پرستويي با «كتوني سفيد» به بوشهر مي‌رود

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث فيلم و سينما به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 2833
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۰ فروردین ۱۳۸۵, ۱:۳۹ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

پرستويي با «كتوني سفيد» به بوشهر مي‌رود

پست توسط Leila »

خبرگزاري فارس: خبرگزاري فارس: تهيه‌كننده فيلم «كتوني سفيد» گفت: بازي «پرويز پرستويي» در «كتوني سفيد» قطعي شده و اواخر شهريور، فيلمبرداري اين فيلم در بوشهر آغاز خواهد شد.


جهانگير كوثري در گفت‌وگو با خبرنگار سينمايي فارس اظهار داشت: فيلم «كتوني سفيد» يك فيلم اجتماعي در ژانر كودك است كه توسط «ابراهيم معيري» جلو دوربين خواهد رفت.
وي افزود: اين فيلم يك پيام جهاني را روايت مي‌كند و كاراكترهاي آن مي‌تواند با مخاطبان سراسر دنيا ارتباط برقرار كند.
كوثري در مورد عقد قرارداد با «پرويز پرستويي» و «پريوش نظريه» براي ايفاي نقش‌هاي اصلي «كتوني سفيد» گفت: اين دو بازيگر هنوز براي بازي در اين فيلم قراردادي نبسته‌اند اما حضور آنها قطعي است و احتمالا فردا با بازگشت از سفر با آنها قرارداد خواهيم بست.
به گزارش فارس، «پرستويي» تا 20 شهريور و برپايي جشن سينماي ايران، به عنوان دبير جشن درگير اين رويداد سينمايي خواهد بود و پس از آن به گروه سازنده «كتوني سفيد» خواهد پيوست. او همچنين براي بازي در «700»(پوران درخشنده) درنظر گرفته شده است.
«كوثري» در ادامه به فارس گفت: فيلمبرداري فيلم «كتوني سفيد» اواخر شهريور در بوشهر آغاز خواهد شد و تمام فيلمبرداري فيلم در اين استان انجام خواهد شد.
«كتوني سفيد» داستان معلمي را به تصوير مي‌كشد كه ورودش به يك مدرسه‌، شهر را دستخوش تغيير مي‌كند.
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
ارسال پست

بازگشت به “فيلم و سينما”