گالري تصاوير F-117
مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 258 بار
در نبرد بالکان ميگ-29 دو فروند اف-117 را سرنگون کرد. اما در مورد آنها بنا به دلايل امنيتي اطلاعت چنداني منتشر نشد.
گويا در يکي از شکارها خلبان ميگ-29 يک فروند اف-117 را با چشم خود ديده و به آن نزديک مي شود و با موشک R-60 آنرا منهدم مي کند.
در شکار ديگه احتمالا ميگ-29 در ارتفاع بيشتري نسبت به اف-117 پرواز مي کرده است و اين شرايط باعث از بين رفتن قدرت پنهانکاري اف-117 شده بود که بالاخره توسط فروند موشک R-27R سرنگون شد.
ضعف اصلي جنگنده هاي پنهانکار در شرايطي است که يک جنگنده با رادار نگاه به پايين در ارتفاع بالاتر از آنها پرواز کند.
اگر ميگ-29 در ارتفاع بالاتري نسبت به اف-22 پرواز کند مثلا 50000 به 30000 پا احتمالا مي تواند به موقع دشمن را شناسايي کند.
البته اف-22 شانس بقا پذيري بيشتري نسبت به اف-117 دارد و توانايي مانور و فرار از دست موشکها را دارد دقيقا مانند بقيه جنگنده ها.
گويا در يکي از شکارها خلبان ميگ-29 يک فروند اف-117 را با چشم خود ديده و به آن نزديک مي شود و با موشک R-60 آنرا منهدم مي کند.
در شکار ديگه احتمالا ميگ-29 در ارتفاع بيشتري نسبت به اف-117 پرواز مي کرده است و اين شرايط باعث از بين رفتن قدرت پنهانکاري اف-117 شده بود که بالاخره توسط فروند موشک R-27R سرنگون شد.
ضعف اصلي جنگنده هاي پنهانکار در شرايطي است که يک جنگنده با رادار نگاه به پايين در ارتفاع بالاتر از آنها پرواز کند.
اگر ميگ-29 در ارتفاع بالاتري نسبت به اف-22 پرواز کند مثلا 50000 به 30000 پا احتمالا مي تواند به موقع دشمن را شناسايي کند.
البته اف-22 شانس بقا پذيري بيشتري نسبت به اف-117 دارد و توانايي مانور و فرار از دست موشکها را دارد دقيقا مانند بقيه جنگنده ها.

- سپاسهای ارسالی: 16928 بار
- سپاسهای دریافتی: 4259 بار
با سلام . ضمن تشکر از همه دوستان مطلبی بود که بايد اينجا بگم. در مورد سرنگونی جنگنده استيلث آمريکائی من در چندين منبع مختلف خوندم که هواپيمای متعلق به يوگسلاوی از نوع ميگ ۲۱ بوده ونه ميگ ۲۹ . البته خيلی جاها هم از ميگ ۲۹ نامبرده شده است . ولی من گزارشی در تلويزيون ديدم که با فرمانده نيروی هوائی يوگسلاوی انجام شده بود واو هم اون رو تأئيد کرد . من اين موضوع رو فقط چون ديده بودم گفتم و اطلاعات ۱۰۰% درستی ندارم . از چندين و چند لينک معتبر که متاسفانه اکثرأ آلمانی زبان هستند ۲ تا رو معرفی ميکنم . نميدونم به درد دوستان ميخورد يا نه ولی فقط برای ادعای عجيب خودم خواستم مدرکی ارائه کرده باشم که به افسانه بافی متهم نشوم . با سپاس از دوستان .
[External Link Removed for Guests]