خواهش مي کنم سايت سازي رو مراحلشو بگيد تا من انجام بدم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل و موضوعات مرتبط با طراحي صفحات اينترنتي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط hani_rasekh »

اصلا فکر نمي کردم خريدش اينجوري باشه که بايد هر سال پول بدي نمي شه يه هاستي باشه که حدود 20الا30 هزار تومان کامل که اينقدر دندو فنگ نداشته باشه البته ببخشيد که اينقدر دير جواب ميدم
راستي سيستم محتواي پي اچ پي نيوک پلاتينيوم بهتره يا پي اچ پي نيوک آخه تو کتاب توضيح کارايي هر دو برابرند و از محتواي مديريتي cpanel استفاده مي کنن واقعا گيج شدم چون فکر مي کردم کارم با اين کتاب حل مي شه کمکم کنيد مثل هميشه
ممنون
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

hani_rasekh جان
هيچ وقت نميتونيد هاستينگي پيدا کنيد که دائمي باشه، مگر اينکه يک سرور رو به طور کامل خريداري کنيد که اونم باز هزينه نگهداري داره، حداکثر هاتينگهايي هستند که ميشه براي دو يا چهار سال رو الان پرداخت کنيد، اما اينکه دائم باشه وجود نداره، در مورد سيستم مديريت محتوا هم در کل نيوک رو به هيچ وجه پيشنهاد نميکنم، مشکلات زيادي در لود شدن و از نظر امنيتي داره، همينطور اينکه يوزر فرندي پاييني داره، اما نسخه پلاتينيوم نسبت به عادي بهتر هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “طراحي صفحات اينترنتي”