واکنش شرکت نظامي آمريکايي به بالگردهاي جديد ايران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار بالگردهاي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

ولي من يه جايي خوندم كه وزارت دفاع داره هلي كوپتر ملي مي سازه 8)
يعني هلي كوپتر ملي پرررررررر؟ :lol: :-(
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
New Member

پست توسط شيرالي »

يه تصويري از هليكوپتر تيزتك نشون بدين :o
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط koldeh »

بابا خبري از هلي کوپتر ايراني نيست ما اصلا توانايي ساخت هلي کوپتر را نداريم ولي به نظر من از نظر اور هال کردن يکي از بهترينها هستيم يعني خود آمريکاييها هم مات موندن که ما چطور هليکوپتر هاي از رده خارج رو هنوز داريم استفاده ميکنيم
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Ahmad6644 »

koldeh
ما اصلا توانايي ساخت هلي کوپتر را نداريم

عزيز ما نه تنها تكنولوژي ساخت بالگرد رو داريم بلكه چند نوع بالگرد هم براي هوانيروز ساختيم ( اين هلي كوپتر ها مشابه كبرا هستند اما پيشرفته تر ) :shock:
نپرسيد از كجا مي دونم چون نمي تونم بگم
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

koldeh,
دوست من جمله شما دو بخش هست که بخش دوم کاملا بخش اول را تکذيب ميکند! :::P
توانايي ساخت از جايي شروع ميشود که توانايي تعمير باشد که در نتيجه يعني تکنولوژي بکار رفته در يک محصول شناسايي شده است. پس وقتي ما ميتوانيم خودمان قطعه توليد کنيم و هليکوپترها را اورهال کنيم پس ميتوانيم با همان قطعات و کمي تغيير و ابتکار يک هليکوپتر جديد بسازيم که اونو هم ساختيم و سومين کشوري در جهان هستيم که هليکوپتر دو موتوره دو ملخه ساخته ايم. :-)
New Member

پست توسط شيرالي »

يه تصويري از هليكوپتر هجومي شاهد نشون بدين
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1216 بار
سپاس‌های دریافتی: 250 بار

پست توسط mohammad tomcat »

ما اصلا می ریم f14 را هم کپی می کنیم کی چی میتونه بگه اینقدر برن شکایت کنن تا جونشون دراد :::P
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

اصلن مگه چکار ميتونن بکنن ؟ سازندشو تحريم ميکنن ؟ ::ns ما که هميشه تو تحريم بوديم اينم روش. :eek: تا بيان تحريممون کنن خودمون بوميشو ساختيم :::P در ضمن من که بعيد ميدونم بعضي از خريدارها به اين تحريمها اعتنا کنند چون اگه عقل تو کلشون باشه ميانو از ما با نصف قيمت ميخرن . مگه عاشق چشم و ابروي شرکت بل هستند؟ :-P يا پولشون زيادي کرده؟ :-?
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

Ahmad6644 نوشته شده:

عزيز ما نه تنها تكنولوژي ساخت بالگرد رو داريم بلكه چند نوع بالگرد هم براي هوانيروز ساختيم ( اين هلي كوپتر ها مشابه كبرا هستند اما پيشرفته تر ) :shock:
نپرسيد از كجا مي دونم چون نمي تونم بگم

این بالگردها که اشاره میفرمایید کاملن ساخت ایران هستند یا باید باز هم موتورشو از فلان جا بگیریم یا نمیدونم فلان قطعه رو از یه جای دیگه ؟ ما وقتی میتونیم بگیم بومی که حتی پیچ و مهره هاشم خودمون بسازیم . :x
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Ahmad6644 »

این بالگردها که اشاره میفرمایید کاملن ساخت ایران هستند یا باید باز هم موتورشو از فلان جا بگیریم یا نمیدونم فلان قطعه رو از یه جای دیگه ؟ ما وقتی میتونیم بگیم بومی که حتی پیچ و مهره هاشم خودمون بسازیم .

دوست عزيز ما توانايي ساخت بالگرد تهاجمي كبري رو به طور 100% داريم ، طيق شنيده‌ها سالانه 10 فروند هم توليد داريم . در مورد ساخت موتور هم بايد بگم كه اگه يكم به كارهايي كه در گذشته شده فكر كنيم و برگديم عقب ، اول از همه به مونتاژ ايران 140 و سپس توليد برخي قطعات در داخل مي‌رسيم ، به نظر شما چرا ايران 140 براي مونتاژ و بعدها ساخت قسمتي از اجزاء انتخاب شد ؟
Old Moderator
Old Moderator
سپاس‌های ارسالی: 117 بار
سپاس‌های دریافتی: 349 بار
تماس:

پست توسط black hawk »

احمد جان خوشحالم که شما اینقدر به میهن خود اعتقاد دارید این خیلی خوبه اما چند مورد رو خدمتتون عرض کنم ما فقط بالگرد های سری شاهد را تولید میکنیم که بیشترشون بر اساس 206 هستند و هیچگاه كبري تولید نکرده و نمیتوانیم بکنیم تنها تعمیرات اساسی بالگردهای از رده خارج و آسیب دیده بوده حتی شباویز هم یک بالگرد کامل ساخته شده نیست در واقع یک نوع باز سازی بوده که ارزش آن کمتر از ساخت نیست در مورد تولید خط های تولید ما اینقدر مطمئن نباشید چون ممکنه ما توان معینی رو بتونیم تولید کنیم اما بدلیل مشکلاتی که هست ما هیچگاه به حد نهایت نمیرسیم مهمترین ایراد ماشینی نبودن خطوط تولید ماست
با تشکر از دوستان
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط mehrdadnic »

آمريکا تو نتنها هيچ کاري نميکني تازه ميايي به دست وپاي بپچه هاي وزارت دفاع مياتيد تا به شما تکنولوژي جديد بدن
به اميد چنين روزي
زنده باد جمهوري اسلامي ايران.
ما همه سرباز تو ايم خامنه اي گوش به فرمان توييم
ارسال پست

بازگشت به “اخبار بالگردها”