يه طراح صفحه ي ويب اگه هست و وقت داره اصلا کي قالب وبلاگتون رو ساخته؟
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
يه طراح صفحه ي ويب اگه هست و وقت داره اصلا کي قالب وبلاگتون رو ساخته؟
اگه دوستی هست خبر بده لطفا من یه کار کوچولو ازش می خوام
کسی هست؟؟؟
کسی هست؟؟؟

-
من يه قالب مي خوام واسه وبلاگ که شبيه قالب شما باشه ولي سياه باشه شبيه به ويستا باشه کسي بلده کمک کنه؟؟؟
مردي نبود؟؟
فقط طراح خانوم نباشه لطفا
مثلا اين رو بريد نگاه کنيديه قطعه ي سياه هستش اينم کد : [External Link Removed for Guests]
غالب خودتون هم خوبه عين قالب شما ولي سياه با کارايي کم تر مثلا زدن موضوع جديد نداشته باشه و فقط ارسال جواب داشته باشه رو سراغ داريد يا مي تونيد بسازيد؟
لطفا کمک کنيد
مردي نبود؟؟
فقط طراح خانوم نباشه لطفا
مثلا اين رو بريد نگاه کنيديه قطعه ي سياه هستش اينم کد : [External Link Removed for Guests]
غالب خودتون هم خوبه عين قالب شما ولي سياه با کارايي کم تر مثلا زدن موضوع جديد نداشته باشه و فقط ارسال جواب داشته باشه رو سراغ داريد يا مي تونيد بسازيد؟
لطفا کمک کنيد

-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار
نمی دونم شما چقدر با طراحی قالب سایت ها آشنایی دارید اما باید این رو بگم که با توجه به موضوع سایت باید انتخاب کنید . به عنوان مثال رنگ های تیره آدم رو یاد مسائل خلاف مثل هک میندازه و اصلا مناسب یه فروم نیست . هم این دلیل که عرض کردم و هم اینکه کاربر حوصله پیدا نمی کنه مطالب رو بخونه . شما اول بگید چی میخواین ؟ سایت یا وبلاگ ؟ از چه سیستمی استفاده میکنید ؟ فروم میخواین یا خبررسانی ؟

-

-

-

-

-

-

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
hani_rasekh جان
اگر ميخواهيد جدي کار کنيد به هيچ وجه روي فضاهاي مجاني حساب نکنيد، براي تست برخي سيستمها پارسا اسپيس و ... ممکنه کفايت کنه، اما نه براي يک کار جدي
اگر ميخواهيد واقعا سايت داشته باشيد، بايد يک هاست خوب خريداري کنيد و بعد شروع به کار کنيد
اگر ميخواهيد جدي کار کنيد به هيچ وجه روي فضاهاي مجاني حساب نکنيد، براي تست برخي سيستمها پارسا اسپيس و ... ممکنه کفايت کنه، اما نه براي يک کار جدي
اگر ميخواهيد واقعا سايت داشته باشيد، بايد يک هاست خوب خريداري کنيد و بعد شروع به کار کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد