با سلام
بچه ها من وقتي مي خوام يك موضوع يا يك كلمه را تو سايت جستجو كنم ، خيلي موضوعات اضافي و نا مربوط به من ميده
ميخواستم بپرسم كه اين مشكل مربوط به منه يا كسي ديگه هم اين مورد رو داره
لطفا عنوان كنيد
يك مشكل يا ايراد در سايتcentralclubs
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
alenkita جان
اين موضوع رو بايد در بخش پيشنهادات و انتقادات مطرح کنيد، منتقل شد ...
در مورد سوالتون
سيستم جستجوي انجمن در حالت پيشفرض تمام مواردي که به نوعي کلمهي مورد نظر شما رو داشته باشه نمايش ميده، چرا که بايد کليترين حالت باشه
حال اختيارات زيادي در نظر گرفته شده که شما رو به موضوع مورد نظر نزديک کنه، مثلا انتخاب بخش خاص، جستجو به صورت کل کلمات وارد شده و يا تکتک، جستجوي عنوان، جستجوي متن و ...
اگر در مرحله اول و به صورت پيشفرض به نتايج زياد رسيديد بايد اين محدوديتها رو اعمال کنيد تا به نتيجه مورد نظر برسيد
اگر مشکلي هست اعلام کنيد (با ذکر مثال) تا شما رو راهنمايي کنيم
اين موضوع رو بايد در بخش پيشنهادات و انتقادات مطرح کنيد، منتقل شد ...
در مورد سوالتون
سيستم جستجوي انجمن در حالت پيشفرض تمام مواردي که به نوعي کلمهي مورد نظر شما رو داشته باشه نمايش ميده، چرا که بايد کليترين حالت باشه
حال اختيارات زيادي در نظر گرفته شده که شما رو به موضوع مورد نظر نزديک کنه، مثلا انتخاب بخش خاص، جستجو به صورت کل کلمات وارد شده و يا تکتک، جستجوي عنوان، جستجوي متن و ...
اگر در مرحله اول و به صورت پيشفرض به نتايج زياد رسيديد بايد اين محدوديتها رو اعمال کنيد تا به نتيجه مورد نظر برسيد
اگر مشکلي هست اعلام کنيد (با ذکر مثال) تا شما رو راهنمايي کنيم

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: saboonat- kazamon
- سپاسهای ارسالی: 16 بار
- سپاسهای دریافتی: 62 بار
- تماس:
به طور مثال من چند روز پيش يه مطلب درباره تلفن اينترنتي در سايت ديدم و نميدونم تو كدوم بخش بود ولي الان كه موضوع((تلفن اينترنتي )) رو جستجو ميكنم، اونو نميبينم
منم کورش
شاهنشاه هخامنشی ، آزاده ای از ایران فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی کردن به خاک سپارند
تا اجزای بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.
شاهنشاه هخامنشی ، آزاده ای از ایران فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی کردن به خاک سپارند
تا اجزای بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.

- تماس:
alenkita جان
الان دقيقا همين رشتهي "تلفن اينترنتي" رو در جستجو بنويسيد و گزينههاي جستجوي بر اساس تمام كلمات جمله و جستجوي عنوان رو انتخاب کنيد، ميبينيد که به تاپيک مورد نظرتون خواهيد رسيد
الان دقيقا همين رشتهي "تلفن اينترنتي" رو در جستجو بنويسيد و گزينههاي جستجوي بر اساس تمام كلمات جمله و جستجوي عنوان رو انتخاب کنيد، ميبينيد که به تاپيک مورد نظرتون خواهيد رسيد

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: www.ir-dl.ir
- سپاسهای ارسالی: 2151 بار
- سپاسهای دریافتی: 1069 بار
- تماس:

- تماس:
nt جان
البته دقيق متوجه منظورتون نشدم، اما در چنين مواردي حتما گزينههاي هم براي تاييد هميشگي و يا ليستي براي چنين مواردي وجود داره که ميتونيد سايت رو در اون ليست قرار بديد تا ديگه نياز نباشه هميشه اين کار رو انجام بديد
البته دقيق متوجه منظورتون نشدم، اما در چنين مواردي حتما گزينههاي هم براي تاييد هميشگي و يا ليستي براي چنين مواردي وجود داره که ميتونيد سايت رو در اون ليست قرار بديد تا ديگه نياز نباشه هميشه اين کار رو انجام بديد

- تماس:
Mahdi1944, عزيز ممنون همين کار را مردم و مشکلم حل شد
ببنيد وقتي ميخام براي پستي عکس بزارم با کليک بر روي قسمت مربوطه يک صفحه کوچيک باز ميشه که بايد مشخصات عکس را وارد کنم(آدرس عکس)اکسپلورر من به اين صفحه گير ميده و نميذاره که باز بشه(عين صفحات تبليغاتي کوچيک که بعضي وقتهاباز ميشه) که بايد تاييد کنم که باز صفحه refresh ميشه که يکم وقت ميگيره؛ مي خواستم که اگر مشکل همه هست درستش کنيد که گير نده چون بعضي سايت ها درست هست
اميدوارم که درست بيان کرده باشم
ببنيد وقتي ميخام براي پستي عکس بزارم با کليک بر روي قسمت مربوطه يک صفحه کوچيک باز ميشه که بايد مشخصات عکس را وارد کنم(آدرس عکس)اکسپلورر من به اين صفحه گير ميده و نميذاره که باز بشه(عين صفحات تبليغاتي کوچيک که بعضي وقتهاباز ميشه) که بايد تاييد کنم که باز صفحه refresh ميشه که يکم وقت ميگيره؛ مي خواستم که اگر مشکل همه هست درستش کنيد که گير نده چون بعضي سايت ها درست هست
اميدوارم که درست بيان کرده باشم

- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 112 بار
- سپاسهای دریافتی: 369 بار
- تماس:
با سلام
من نمي دونم مشكل از من هست يا از سايت
آخر هر وقت وارد سايت مي شوم بايد از نو نام كاربري و پسوردم را وارد كنم حتي بعضي وقت ها بايد كدي براي فعال شدن هم وارد كنم
در ضمن كوكي ها هم پاك كردم ولي بازهم

من نمي دونم مشكل از من هست يا از سايت
آخر هر وقت وارد سايت مي شوم بايد از نو نام كاربري و پسوردم را وارد كنم حتي بعضي وقت ها بايد كدي براي فعال شدن هم وارد كنم
در ضمن كوكي ها هم پاك كردم ولي بازهم

برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است.
الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.
الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.

- سپاسهای دریافتی: 155 بار
- تماس: