشتم كرده بودند)
راه حل دوم اين بود كه شما به يكي از ايميلهاي ****, arcad5ta3, aslan2k5 يا موبايلتون جواب مي داديد تا ما نگران نشيم قربونت بشم
(ايميلها رو براي حفظ اسرار شما با غلط املايي و كمي دستكاري نوشتم) حتي مي بينيد كه من اول چند روز پيش تو همين سايت به شما پي ام زدم بعد كه از جواب گرفتن كلا نااميد شدم اين تاپيك رو باز كردم.
در مورد دومين هم غصه همون پايدار بودن دومينهاست. وگرنه من حاضر بودم دوباره پول بدم بخرمشون. من بعد از ثبت دومينها با كلي دردسر يك NGO به نام تك فكر زدم تا... حالا تصور كنيد يا بايد يك سال صبر كنم تا دومين منقضي بشه يا همه چي رو از اول شروع كنم
البته من با آنلاينيك تماس گرفتم (قبل از اينكه بتونم با شما حرف بزنم) اونا دو روز پيش يك ايميل براتون فرستادند. ديروز دوباره تماس گرفتم كه امروز صبح جواب دادند اگر تا 24 ساعت ديگه شما به من جواب نداديد خودشون مستقلا دومين دات كام رو به من بدن.
خدارو شكر كه كار به اونجاها نكشيد
ضمنا با تشكر از Mahdi1944 كه با درخواست ويرايش پستم موافقت كردند
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”