مشاهدات شما در قالب عکس و توضيح از پايگاهاي زميني . هوايي . دريايي

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

مشاهدات شما در قالب عکس و توضيح از پايگاهاي زميني . هوايي . دريايي

پست توسط DJ Dani »

با سلام به دوستان:
هدف من از ساخت این تاپیک قرار دادن عکسهای دوستان از پایگاهای نظامی ارتش یا سپاه که ممکن است به روشن شدن برخی مسائل کمک کند. از آنجایی که من سفر زیاد میکنم و از پایگاهای نظامی عکسهایی گرفتم خودم برای اولین بار این کارو آغاز میکنم به امیدی که این تاپیک هر روز پر بار تر بشود.
در ضمن از دوستان میخواهم از طرح مسائل بی مورد خودداری کنند و تاپیکو به انحراف نکشونند!!!
اولین سری عکس من از منطقه چهارم نیروی دریایی (ناو تیپ) در بندر انزلی میباشد. من در سفری که به انزلی داشتم از صنایع شهید تمجیدی نیروی دریایی دیدار کردم ولی نتوانستم به دلیل مسائلی نتوانستم 2 عکس بیشتر بگیرم ولی در یکی از این عکسها ناوچه جدید نیروی دریایی از کلاس کمان و پروژه سینا گرفتم که فکر میکنم قابل توجه باشه.این ناوچه با شماره P233 ساخته شده ودر مراحل نهایی است و تنها باید مخزن آب بر بالای برجک آن قرار بگیرد. این ناو که هنوز نامی برایش انتخاب نشده به توپ 76.موشک C-802 . و... مسلح می باشد. در ضمن در این محل یدک کش ها و کشتی های آتش نشانی و قایق های گشتی ساخته میشود. در ضمن قسمتی از ناو شکن موج 2 ساخته شده بود ولی با این روال ساخت ممکنه ... طول بکشه ولی در زمینه ساخت ناوچه هم اکنون ایران توانایی ساخت یک ناوچه از کلاس سینا را ظرف 12 ماه دارد. در ضمن یک ناوچه مین روب نیروی دریایی با شماره 301 و نام سلمان از جنوب به شمال ارسال شده و هم اکنون در حال تعمیر میباشد. در کل هم اکنون 3 ناوچه موشک انداز از کلاس کمان (P224 -P225-P233) که دو تا عملیاتی و یکی در حال ساخت. ناوچه آموزشی حمزه(802) .ناو مین روب سلمان(301).5 قایق گشتی.تعدادی قایق و یدک کش موجود میباشد در ضمن برای ناوچه جدید نامی انتخاب نشده ولی احتمالا کمند.درفش.سوفار.برگستوان یا ... باشد.
ناوچه های کلاس کمان(برای آگاهی بشتر)
کمان P221 ذوبین P222 خدنگ P223 پیکان P224 جوشن P225 فلاخن P226 شمشیر P227
گرز P228 گردونه P229 خنجر P230 نیزه P231 تبرزین P233 ... P232

حالا عکسها:(اگه کیفیتش بده منو ببخشید)
ناوچه جوشن . پیکان.حمزه:
[External Link Removed for Guests]
ناوچه های پیکان و جوشن(داخل پایگاه):
ناوچه جدید با شماره P233 (داخل پایگاه) :
ناوچه های گشتی:

ناوچه پیکان:
ناوچه جوشن:
ناو مین جمع کن سلمان و ناوچه P233:

عکسی از کل پایگاه چهارم:

دوستان تعداد عکسها زیاد بود ولی چون کیفیت خوبی نداشت زیرا این عکسها رو با عملیات پارتیزانی و با استفاده از قایق تندرو و در حال حرکت گرفتم که مشخص است ودر یکی از این عملیاتها !!! یک قایق گشتی (از اونهایی که تو عکس اول بود) دنبال ما افتاد ولی فرار کردیم.
ولی یک نکته برای من جالب بود و اینکه ایران اگه میتونه این ناوچه ها رو بسازه چند توانایی لازم داره: 1.توانایی ساخت بدنه قوی که یا میخرن یا میسازند.
2.سیستم تسلیحاتی که با توپ دریایی 76 و موشک C-802 تامین شد . 3.سیستم موتور و... که ایران در ساخت انواع اون توانایی دارد.
4.ولی در ساخت این یکی شک دارم و نمیدونم از کجا تامین میکند و اون سیستم راداری . سونار !!! جنگ الکترونیک و ... میباشد.

در ضمن باید بگم نیروی دریایی در شمال اگر اشتباه نکنم دو هلکوپتر 212 و یک سی کینگ دارد( من این هلکوپترهارو در جریان سفر آقای خامنه ای به نوشهر از نزدیک دیدم) چون هلیپد در پایگاه موجود بود ولی هلکوپتری نبود.
منتظر بقیه عکسهام باشید!!!
دهکده

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

پست توسط DJ Dani »

ناوچه جوشن(P225) و پیکان(P224) :
ناوچه های حمزه(802) . پیکان . جوشن:

!!!
دهکده

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط I.R.I MARINE »

فقط يه 212 دارد كه در هوادريا رشت است كه در موقع برف آسيب ديد كه بعد تعمير شد.
:( :(
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”