من هم چند تا میزارم از همون فیلم
[External Link Removed for Guests]
آیا اینها تصاویرِ فونیکس است ؟!
مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

-
- سپاسهای ارسالی: 4044 بار
- سپاسهای دریافتی: 1081 بار

- سپاسهای دریافتی: 31 بار
Fariborz نوشته شده: عزيز فيلم را دوباره آپلود کردم . اميدوارم اينبارراحت تر دانلود کنی . با سپاس .![]()
نفست برقرار . لطفت پایدار .
دم شما گرم .
salar_jetline نوشته شده:البته تصاویر فینیکس ایرانی خیلی هم کمیاب نیستن.
البته شخص بنده ! هرچه تصویر از فونیکس به همراه تامکت ایرانی دیدم مربوط میشده به بیش از یک دهه پیش و شاید هم خیلی پیش از اینها .
تا اون جایی که من میدونم 30 عدد فینیکس باقیمانده از جنگ با تغییرات و نوسازی آن (نظیر اعمال تغییرات در سیستم خنک سازی, تعویض پوسته و جایگزینی
باطری ها و سوخت فاسد شده ی آن از طریق خرید از بازار سیاه و ..) به نمونه ی ایرانی فینیکس (اگه اشتباه نکنم اسمش ستار شده) تبدیل شده اند.
شما تا به حال فکر کردید ایران سی عدد فونیکس را کجاش میخواد بذاره ؟؟؟ با سی تا موشک کدوم زخم رو میشه مرحم گذاشت ؟؟؟ وقتی سی تا به کار نمیاد چرا بیخودی کلی وقت و انرژی و هزینه بذارن تا بتونن از بازار سیاه ! براشون باطری قلب ! و کولر ! و پوسته ! و سهمیه سوخت ( همون سوخت جامد ! ) تهیه کنند ؟؟؟! با عقل جور در میاد؟ ( البته از مسئولین باهوش ما هر چیزی برمیاد اما این یکی دیگه خیلی بعیده ! )
از نظر من دو امکان وجود داره :
1- فونیکسها دیگه به کار نمیان و ایران تنها برای دکور قرنی یکبار اینها رو زیر تامکت آویزون میکنه که بگه ما میتوانیم ( والحق ما میتوانیم ! ) و از این طریق دشمنان رو بترسونه و از طرف دیگه , یه خوراک تبلیغات داخلی داشته باشه . ( که احتمال این به نظرم بیشتره . )
2- ایران تونسته فونیکس رو با مهندسی معکوس بسازه اما باز هم زیاد این رو رونمایی نمیکنه و باز هم قرنی یکبار اینها رو نشون میده که بگه : آره ! ما توانستیم ( و دشمنان رو بترسونه ) ! که البته این خیلی بعیده چون ایران تا بحال هرچی ساخته و نساخته نه تنها نشون داده بلکه اون رو در بوق و کرنا کرده و همه جا جار زده . فلذا طبق قاعده ی جهان شمولِ ! مشت نشانهء خروار است ! ساخت فونیکس امری بعید و خیالی به نظر میرسد که البته از این دست شایعه ها در بین بسیجی ها و نیروهای رده پایین سپاه و ارتش ( بخصوص بخش عقیدتی سیاسی ! ) کم نیست و همشون فکر میکنند ایران در حال حاضر چندین هزار موشک بالستیک قاره پیما به همراه چندین هزار کلاهک هسته ای در سیلوهایش پنهان کرده !!! ( البته سیلوی موشک نه سیلوی گندم ! )
در ضمن جاداره این رو هم عرض کنم که اصولا پیشرفت در هر بخشی از صنعت یک مملکت در سایر بخشها و صنایع اون مملکت بازخورد و نمود پیدا میکنه . طبق همین قاعده ممکنه ایران بیاد و موشک میان بردی مثل شهاب بسازه . ممکنه بیاد و با تغییر شکل در F-5 صائقه و آذرخش بسازه . ممکنه هزار تا کار دیگه هم بکنه اما نمیشه با نگاه به این کارها ( به نوعی میشه گفت پیشرفت . چون همین که در حال جلو رفتن هستند نشون میده ساکن و یا در حال پسرفت نیستند !!! ) ایگونه فکر کرد که بله ! الان دیگه توانائیهای ما در حد کشورهای پیشرفته ای مثل آمریکا و فرانسه و روسیه و ... هست ! خیر به هیچ وجه اینگونه نیست . اگر ایران توانائیهایی در حد آنها داشت حداقل توان تولید چیزهای ساده تر رو هم در چنته میداشت . اگر شما یک عدد خودروی پژو داشته باشید و خدای نکرده ! خدایی نکرده ! زبونم لال ! روم به دیوار !!! یکی از سنسورهای این ماشین خراب بشه باید سر بذارید به بیابان ! اگر آن سنسور , سنسور دمای ماشین باشه که دیگه هیچی ! همانجا زمین را بکنید و در آن دراز به دراز بخوابید . چون اول بدبختیه . چون این سنسورها رو ایران خودرو تولید نمیکنه و وارداتی هستند و خدا نکنه که اینها در نمایندگیهاشون موجود نباشه . اونموقع یا باید تا مدتها منتظر بمونید که شاید قرنی بعد یکی از این سنسورها به نمایندگی بیاد و یا در بازار آزاد دربه در دنبالش بگردید و اگه خیلی خوش شانس باشید ( مثل من ! ) یکیشو میتونید با چندین برابر قیمت اصلی از بازار آزاد تهیه کنید .
با این اوصاف کدوم عقل سلیمی میتونه ادعا کنه که ایران فونیکس تولید کرده ؟؟؟ برخی میگن روسیه از نظر نظامی و هوایی و فضایی بسیار پیشرفتس ولی در خودروسازی مشکل داره . من هم میگویم بروید و ببینید همان روسها خودرو تولید میکنند . حتی یکی از طرحهای جدید خودروسازی روسیه رو دیدم که اتفاقا بسیار هم به روز بود .اما ایران خودرو میاد و سمند رو سپرش رو عوض میکنه و میگه ماشین جدید تولید کردیم . یکی نیست بگه پدرت خوب ! مادرت خوب ! این رو اسپرتیِ فلان محله ی ممسنی هم بلده انجام بده ! دیگه این تیارت در اوردنا چیه ؟؟؟ همان روسیه الان کامیون تولیدیش داره در ایران تولید میشه . کامیونهای کاماز که چند وقت یک بار هم تبلیغش در تلویزیون مشاهده میشه . همان روسیه فکر نکنم قطعات ماشینهایی رو که میگه داخلی هستند از خارج وارد کنه . اما ایران خودرو ادعا میکنه ما جهانی شدیم و خودمون طراحی میکنیم و .. اما هنوز قطعات سمند از خارج وارد میشه . تازه همین دیروز پریروز جناب مهندس منطقی ( دروغگوی کبیر ! ) اجلال نزول فرموده بیان داشتند تا فلان موقع سمند را صد درصد داخلی سازی میکنیم !!! ( هوراااااااا ! ! ! ) . از اونطرف زمین و زمون فهمیدن که این موتور پایه گازسوز که قراره در ایران خودرو تولید بشه اولیش رو آلمانیها طراحی میکنند و مهندسای ایران خودرو نگاه میکنند ( در مقام شاگرد ) . دومیش رو مهندسای ایران خودرو طراحی میکنند و مهندسای آلمانی نگاه میکنند ( البته در مقام معلم ) و سومی و و غیره را تماما خود مهندسای ایران خودرو قراره تولید کنند . ( قراره ! حالا کی ؟! الله اعلم ! ) . اما تولید همین اولی [ که صددرصد ( بدون حتی یه نیمچه چک و چونه! ) طراحی آلمانیهاست ] که شروع میشه در صدا و سیمای وزین این مملکت ادعا میشه که طراحی اون رو مهندسین ایرانی برعهده داشتند !!!!! یا للعجب !!!!!
غرض اینکه باید همیشه مسائل رو با عقل سنجید . نه انقدر نمک در آش ریخت که حتی صدای آشپز هم در بیاد نه انقدر بی نمکش کرد که ...
باقی بقایت .
استحمار یک ملت , بهترین راه برای استعمار آنهاست ...

-
- سپاسهای ارسالی: 16 بار
- سپاسهای دریافتی: 69 بار
torabi89
با تشکر فراوان براي جاي سوال هستش که موشکي با اين قدرت و طول پرواز بسيار بالا
چرا از دور خارج شد و جنگنده هاي جديد تر امريکايي رو بهش مجهز نکردند؟؟
موشک بهتري از فونيک که در حد توانايي هاي ان باشد ساخته شد؟؟؟
البته میدونم که هزینه های این نوع موشک بالا بوده
........................................
من فیلم رو چندین بار دیدم اما این عکس توش نبود..
ولی این عکس وجود داشت

با تشکر فراوان براي جاي سوال هستش که موشکي با اين قدرت و طول پرواز بسيار بالا
چرا از دور خارج شد و جنگنده هاي جديد تر امريکايي رو بهش مجهز نکردند؟؟
موشک بهتري از فونيک که در حد توانايي هاي ان باشد ساخته شد؟؟؟
البته میدونم که هزینه های این نوع موشک بالا بوده
........................................
من فیلم رو چندین بار دیدم اما این عکس توش نبود..
ولی این عکس وجود داشت

آخرین ويرايش توسط 1 on majidjon13, ويرايش شده در 0.

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 67 بار
- تماس:
majidjon13, جان ميواستم خودم جواب بدم ولی منصرف شدم و بجاي اون قطعه اي از يکي از مقاله هايي که از يکي از سايت هاي هوافضا سيو کرده بودم برات ميزارم (يادم نيست نويسندش کي بود شرمنده
،نويسنده محترم به بزرگی خودشون ببخشن) اين قطعه جواب شما رو بخوبي ميده:
پاپان كار فونيكس
از آنجا كه فونيكس تنها توسط جنگندهء شكاري F-14 Tomcat قابل استفاده ميباشد، اين موشك قرار بود تا زماني كه اف14 در خدمت است، همچنان به حيات خود ادامه دهد. طبق برنامهريزي انجام شده، قرار شده بود كه اف14 تا سال 2007 از رده خارج شود؛ با اين حال نيروي دريايي، طي بيانيهاي به تاريخ 30 سپتامبر 2004 رسمن اعلام كرد كه موشك AIM-54 Phoenix را از خدمت خارج كرده است.
موشك AIM-54 در اصل براي رهگيري و منهدم كردن بمبافكنهاي استراتژيك شوروي و تهديدات آنها عليه ناوگان نيروي دريايي ايالات متحده ساخته شده بود و امروزه ديگر هيچ تهديدي براي ناوگان نيروي دريايي وجود ندارد. اگرچه به لحاظ تئوري، فونيكس بر عليه موشكهاي ضدكشتي، كه داراي سرعت بالا و ارتفاع پروازي كم هستند، ميتواند به كار گرفته شود، اما امروزه، سلاحهاي موثري غير از فونيكس براي اين امر وجود دارند.
امروزه، هيج برنامهاي براي ساخت موشكي با قابليتها و توان مشابه به جاي فونيكس وجود ندارد. با از رده خارج شدن تركيب جنگندههاي F-14 و موشكهاي AIM-54، وظيفهء دفاع هوايي بر عهدهء جنگندههاي F/A-18 Super Hornet ميباشد كه قرار است به زودي به موشكهاي ميان برد AIM-120C/D AMRAAM تجهيز شوند.
اميدوارم بدردتون خورده باشه و جوابتون رو گرفته باشيد
وهمچنین mostafaa, جان ایشون این تصاویر رو از یه فیلم دیگه برداشتن نه اون فیلمی که شما گذاشتی این تصاویر مربوط به یه فیلم درباره شهید بابایی هستش که من اون رو تو سایت یوتوب دیدم اما الان هرچی سرچ کردم گیرش نیاوردم
،نويسنده محترم به بزرگی خودشون ببخشن) اين قطعه جواب شما رو بخوبي ميده:
پاپان كار فونيكس
از آنجا كه فونيكس تنها توسط جنگندهء شكاري F-14 Tomcat قابل استفاده ميباشد، اين موشك قرار بود تا زماني كه اف14 در خدمت است، همچنان به حيات خود ادامه دهد. طبق برنامهريزي انجام شده، قرار شده بود كه اف14 تا سال 2007 از رده خارج شود؛ با اين حال نيروي دريايي، طي بيانيهاي به تاريخ 30 سپتامبر 2004 رسمن اعلام كرد كه موشك AIM-54 Phoenix را از خدمت خارج كرده است.
موشك AIM-54 در اصل براي رهگيري و منهدم كردن بمبافكنهاي استراتژيك شوروي و تهديدات آنها عليه ناوگان نيروي دريايي ايالات متحده ساخته شده بود و امروزه ديگر هيچ تهديدي براي ناوگان نيروي دريايي وجود ندارد. اگرچه به لحاظ تئوري، فونيكس بر عليه موشكهاي ضدكشتي، كه داراي سرعت بالا و ارتفاع پروازي كم هستند، ميتواند به كار گرفته شود، اما امروزه، سلاحهاي موثري غير از فونيكس براي اين امر وجود دارند.
امروزه، هيج برنامهاي براي ساخت موشكي با قابليتها و توان مشابه به جاي فونيكس وجود ندارد. با از رده خارج شدن تركيب جنگندههاي F-14 و موشكهاي AIM-54، وظيفهء دفاع هوايي بر عهدهء جنگندههاي F/A-18 Super Hornet ميباشد كه قرار است به زودي به موشكهاي ميان برد AIM-120C/D AMRAAM تجهيز شوند.
اميدوارم بدردتون خورده باشه و جوابتون رو گرفته باشيد
وهمچنین mostafaa, جان ایشون این تصاویر رو از یه فیلم دیگه برداشتن نه اون فیلمی که شما گذاشتی این تصاویر مربوط به یه فیلم درباره شهید بابایی هستش که من اون رو تو سایت یوتوب دیدم اما الان هرچی سرچ کردم گیرش نیاوردم

اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)

- سپاسهای ارسالی: 16928 بار
- سپاسهای دریافتی: 4259 بار
torabi89 نوشته شده:majidjon13, جان ميواستم خودم جواب بدم ولی منصرف شدم و بجاي اون قطعه اي از يکي از مقاله هايي که از يکي از سايت هاي هوافضا سيو کرده بودم برات ميزارم (يادم نيست نويسندش کي بود شرمنده،نويسنده محترم به بزرگی خودشون ببخشن) اين قطعه جواب شما رو بخوبي ميده:
torabi89 جان احتياج به جستجو نبود . مقاله فوق ترجمه Reza6662 عزيز است که اولين بار در همين انجمن قرار گرفت :
موشک دوربرد هوا به هواي AIM-54 Phoenix
mostafaa نوشته شده:شما این تصاویر رو از کدوم فیلم برداشت کردین ؟ اگه امکانش هست فیلمشو آپلود کنید .
مصطفی جان فيلم را برات آپلود کردم .
فقط اشکالش اينست که حجمش زياد شد . شرمنده ولی کاری از دستم برنمياد . ( 66 Mb ) . اميدوارم بتونی يک جوری دانلود کنی . در ضمن فقط سريع دانلود کن . لين سايت بعد از يک هفته لينک را غير فعال ميکند .
اين هم دو تا از شاهکارهای خودم . از همين فيلم .
باشد که رستگار شوید
الهی آمين

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 67 بار
- تماس:
دوستان اين همون فيلم شهيد باباي هست که دوستمون گذاشته البته من با هر بدبختي بود از 66 مگابايت رسوندمش به 9 مگابايت کيفيتش هم
اينم لينک داونلود: (فقط هرچه زودتر تا لينک سالمه داونلود کنيد)
اينم لينک داونلود: (فقط هرچه زودتر تا لينک سالمه داونلود کنيد)
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)

-
- سپاسهای ارسالی: 180 بار
- سپاسهای دریافتی: 201 بار