مادر محمدرضا شجریان درگذشت
مادر محمدرضا شجریان شب گذشته بر اثر عارضه قلبی در مشهد درگذشت.
به گزارش خبرنگار مهر، مادر این استاد آواز متولد سال 1300هجری شمسی در مشهد و دارای شش فرزند به نامهای محمدرضا (فرزند اول)علیرضا، نسرین، احمدعلی، محمدجواد (سیامک) و امیر بود.
حمیدرضا نوربخش در باره مراسم ترحیم مادر استاد گفت : قرار است مجلس ختمی از سوی خانه موسیقی و جامعه هنرمندان ایران در تهران برگزار شود که تاریخ و محل آن به زودی اعلام می شود.
مدیرعامل خانه موسیقی افزود : هم اینک استاد در راه مشهد است و پس از برگزاری مراسم تشییع ومجلس ختم در مشهد برای برگزاری مراسم یادبود به تهران مراجعت می کند.
وی در پایان در مورد کنسرت استاد شجریان گفت : طبق برنامه قبلی این کنسرت برگزار می شود ولی احتمال دارد تاریخ آن چند روزی تغییر کند.
مهر
مادر استاد محمدرضا شجریان درگذشت
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
مادر استاد محمدرضا شجریان درگذشت
[External Link Removed for Guests]
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
برنامه ی تشییع پیکر مادر استاد شجریان و مجالس ترحیم به شرح زیر است. حضور و همراهی همه ی عاشقان استاد موجب دلگرمی ایشان و نیز یادآوری پیمان عشق و همدلی است که با استاد خود بسته ایم .
تشییع:
مشهد - پنجشنبه - از مقابل بیمارستان الغدیر به سمت حرم امام رضا
برنامه ی مشهد:
مسجد الزهرا - جمعه ۲۲ تیرماه - ۹ تا ۱۱ صبح و ۱۶ تا ۱۸ بعدازظهر
برنامه ی تهران:
مسجد نور، میدان فاطمی - یکشنبه ۲۴ تیرماه - ۱۸ تا ۱۹:۳۰ بعد از ظهر
علي غزنوي مدير روابط عمومي دلآواز در گفتوگو با خبرنگار موسيقي فارس در خصوص مراسم ترحيم مادر استاد آواز ايران گفت:مراسم ترحيم «افسر شاهوردياني»مادر استاد «محمدرضا شجريان» جمعه 22 تير در مسجدالزهرا مشهد از ساعت 9 تا 11 و 16 تا 18 برگزار ميشود.همچنين مجلس يادبودي نيز يكشنبه 24 تير از سوي خانه موسيقي در مسجد نور واقع در ميدان فاطمي از ساعت 18 تا 30/19 برگزار خواهد شد.
تشییع:
مشهد - پنجشنبه - از مقابل بیمارستان الغدیر به سمت حرم امام رضا
برنامه ی مشهد:
مسجد الزهرا - جمعه ۲۲ تیرماه - ۹ تا ۱۱ صبح و ۱۶ تا ۱۸ بعدازظهر
برنامه ی تهران:
مسجد نور، میدان فاطمی - یکشنبه ۲۴ تیرماه - ۱۸ تا ۱۹:۳۰ بعد از ظهر
علي غزنوي مدير روابط عمومي دلآواز در گفتوگو با خبرنگار موسيقي فارس در خصوص مراسم ترحيم مادر استاد آواز ايران گفت:مراسم ترحيم «افسر شاهوردياني»مادر استاد «محمدرضا شجريان» جمعه 22 تير در مسجدالزهرا مشهد از ساعت 9 تا 11 و 16 تا 18 برگزار ميشود.همچنين مجلس يادبودي نيز يكشنبه 24 تير از سوي خانه موسيقي در مسجد نور واقع در ميدان فاطمي از ساعت 18 تا 30/19 برگزار خواهد شد.