فيشبد نوشته شده:با سلام!
در واقع هدف از این پست آشنایی دوستانم با ناو های هواپیمابر ایالات متحده امریکاست! امریکا ناوهای بسیار زیادی دارد که چندی از آنها ناوهای هواپیمابر یا
CARRIER
هستند.این ناو وینسنس بود که هواپیمای مسافر بری بی دفاع جمهوری اسلامی ایران رو بر فراز خلیج فاری(به اشتباه!!؟؟؟)زد!البته همیشه در کنار ناوهای هواپیمابر جند ناو وناوچه مدافع(اسکورت)هستند که که اگه درست بگم یکی از اونا بود که اینکارو کرد.
این تصویر ناو هواپیمابر {یو-اس-اس-وینسنس}است.
تصویر دیگری از این ناو وتوپ های آن مشاهده میکنید!
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
...
فیشبد عزیز
هر دو عکس اولی که فرستادید ضمن اینکه ارتباطی به هم دیگه ندارند، به رزمناو وینسنس هم بی ارتباط هستند.
عکس اول مربوط به یک ناو هواپیمابر هست و عکس دومی هم مربوط به یکی از نبردناوهای سنگین کلاس آیوا.
در زیر عکسی از رزمناو وینسنس رو قرار میدم.
این هم عکسی از نبردناو آیوا

از استادان محترم یک سوالی داشتم : میخواستم بدونم که نمیشه ناوهای امریکایی مستقر در خلیج فارس رو با توپخانه و توپهای با برد بالا هدف قرار داد (از توی خشکی و با توپخانه متحرک) ؟ و اصلا ما (ایران) چنین توپهایی داریم یا نه ؟ البته من تو این چیزها اصلا وارد نیستم ( لطفا نخندید
) ولی اگر ممکن باشه خوبه چون ممکنه بتونن جلوی موشک رو بگیرن ولی بعید میدونم بتونن جلوی باران گلوله های توپ رو با اون سرعتهای سر سام آور بگیرن در ضمن ناوهای آمریکایی اونقدر بزرگ هستند که بشه به راحتی اونها رو با گلوله توپ هدف قرار داد
و من فکر میکنم تنها مسئله این هست که آیا توپخانه و توپهای ما اونقدر برد دارن که بشه این کارو کرد یا نه ؟
(منظورم همین توپخانه های معمولی روی خشکی هست نه توپ دریایی)

ناوهاي امريکايي رو ميشه از تو خشکي با توپ زد يا نه ؟ 

... sincerely yours