آیا اینها تصاویرِ فونیکس است ؟!
مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای دریافتی: 31 بار
آیا اینها تصاویرِ فونیکس است ؟!
برخی در قید ایرانی بودن یا کپی بودن خیبر و برخی در قید توانائیهای در حد اف-22 در صائقه و برخی در قید ... بنده هم در قید فیلمهای قدیمی !
داشتم فیلمهای موجود در آرشیو رو برای بار N+1 اُم زیر و رو میکردم که تصاویر زیر رو در یکی از فیلمهای مانور عاشقانِ ولایت مشاهده کردم که فکر میکنم مربوط به فونیکس باشه. البته فیلم کیفیت چندانی نداشت ( تنها در حد جاده ی رشت - قزوین ) . در هر صورت اینم فال و تماشا :
[External Link Removed for Guests]
البته صحت یا عدم صحت این تصاویر ( که از صدا و سیمای ایران پخش شده ) چیزی رو تغییر نمیده . تنها میشه گفت : ای ققنوس ! تو چه زیبایی !!!
موفق باشید .
داشتم فیلمهای موجود در آرشیو رو برای بار N+1 اُم زیر و رو میکردم که تصاویر زیر رو در یکی از فیلمهای مانور عاشقانِ ولایت مشاهده کردم که فکر میکنم مربوط به فونیکس باشه. البته فیلم کیفیت چندانی نداشت ( تنها در حد جاده ی رشت - قزوین ) . در هر صورت اینم فال و تماشا :
البته صحت یا عدم صحت این تصاویر ( که از صدا و سیمای ایران پخش شده ) چیزی رو تغییر نمیده . تنها میشه گفت : ای ققنوس ! تو چه زیبایی !!!
موفق باشید .
استحمار یک ملت , بهترین راه برای استعمار آنهاست ...

- محل اقامت: LA/Teh
- سپاسهای ارسالی: 59 بار
- سپاسهای دریافتی: 123 بار
- تماس:
تصاویر که کاملا نشون میدن خود فینیکسه.
البته تصاویر فینیکس ایرانی خیلی هم کمیاب نیستن.
تا اون جایی که من میدونم 30 عدد فینیکس باقیمانده از جنگ با تغییرات و نوسازی آن (نظیر اعمال تغییرات در سیستم خنک سازی, تعویض پوسته و جایگزینی
باطری ها و سوخت فاسد شده ی آن از طریق خرید از بازار سیاه و ..) به نمونه ی ایرانی فینیکس (اگه اشتباه نکنم اسمش ستار شده) تبدیل شده اند. اما حتی در صورت شلیک موفق آمیز توسط تامکت نمی تونن تواناییه اولی رو داشته باشن .
مطمئنا یکی از دلایل بارگزاری هاوک روی تعدادی تامکت کافی نبودن تعداد و کاهش قابلیت های فینیکس جدید است.
البته تصاویر فینیکس ایرانی خیلی هم کمیاب نیستن.
تا اون جایی که من میدونم 30 عدد فینیکس باقیمانده از جنگ با تغییرات و نوسازی آن (نظیر اعمال تغییرات در سیستم خنک سازی, تعویض پوسته و جایگزینی
باطری ها و سوخت فاسد شده ی آن از طریق خرید از بازار سیاه و ..) به نمونه ی ایرانی فینیکس (اگه اشتباه نکنم اسمش ستار شده) تبدیل شده اند. اما حتی در صورت شلیک موفق آمیز توسط تامکت نمی تونن تواناییه اولی رو داشته باشن .
مطمئنا یکی از دلایل بارگزاری هاوک روی تعدادی تامکت کافی نبودن تعداد و کاهش قابلیت های فینیکس جدید است.
It's time to BUZZ the World

احیانا پیش خودتون گفتید این عکسا رو این بنده خدا ! از کجاش در اورده ؟! این هم اونجایی که عکسا ازش در اومده ! ( فیلم مربوطه در دو فایل زیپ ) :
Part One : [External Link Removed for Guests]
& Part Two : [External Link Removed for Guests]
* توجه کنید که برای باز شدن کامل فیلم باید هر دوقسمت رو بطور کامل دانلود کرده و سپس اکسترکت کنید .
***** این هم جهت ثبت در تاریخ :
بنده این فایل 1.9 مگابایتی را در نیم ساعت آپلود نمودم . و این نشانه ی دیگریست از اینکه : " ما میتوانیم !!! " و جلوهء دیگریست از فناوری ایرانی !!! آری ما میتوانیم ! فکر کنم این هم برای خودش رکوردی در دنیا باشه !!!!!!
خوب زیاد منحرفش نکنم ! این حروف و اعداد : a281.wmv که نام فیلم مربوطه هست بنده سرچ نمودم و رسیدم به لینک زیر :
که دوسال پیش تاپیکش ایجاد شده و لینک فیلم رو هم از سایت صدا و سیما قرار داده ( که الان غیر فعاله ) و بیان هم شده که فونیکس در این فیلم نشون داده میشه ( جهت اطمینان ! ) . البته کاربر مربوطه هم ایرانی هست و البته فکر میکنم خودش منکر توانایی شلیک این فونیکسها باشه ...
در هر حال , ای ققنوس ! تو چه زیبایی !
Part One : [External Link Removed for Guests]
& Part Two : [External Link Removed for Guests]
* توجه کنید که برای باز شدن کامل فیلم باید هر دوقسمت رو بطور کامل دانلود کرده و سپس اکسترکت کنید .
***** این هم جهت ثبت در تاریخ :
بنده این فایل 1.9 مگابایتی را در نیم ساعت آپلود نمودم . و این نشانه ی دیگریست از اینکه : " ما میتوانیم !!! " و جلوهء دیگریست از فناوری ایرانی !!! آری ما میتوانیم ! فکر کنم این هم برای خودش رکوردی در دنیا باشه !!!!!!
خوب زیاد منحرفش نکنم ! این حروف و اعداد : a281.wmv که نام فیلم مربوطه هست بنده سرچ نمودم و رسیدم به لینک زیر :
که دوسال پیش تاپیکش ایجاد شده و لینک فیلم رو هم از سایت صدا و سیما قرار داده ( که الان غیر فعاله ) و بیان هم شده که فونیکس در این فیلم نشون داده میشه ( جهت اطمینان ! ) . البته کاربر مربوطه هم ایرانی هست و البته فکر میکنم خودش منکر توانایی شلیک این فونیکسها باشه ...
در هر حال , ای ققنوس ! تو چه زیبایی !

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 67 بار
- تماس:
mostafaa, جان ممنون از زحمتي که کشيدي اما نميشد يجاي ديگه غير از مگا آپلود ميکردي اينجا پدر ادمو در مياره :
K:L
دوستان اونايي که اينترنت سريع دارن و تونستن اين فايل رو داونلود کنن اگه زحمتينيست يه لطفي بکنيد اين فيلم رو رپيدشر يا يجاي ديگه غير از مگا آپلود، آپلود کنيد
K:L
دوستان اونايي که اينترنت سريع دارن و تونستن اين فايل رو داونلود کنن اگه زحمتينيست يه لطفي بکنيد اين فيلم رو رپيدشر يا يجاي ديگه غير از مگا آپلود، آپلود کنيد

اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)

torabi89 نوشته شده:mostafaa, جان ممنون از زحمتي که کشيدي اما نميشد يجاي ديگه غير از مگا آپلود ميکردي اينجا پدر ادمو در مياره :K:L
![]()
عزیز دل انگیز . اون رپید شیر رو که به هیچ وجه من الوجوهی نمیشه ازش دانلود کرد . اون هم با دایال آپ . چون مدام میگه سسشن شما تموم شده و تازه دانلود کردین !!!
حالا اگه جایی غیر از رپید شیر میشناسی بگو تا همونجا بیاپلودم .

سلام فریبرز جان .
در مورد فیلم . امشب فرصتشو ندارم . چون کارت اینترنتم ثانیه های آخرشو سپری میکنه و مطمئنا وسط کار قطع میشه . انشا الله فردا . اگرم دیگر دوستان زحمتشو بکشن که چه بهتر .
در مورد اون یکی تاپیک هم چون این یه مورد خاص بود گفتم بهتره یه تاپیک جدا واسش بذارم تا تو چشم باشه ! ضمن اینکه اولش فقط میخواستم عکس بذارم اما بعدش دیدم همچین با عقل جور نیست عکسو بذارم و فیلمشو نذارم .
در هر صورت ریش و قیچی دست شماس . اگه صلاح میدونید به اون تاپیک منتقلش کنید .
در کل, ارادت داریم .
در مورد فیلم . امشب فرصتشو ندارم . چون کارت اینترنتم ثانیه های آخرشو سپری میکنه و مطمئنا وسط کار قطع میشه . انشا الله فردا . اگرم دیگر دوستان زحمتشو بکشن که چه بهتر .
در مورد اون یکی تاپیک هم چون این یه مورد خاص بود گفتم بهتره یه تاپیک جدا واسش بذارم تا تو چشم باشه ! ضمن اینکه اولش فقط میخواستم عکس بذارم اما بعدش دیدم همچین با عقل جور نیست عکسو بذارم و فیلمشو نذارم .
در هر صورت ریش و قیچی دست شماس . اگه صلاح میدونید به اون تاپیک منتقلش کنید .
در کل, ارادت داریم .

-
- محل اقامت: زیر آسمون خدا
- سپاسهای دریافتی: 407 بار
- تماس:
فینیکس های مدل A که ایران از اونا استفاده می کنه دقت نسبتاً کمی دارن، مدل C این موشک در
نیروی دریایی آمریکا بازنشسته شده و برادران آمریکایی در پی ساخت موشک هایی سبک تر از فینیکس
و با برد بیشتر از اون هستن، حالا ما هنوز داریم همین فینیکس های درب و داغون رو آپ می کنیم...
البته نصب موشک های هاوک تو این شرایط از هیچی که بهتره...
نیروی دریایی آمریکا بازنشسته شده و برادران آمریکایی در پی ساخت موشک هایی سبک تر از فینیکس
و با برد بیشتر از اون هستن، حالا ما هنوز داریم همین فینیکس های درب و داغون رو آپ می کنیم...
البته نصب موشک های هاوک تو این شرایط از هیچی که بهتره...

-
- سپاسهای ارسالی: 16 بار
- سپاسهای دریافتی: 69 بار

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 67 بار
- تماس:
majidjon13,جان هيچ جنگنده ديگري بغير از تامکت توانايي شليک فينيکس رو نداره و اين موشک مخصوصا براي f-14 طراحي و ساخته شده و با بازنشته شدن و خروج تامکت از نيروي هوايي و دريايي ايالات متحده اين موشک هم بازنشسته شد و از دور خارج شد 

اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)