منتظر MMS همراه اول نباشيد

در اين بخش ميتوانيد در مورد سرويسهاي مخابراتي و امكانات جانبي بحث و تبادل نظر كنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
پست: 5149
تاریخ عضویت: شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۸۵, ۲:۳۰ ب.ظ
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 131 بار
تماس:

منتظر MMS همراه اول نباشيد

پست توسط DJ.HAMED »

تجديد مناقصه انتخاب پيمانكار پروژه GPRS اپراتور تلفن‌همراه باعث شده تا بهره‌برداري از اين سرويس كه توسط مديرعامل شركت ارتباطات سيار وعده آن از شهريورماه اعلام شده بود به آبان سال‌جاري موكول شود.


پيش از اين وفا غفاريان، مديرعامل شركت مخابرات ايران در گفت‌وگويي اعلام كرده بود كه بعيد است ارتباطات سيار تا پايان سال 86
بتواند سرويس‌هاي GPRS خود را به مشتركان ارائه دهد اما وحيد صدوقي، مديرعامل ارتباطات سيار وعده داده بود كه واگذاري اين سرويس‌ها را از شهريور ماه جاري آغاز خواهد كرد. ناقص بودن مدارك برخي از شركت‌هاي حاضر در مناقصه تجهيزات شبكه GPRS باعث شده تا روند اجرايي اين پروژه با تاخير روبه‌رو شود.
370هزار متقاضي سيم‌كارت طي سه روز
وحيد صدوقي، مديرعامل شركت ارتباطات سيار با بيان اين مطلب كه استقبال از ثبت‌نام جديد سيم‌كارت‌هاي دولتي بيشتر از دوره قبل بوده است، گفت: تمامي سيم‌كارت‌هاي ثبت‌نامي امسال از تاريخ ثبت‌نام هر يك از متقاضيان، طي 30 تا 40 روز واگذار مي‌شوند.
وي با بيان اينكه هر كس زودتر ثبت‌نام كند، سيم‌كارت خود را سريع‌تر تحويل مي‌گيرد، گفت: احتمالا همين مساله باعث شده سيم‌كارت‌هاي همراه اول در برخي از استان‌ها با استقبال روبه‌رو شود.
در همين زمينه داوود زارعيان، مدير روابط‌عمومي شركت مخابرات ايران به پايگاه اطلاع‌رساني تلفن‌همراه گفت: واگذاري ثبت‌نام متقاضيان همراه اول به دفاتر خدمات ارتباطي با هدف سرعت و تسهيل كار متقاضيان صورت گرفته است. پيش از اين گفته شده بود واگذاري كارت سوخت كه شلوغي دفاتر پستي را به همراه داشته، عامل اصلي تغيير نگرش در نحوه ثبت‌نام سيم‌كارت دولتي است. با اين حال محبيان عراقي، مديرعامل شركت پست اعلام كرده است كه اين شركت آمادگي ثبت‌نام سيم‌كارت‌هاي دولتي را همانند سال‌هاي گذشته داشته و مي‌تواند با چندين هزار دفتر پستي كه در سراسر كشور دارد، در زمينه سرويس‌دهي پيرامون ثبت‌نام سيم‌كارت به متقاضيان سرويس دهد. واگذاري و ثبت‌نام سيم‌كارت همراه اول در دفاتر خدمات ارتباطي در حالي صورت مي‌گيرد كه تنها يك‌هزار و 500 دفتر ارتباطي در كشور وجود دارد.
اروپايي‌ها هم خواهان مخابرات ايران هستند
صابر فيضي، مديرعامل شركت مخابرات ايران كه پيش از اين درباره درخواست برخي از سرمايه‌داران عربي و روسي براي خريد سهام شركت مخابرات ايران خبر داده بود، اين بار از تقاضاي سهامداران اپراتورهاي مخابراتي اروپا، آسيا و خاورميانه براي خريداري سهام شركت مخابرات تقاضا داده‌اند.
ارسال پست

بازگشت به “خدمات و سرويسهاي مخابراتي”