آشنایی با مترجم پارس تخصصی
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت
ديشب دو ساعتو نيم الاف شدم از 7 درصد بالاتر نرفت با رايتر پلکستور البته چيني .
دمصبح يادم افتاد يک ايسوس 40x قديمي که تايواني هم بود تو انباري دارم رفتم اوردمش بستم و طي 30
دقيقه ايميج گرفت پس درود بر تايوان .
فقط يک مسئله هست حجم ايمج 795 مگا بايت است و روي سيدي جا نميشه اينو ديگه چکارش کنم.
موقعی که یک ایمیجی که حجمش بیشتر از 700 مگا بایت استت میخوام با کلون رایت کنم میپرسه
که میخواهید over write کنم یا نصفه فایل رو رایت کنم.
دمصبح يادم افتاد يک ايسوس 40x قديمي که تايواني هم بود تو انباري دارم رفتم اوردمش بستم و طي 30
دقيقه ايميج گرفت پس درود بر تايوان .
فقط يک مسئله هست حجم ايمج 795 مگا بايت است و روي سيدي جا نميشه اينو ديگه چکارش کنم.
موقعی که یک ایمیجی که حجمش بیشتر از 700 مگا بایت استت میخوام با کلون رایت کنم میپرسه
که میخواهید over write کنم یا نصفه فایل رو رایت کنم.
فکر می کردم که زمانی بیشتر از این طول نکشه . ( حدودا نیم ساعت ! )
پلکستور هم اوایلش خوب بود - مثل آسوس 40 قدیمی که هنوز سی دی رامی بهتر از اون نیومده .
منکه سوزوکی را پیشنهاد می کنم . فعلا از همه هم ارزونتره و هم بهتر . گارانتی سریر هم هست که بهترین گارانتی ایرانه !
شما از بیرون یک سی دی 90 دقیقه ای یا همون 800 مگا بایتی تهیه کن .
قیمتش با سی دی معمولی هم فرقی نداره .
اگر هم دی وی دی رایتر داری روی دی وی دی بزن .
الان دی وی دی قیمتش با سی دی یکی هست . از 200 تومن داره تا مارک سونی 450 تومنی .
پلکستور هم اوایلش خوب بود - مثل آسوس 40 قدیمی که هنوز سی دی رامی بهتر از اون نیومده .
منکه سوزوکی را پیشنهاد می کنم . فعلا از همه هم ارزونتره و هم بهتر . گارانتی سریر هم هست که بهترین گارانتی ایرانه !
شما از بیرون یک سی دی 90 دقیقه ای یا همون 800 مگا بایتی تهیه کن .
قیمتش با سی دی معمولی هم فرقی نداره .
اگر هم دی وی دی رایتر داری روی دی وی دی بزن .
الان دی وی دی قیمتش با سی دی یکی هست . از 200 تومن داره تا مارک سونی 450 تومنی .
[External Link Removed for Guests]
خواهش می کنم دوست عزیز . قابل شما را نداشت .
اما سوزوکی هم ساخت چینه ولی برای قفل شکوندن 2 ساعت طول نمیده !!!
شما اگر هم مارک برتری می خواستید و 80 تومن هم برای DVD هزینه در نظر می گرفتید - پیشنهاد من Pioneer بود که 65 تومن قیمت داشت .
پلکستور یک زمانی توی سی دی رایتر واقعا غوغا کرد و فوق العاده بود . اما خب رفته رفته تحلیل رفت .
نبض بازار قطعات اینه که وقتی مارکهای جدید به بازار می آن - برای اینکه اسم در کنند و فروششون بالا بره - قطعات خیلی خوبی نصب می کنند .
موتور عالی - ریل عالی - اپتیک گرید A و خیلی دیگه . ولی همین که توی بازار جا افتادند - دیگه مثل سابق تولید با کیفیت نمی کنند .
سوزوکی از اول هم ارزون ترین بود - البته می گن که تنها رایتری هست که قابلیت چاپ لیزری روی سی دی را داره ؟!؟
من تمام مارکها را امتحان کردم . سوزوکی به نسبت قیمتش - از همه مناسبتره . دو تا پنل سفید و طوسی هم داره . من که راضی هستم و تا الان مشکلی نداشتم .
البته اگر تا حالا اون هم بی خیال کیفیت نشده باشه !!!
فکر کنم که دستگاه شما به سرویس نیاز داشته باشه . یا ریلش کثیف شده و یا اپتیکش ضعیف .
به نظر من اگر گارانتی اون باطل نشده - یک سرویس ببریدش . بالاخره هر چی باشه پلکستور باید جواب اسمی که در کرده رو بده .
موفق باشید .
اما سوزوکی هم ساخت چینه ولی برای قفل شکوندن 2 ساعت طول نمیده !!!
شما اگر هم مارک برتری می خواستید و 80 تومن هم برای DVD هزینه در نظر می گرفتید - پیشنهاد من Pioneer بود که 65 تومن قیمت داشت .
پلکستور یک زمانی توی سی دی رایتر واقعا غوغا کرد و فوق العاده بود . اما خب رفته رفته تحلیل رفت .
نبض بازار قطعات اینه که وقتی مارکهای جدید به بازار می آن - برای اینکه اسم در کنند و فروششون بالا بره - قطعات خیلی خوبی نصب می کنند .
موتور عالی - ریل عالی - اپتیک گرید A و خیلی دیگه . ولی همین که توی بازار جا افتادند - دیگه مثل سابق تولید با کیفیت نمی کنند .
سوزوکی از اول هم ارزون ترین بود - البته می گن که تنها رایتری هست که قابلیت چاپ لیزری روی سی دی را داره ؟!؟
من تمام مارکها را امتحان کردم . سوزوکی به نسبت قیمتش - از همه مناسبتره . دو تا پنل سفید و طوسی هم داره . من که راضی هستم و تا الان مشکلی نداشتم .
البته اگر تا حالا اون هم بی خیال کیفیت نشده باشه !!!
فکر کنم که دستگاه شما به سرویس نیاز داشته باشه . یا ریلش کثیف شده و یا اپتیکش ضعیف .
به نظر من اگر گارانتی اون باطل نشده - یک سرویس ببریدش . بالاخره هر چی باشه پلکستور باید جواب اسمی که در کرده رو بده .
موفق باشید .
درخواست برنامه مترجم پارس ورژن 2.5 براي دانلود.........
سلام اگه لينک دانلود مترجم پارس ورژن 2.5 رو که سالم باشه و بشه بدرستي ازش دانلود کرد رو داريد بزارين
چون خيلي ها لازمش دارن
ممنون ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن

چون خيلي ها لازمش دارن
ممنون ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن

- سپاسهای ارسالی: 284 بار
- سپاسهای دریافتی: 488 بار
Reza-2006 نوشته شده:اگر سی دی کرک شدشو دارید - بهترین برنامه برای این کار CloneCD 5.3.0.1 هست که هر سی دی ای را راحت می شکنه و کپی می کنه . مثل اصل خود برنامه . برنامش توی بخش دانلود سایت هست . خیلی خیلی هم آسونه .
اگر هم پیدا نکردید - می تونید که به لینک زیر مراجعه کنید :
Please Login or Register to see this code
و کرکش هم از اینجا دانلود کنید :
Please Login or Register to see this code
اقا رضا پسورد کرک یادتون رفته بی زحمت.
برای کرک کردن مترجم پارس تا جایی که یادمه داخل سی دی شماره 1 یه فایلی هست به اسم autorun.exe که باید اجراش کنی.خودش توش راهنمای روش کراک داره
هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون

- محل اقامت: برج عاج
- سپاسهای ارسالی: 228 بار
- سپاسهای دریافتی: 363 بار
با درود بر همه دوستان گرامي.
دوستان من يک cd مترجم پارس رو تهيه کردم ولي درنصبش مشکل درام . علي رغم اينکه يک تاپيک زده بودم و Mahdi1944, عزيز و اقا فرهاد عزيز راهنماييم کردن ولي من بازم متوجه نشدم . از اون جاييکه ديدم اينجا تاپيک
مترجم پارس هست . گفتم مشکلمو اينجا مطرح کنم شايد شما گراميان بتونيد راهنماييم کنيد.
موضوع از اين قرار هست که دراين سيدي يک فايل فشرده rar وجود داره با حجم 305 مگ . من اين فايل رو از حالت فشرده خارجش کردم ودوفايل به من تحويل داد به نام Pars Translato که يک فايل فشرده بود (با حجم301 مگ) که موقع نصب اين پيغام رو داد ((( پس از نصب ايميجهاي گرفته شده از سي دي اصلي مترجم پارس را روي يک سي دي نصب کنيد. سپس برنامه ر ا از روي سي دي رايت شده دوباره نصب کنيد!!
وسپس کرک را در محل نصب برنامه کپي کنيد))) ودومین فایل هم یک فایل فشرده کرک بود.
خلاصه نصبش کردم و يک فايل به دست امد به نام Pars Translator.mdf (باحجم 556 مگ) ويک فايل ديگه به اسم Pars Translator.mds (به حجم 1 کيلو بايت!!
)
از اينجا به بعدش براي من به صوت يک معما دراومده.. بي نهايت ممنون ميشم که دوستاني که ايراد کار رو ميدونن من رو راهنمايي کنند. الان براي من مهم نصب برنامه نيست. مهمتر از اون اينه که اين مشکل رو راه حلش رو بدونم
منظور از Image ها کدامند
بي نهايت سپاسگزار از اينکه وقت گرانبهاتان رو براي خوندن مشکل من گذاشتيد.

دوستان من يک cd مترجم پارس رو تهيه کردم ولي درنصبش مشکل درام . علي رغم اينکه يک تاپيک زده بودم و Mahdi1944, عزيز و اقا فرهاد عزيز راهنماييم کردن ولي من بازم متوجه نشدم . از اون جاييکه ديدم اينجا تاپيک
مترجم پارس هست . گفتم مشکلمو اينجا مطرح کنم شايد شما گراميان بتونيد راهنماييم کنيد.
موضوع از اين قرار هست که دراين سيدي يک فايل فشرده rar وجود داره با حجم 305 مگ . من اين فايل رو از حالت فشرده خارجش کردم ودوفايل به من تحويل داد به نام Pars Translato که يک فايل فشرده بود (با حجم301 مگ) که موقع نصب اين پيغام رو داد ((( پس از نصب ايميجهاي گرفته شده از سي دي اصلي مترجم پارس را روي يک سي دي نصب کنيد. سپس برنامه ر ا از روي سي دي رايت شده دوباره نصب کنيد!!
وسپس کرک را در محل نصب برنامه کپي کنيد))) ودومین فایل هم یک فایل فشرده کرک بود.
خلاصه نصبش کردم و يک فايل به دست امد به نام Pars Translator.mdf (باحجم 556 مگ) ويک فايل ديگه به اسم Pars Translator.mds (به حجم 1 کيلو بايت!!
)
از اينجا به بعدش براي من به صوت يک معما دراومده.. بي نهايت ممنون ميشم که دوستاني که ايراد کار رو ميدونن من رو راهنمايي کنند. الان براي من مهم نصب برنامه نيست. مهمتر از اون اينه که اين مشکل رو راه حلش رو بدونم
منظور از Image ها کدامند
بي نهايت سپاسگزار از اينکه وقت گرانبهاتان رو براي خوندن مشکل من گذاشتيد.

ابلها مردا! من عدوی تو نیستم من انکار توام

- محل اقامت: برج عاج
- سپاسهای ارسالی: 228 بار
- سپاسهای دریافتی: 363 بار

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
javedan-seda جان
در همون تاپيک هم خدمتتون عرض کردم بايد فايلهاي Pars Translator.mdf رو به وسيلهي Alchol 120% و يا هر برنامهاي که بتونه اين ايميج رو بخونه رايت کنيد، و يا مثلا به شکلي با WinISO اون رو به فرمتهاي قابل رايت با Nero تبديل کرده و مجددا رايت کنيد
برنامههاي نام برده رو هم ميتونيد از [External Link Removed for Guests] دانلود کنيد
در همون تاپيک هم خدمتتون عرض کردم بايد فايلهاي Pars Translator.mdf رو به وسيلهي Alchol 120% و يا هر برنامهاي که بتونه اين ايميج رو بخونه رايت کنيد، و يا مثلا به شکلي با WinISO اون رو به فرمتهاي قابل رايت با Nero تبديل کرده و مجددا رايت کنيد
برنامههاي نام برده رو هم ميتونيد از [External Link Removed for Guests] دانلود کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد