IRIAF KC-707 / 747
مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
تصویر اولی از طرف من! وعکس دومی و سومی مال دوستمونphoenix80 است .خیلی خنده داره من یا چیزی نمیبینم یا اگه میبینم فیلتر شده هارو میبینم
شوخی میکنم پیش من که این طوری نیست روش کلیک کردم فوا ایمیج شد!
راستی یه چیزی هم بگم من زیاد علاقه ایی به این چیزها نداشتم البته دوست داشتم که چیزهایی بدونم اما نه به طور کامل مشوقان من moh-597 و Fariborz عزیز بودن این در مورد بحث هلیکوپتر ها هم همینطور بوده!
با تشکر موفق باشید!
[External Link Removed for Guests]
شوخی میکنم پیش من که این طوری نیست روش کلیک کردم فوا ایمیج شد!
راستی یه چیزی هم بگم من زیاد علاقه ایی به این چیزها نداشتم البته دوست داشتم که چیزهایی بدونم اما نه به طور کامل مشوقان من moh-597 و Fariborz عزیز بودن این در مورد بحث هلیکوپتر ها هم همینطور بوده!
با تشکر موفق باشید!
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

- محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
- سپاسهای ارسالی: 2750 بار
- سپاسهای دریافتی: 7452 بار
- تماس:
فیشبد جان :
هواپیمای مذبور هواپیمای 707 دولت( ریاست جمهوری بیشتر ) با نام معراج و شاهین سابق و با شماره ریجستر 1001 میباشد و به عنوان یک هواپیمای سوخترسان محسوب نمیشود و درامر حمل ونقل گاورمنت استفاده میشود هر چند گفته شده این هواپیما همان RC-707 یا همان هواپیمای پل فرماندهی نیروی هوایی در طی جنگ میباشد که من از صحت این موضوع اطلاعی ندارم.
هواپیمای مذبور هواپیمای 707 دولت( ریاست جمهوری بیشتر ) با نام معراج و شاهین سابق و با شماره ریجستر 1001 میباشد و به عنوان یک هواپیمای سوخترسان محسوب نمیشود و درامر حمل ونقل گاورمنت استفاده میشود هر چند گفته شده این هواپیما همان RC-707 یا همان هواپیمای پل فرماندهی نیروی هوایی در طی جنگ میباشد که من از صحت این موضوع اطلاعی ندارم.
دهکده
, تکراری نیست)