تقریبا چند سالی میشه که طرح جنگنده های 2 قدرت هوایی بزرگ جهان به یک شکل خاص سوق داده شده
جنگنده های روسی به خصوص میگ با طرحی خاص بدنه قابلیت ایرودینامکی بالایی دارند
کشیدگی و بر امدگی خاص جنگنده های روسی در مدل های جدید تکرار شده است.
میگ 35
میگ 29
جنگنده های امریکایی نیز طرح ایرودینامیکی خاصی را دنبال میکنند که طی چند سال گذشته و با ساخته شدن مدل های
مختلف همچنان دنبال شده است....
f22
f35
به نظر خودم تکنولژی روسی و امریکایی هر کدام طی چندین سال گذشته خود را با طرح های ایرودینامیکی خاصی
وفق داده اند و از سیستم مشخصی پیروی میکنند.به صورتی که طرح های جدید موتور های جت خودشون را با اونها
همراه میکنند... به هر حال چیزی که مشخصه مدل های امریکایی اکثرا طرح خاص خودشون رو دارند که بعد از تحقیقات
زیاد بهش رسیدند (از زمان f15 تا f35 همه جنگنده ها از طرح ایرو دینامیکی تقریبا هم شکلی پیروی میکنند. که فکر میکنم
در f22 به شکلی خاص رسیدند که مورد قبول هستش.
در مورد جنگنده های روسی هم این پیشرفت وجود داره و بیشترشون شکل و ترتیب خاصی رو در ایرودینامیک استفاده میکنند. و به طرح خاصی رسیدند که به نظرم مورد قبولشون بوده تا ادامش بدن.
کاملا مشخصه که جنگنده های امریکایی همشون شبیه همدیگه هستند(در بعد ایرودینامی و نه شکل قیافه کلی)
و جنگنده های روسی هم به همین شکل مدل خاصی رو دنبال میکنند.
سوال اینجاست کدام طرح ایرودینامیک علمی تر و عملی تر هستش برای یک جنگنده..
فکر کنم f22 طرح خاصی داره که بدون نیاز به پس سوز به سرعت بالای صوت میرسه...نمیدونم جنگدنده روسی هم هستش که چنین قابلیتی داشته باشه؟؟
به نظر شما مدل ایرودینامیکی روسی مورد قبول تره یا امریکایی؟؟؟
از قرا دادن سرعت جنگده های مختلف پرهیز کردم چون از موتور های مختلفی استفاده میکنند و وزنشون هم متفاوته.