مطالب کاربردی

شما در اين بخش اطلاعات مفيد و آموزشهاي كاربردي كامپيوتر را ميتوانيد بيابيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

مطالب کاربردی

پست توسط zigferid »

با سلام به دوستان من یه مشکل با کامپیوترم داشتم ، اگه ممکنه منو راهنمایی کنید.
موضوع اینه که من هر وقت یه COOL DISC یا هر چیز دیگه رو که از راه USB به کامپیوتر متصل میشه ، به دستگاه وصل میکنم ،و هروقت یه CD توی CDROM میزارم ، کامپیوتر این دو تا اخطار رو به ترتیب میده:
1) julyupan
Cannot create file N:\autorun.inf access is denie
2)the disk cannot be written to because it is write protected, please remove the write protection from the volume in drive N: .
که اولی پس از زدن OK و دومی پس از سه یا چهار بار زدن CANCEL حذف میشن و در ضمن اصلاً cool disc در حالت write protect قرارنداره. در ادامه وقتی توی MY COMPUTER روی مثلاً درایو N که همون COOL DISC یا موبایل هست کلیک میکنم با این اخطار روبرو میشم :
Sys.exe encountered a problem and needs to close we are sorry for the inconvenience.
که وقتی CLOSE رو میزنم وارد درایو میشه. خواهش میکنم اگه کسی در این مورد چیزی میدونه برام توضیح بده راستی کارهایی رو که انجام دادم و نتیجه نداده ، تعویض ویندوز و البته قبل از اون فرمت کردن درایوC بوده که نتیجه نداده.
متشکرم
:?
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

zigferid جان
سيستم شما که قطعا ويروسي هست، دليل پيامها هم اينه که ويروس ميخواد به هر نوع حافظه‌اي که به سيستم متصل ميشه فايلهاي خودش رو کپي کرده و خودش رو منتشر کنه، پيغامهايي که مشاهده ميکنيد هم به همين مضمون هست، ممکنه CoolDisk شما کليدي براي قثل و باز کردن امکان نوشتن روي ديسک داشته باشه (چيزي شبيه امکاني که در ديسکت‌ها وجود داره، مثلا مارک Genix چنين کليدي داره)
در کل مشکل اصلي ويروس هست و بايد آنتي ويروسهاي قدرتمند و به روزي مثل KasperSky, BitDefender رو نصب کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “مطالب كاربردي كامپيوتر”