IRIAF P-3F ORION
مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
- سپاسهای ارسالی: 398 بار
- سپاسهای دریافتی: 226 بار
- تماس:
alexlote عزیز
شماره رو درست دیدید.
در مورد شماره دم هواپیماهای با ماموریت تجسس و جستجو حساسیت نشون ندید
چون منبع شمارش تعداد هواپیماها و حتی منبع شناسایی یک هواپیمای واحد نیستند. هواپیماهایی با این قبیل ماموریت ها ممکنه وقتی فرود میان و وارد آشیانه میشن با شماره دیگه ای از آشیانه خارج بشن.
شماره رو درست دیدید.
در مورد شماره دم هواپیماهای با ماموریت تجسس و جستجو حساسیت نشون ندید
چون منبع شمارش تعداد هواپیماها و حتی منبع شناسایی یک هواپیمای واحد نیستند. هواپیماهایی با این قبیل ماموریت ها ممکنه وقتی فرود میان و وارد آشیانه میشن با شماره دیگه ای از آشیانه خارج بشن.
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral

ICT Admiral

- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
Fariborz, گرامي
پرواز اين هواپيماهاي بسيار قديمي و فرسودهء لاکهيد، بدون پشتيباني قطعاتي کمپاني سازنده، براي من جاي تعجب بسيار داره. من تا الان تصور مي کردم P-3F هاي ايران در دوران پس از انقلاب، در گوشه اي از پايگاه شيراز، به حال خود رها شده اند و مشغول زنگ زدن هستند.
پرواز اين هواپيماهاي بسيار قديمي و فرسودهء لاکهيد، بدون پشتيباني قطعاتي کمپاني سازنده، براي من جاي تعجب بسيار داره. من تا الان تصور مي کردم P-3F هاي ايران در دوران پس از انقلاب، در گوشه اي از پايگاه شيراز، به حال خود رها شده اند و مشغول زنگ زدن هستند.

[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 16928 بار
- سپاسهای دریافتی: 4259 بار
Reza6662 عزيز در مورد قديمی بودن اين پرنده های دوست داشتنی کاملأ با تو هم عقيده هستم و دقيقأ من هم هميشه از پرواز اين هواپيماها با توجه به تحريم و عدم فروش لوازم يدکی از طرف شرکت سازنده تعجب کرده ام , ولی دوست نازنينم تعجب بيشتر من از پرسنل زحمتکش و غيرتمند نهاجا است که با چه تلاش و خون دل خوردنی اين هواپيماهای کهنه رو هنوز هم با غرور به پرواز در ميآورند. جدأ که ارزش کار اين عزيزان در کلمات نميگنجد . با سپاس .