میخواستم یه گوشی از عراق وارد کنم به دلیل حذف طرح رجیستری شدن گوشی ها
اونجا قیمت ارزونتره تا اینجا یا نه
حالا بین این گوشیها کدومشون خوبه
از بین ان 79 80
و
ان 70و3250وان 79و گوشیهای سری یی
گوشیهای موزیکال سری ان
درضمن اینها رو در سخ بخشخودشون مقایسه کنید
من الان 6630 دارم و میخوام عوض کنم ئنبال گوشی خوبی میگردم قیمتهای گوشی های سریال اصلی اینها بدون گارانتی چنده
حتما گوشی باشه دوربین 2وفلاشم داشته باشه
حامد خان چون شما کرمان هستی قیمتهای کرمان رو بگو ممنونم
کدومیکی
مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
g جان
بستگي داره با چه قيميتي در ايران و اونجا بتونيد تهيه کنيد، همونطور که ميدونيد عراق در حال حاضر هيچ نوع ثباتي نداره و ممکنه با هر قيمتي پيدا بشه،
اگر مشکلي از نظر هزينه نداريد، N95 بهترين انتخاب هست، در ردهي بعدي N73 و بعد از اون N80
همهي مواردي که اشاره کرديد هم در اين سه گوشي وجود داره
اگر معيارهاي ديگهاي در اين زمينه داريد اعلام کنيد تا با توجه به اونها براتون بهترين رو معرفي کنيم
بستگي داره با چه قيميتي در ايران و اونجا بتونيد تهيه کنيد، همونطور که ميدونيد عراق در حال حاضر هيچ نوع ثباتي نداره و ممکنه با هر قيمتي پيدا بشه،
اگر مشکلي از نظر هزينه نداريد، N95 بهترين انتخاب هست، در ردهي بعدي N73 و بعد از اون N80
همهي مواردي که اشاره کرديد هم در اين سه گوشي وجود داره
اگر معيارهاي ديگهاي در اين زمينه داريد اعلام کنيد تا با توجه به اونها براتون بهترين رو معرفي کنيم
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای دریافتی: 66 بار
- تماس: