رقيب 8گيگابايتي ipod

در اين بخش شما ميتوانيد درباره سخت افزار كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
پست: 5149
تاریخ عضویت: شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۸۵, ۲:۳۰ ب.ظ
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 131 بار
تماس:

رقيب 8گيگابايتي ipod

پست توسط DJ.HAMED »

تصویر

ipod و فروش بالاي آن همچنان حس رقابت توليدكننده‌هاي ديگر را برمي‌انگيزد.
به همين دليل هم شركت SanDisk به تازگي دستگاه جديد MP3Player خود را كه رقيب جديد ipod شركت Apple است، به بازار معرفي كرده است.
تعجب نكنيد، هر چند SanDisk توليدكننده كارت‌هاي حافظه و كليدهاي USB است، اما بازار رقابتي مي‌تواند هر توليدكننده‌اي را اغوا كند.
Sansa e280 دستگاه پخش موسيقي جديد اين شركت است كه با قيمتي معادل قيمت ipod Nano اما با ظرفيتي 2برابر آن به بازار عرضه شده است.
اين محصول جديد كه داراي حافظه 8گيگابايتي است، فضاي لازم براي ذخيره بيش از 2000 آهنگ را براي كاربرانش فراهم مي‌كند.
اين MP3Player از حافظه فلش استفاده مي‌كند، اما در عين حال اين دستگاه قابليت افزايش حافظه تا 10گيگابايت را هم دارد.
علاوه بر اينها Sansa e280 ، داراي قابليت‌هايي مانند راديو FM، ضبط صدا و باتري با طول عمر 9 برابر ipod نانو است.
به اين ترتيب SanDisk براي افزايش ميزان فروش محصولات و بالا بردن سهم خود از بازار پخش‌كننده‌هاي ديجيتال
قابل حمل، قيمت MP3Playerهاي ديگر خود را با حافظه‌هاي 2، 4 و 6 گيگابايتي تا حد چشمگيري كاهش داده است.
آمار نشان مي‌دهد SanDisk با فاصله زيادي از Apple جايگاه دوم بازار MP3Player ايالات متحده را در دست دارد.
به گفته تحليلگران MP3Player آمريكا در اختيار Apple است و 10درصد آن هم به SanDisk تعلق دارد.
Novice Poster
Novice Poster
پست: 63
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۲ تیر ۱۳۸۵, ۲:۴۷ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط حامد85 »

اين هم منبع خبر: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
پست: 3820
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۲ مهر ۱۳۸۵, ۲:۳۰ ب.ظ
محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

پست توسط DANG3R »

حامد85,
دوست عزیز فکر نکنم این منبع باشد چون Properties عکس می گه مال سایت دنیای اقتصاد است و DJ.HAMEDاز کاربران خوب و فعال سایت هستند و واقف به این که باید مطلب را درج کنند و شاید این یکی از دستشون در رفته شما نباید اینگونه پست مفید یک شخص را زیر سوال ببرید دوست عزیز من :) :-)
موفق باشید
Captain II
Captain II
پست: 5149
تاریخ عضویت: شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۸۵, ۲:۳۰ ب.ظ
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 131 بار
تماس:

پست توسط DJ.HAMED »

حامد85, :razz: :razz:

من تا حالا اينو چند بار گفتم.
:x يه مطلب توي اينترنت هزار جا هست.
و نميشه فقط يه سايت رو منبع قرار داد.
والله اين سايتي که شما الان نشان داديد من واسه بار اول هست مي بينم منبع اصلي اين مطلب که من گزاشتم اين سايت. هست.
[External Link Removed for Guests]
شرمنده يادم رفت که اول پستم بنويسم دنياي اقتصاد

و ممنون علي جان از اينکه شما جواب داديد.
:)
ارسال پست

بازگشت به “سخت افزار كامپيوتر”