سلام لطفا اگر می توانید و اطلاع دارید من را راهنمایی کنید من در یک سایت معتبرptc عضو شدم و درامد به حداقل پرداخت رسیده هنگامیکه که می خواهم تقاضای پرداخت به حساب الکترونیکی خودم بکنم در قسمت مربوطه یک کادر سفد وجود دارد که نمیدانم باید در ان کادر چه بنویسم بالای کادر سفید رنگ این جمله نوشته شدهIf you qualify to payout your cash earnings,
You will see payout options listed below
از راهنمایی شما متشکرم
يک درخواست لطفا کمکم کنيد
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 468 بار
- تماس:
forodo,
دوست من سایتهای ptc صرقفا برای تلف کردن وقت افراد در اینترنت ساخته شده اند . در کل دنیای این سایتها فقط 3 سایت معتبر وجود داشتند کهن انها هم درامدشان بسیار پایین بود و بقیه کلاهبردار . اگر جای شما بودم کار در این گونه سایتها رو رها یکردم چون نفع ان فقط در جیب دارندگان سایت می رود . و هیچ پرداختی به شما ندارند .
دوست من سایتهای ptc صرقفا برای تلف کردن وقت افراد در اینترنت ساخته شده اند . در کل دنیای این سایتها فقط 3 سایت معتبر وجود داشتند کهن انها هم درامدشان بسیار پایین بود و بقیه کلاهبردار . اگر جای شما بودم کار در این گونه سایتها رو رها یکردم چون نفع ان فقط در جیب دارندگان سایت می رود . و هیچ پرداختی به شما ندارند .

-
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
Re: يک درخواست لطفا کمکم کنيد
کاربر عزیز شما نباید وقت خود را روی کاری که نمیدانی حتما پول به حسابت ریخته می شود یا نه تلف کنی ولی به جای این وقت
تلف کردن ها به وبلاگ زیر برو که انواع مختلف شیوه های کارآفرینی در اینترنت را آموزش می دهد . یک روش آن هم که می توان در
منزل به عنوان کار در منزل هم انجام داد پست مطلب درتالار گفتمان سایت های مختلف است.این وبلاگ شما را به درآمد می رساند .
تلف کردن ها به وبلاگ زیر برو که انواع مختلف شیوه های کارآفرینی در اینترنت را آموزش می دهد . یک روش آن هم که می توان در
منزل به عنوان کار در منزل هم انجام داد پست مطلب درتالار گفتمان سایت های مختلف است.این وبلاگ شما را به درآمد می رساند .
[External Link Removed for Guests]