نيروهاي ويژه صابرين سپاه پاسدارن انقلاب اسلامي
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای دریافتی: 19 بار
سلام بر همگي
دوست خوبم کلا مقايسه تيپ نوهد يا کلاه سبز ها ي ارتش با تيپ صابرين درست نيست.لشکر نوهد يک يگان فوق تخصصي با سابقه زياد (در زمان شاه همان گارد جاويدان بودند) و پيش کسوتان فراوان و اموزش هاي سنگين قبل از انقلاب و بعد از انقلاب (توسط روسها-مثل دوره هاي گرينلا-دوره ضد دلتا فورس امريکا و......) و نظم عالي و تجربه هاي زياد و دادن شهداي فراوان در زمان جنگ ميباشد.
يگان صابرين يک يگان تازه تاسيس و بي تجربه و به نظر من بي نظم ميباشد.
دوست خوبم کلا مقايسه تيپ نوهد يا کلاه سبز ها ي ارتش با تيپ صابرين درست نيست.لشکر نوهد يک يگان فوق تخصصي با سابقه زياد (در زمان شاه همان گارد جاويدان بودند) و پيش کسوتان فراوان و اموزش هاي سنگين قبل از انقلاب و بعد از انقلاب (توسط روسها-مثل دوره هاي گرينلا-دوره ضد دلتا فورس امريکا و......) و نظم عالي و تجربه هاي زياد و دادن شهداي فراوان در زمان جنگ ميباشد.
يگان صابرين يک يگان تازه تاسيس و بي تجربه و به نظر من بي نظم ميباشد.
بسیار کسان بدین سرزمین روی اوردند تا ان را از پای دراورند اما همه انان رفتند و ایران بر جای ماند.....درود بر روح بزرگش....

- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 46 بار
در جواب دوستان بالا بايد بگم که اولا هيچ کدام از اين تجهيزات خوشگل نميجنگند بلکه فکر فرمانده و سربازان و شجاعت اونا ميجنگه درسته که اين تجهيزات تا حدودي لازمه ولي 80% براي تبليغات و تو پوز کشور دشمن زدن به کار مياد . مثلا همين قاچاقچي هاي مرز سيستان و بلوچستان و افغانستان رو ببينيد فقط يک کلاش دارند ولي مثل سيمينوف شليک ميکنن و نيرو انتظامي هم دسته دسته بايد بره تا يک گروهشونو بگيره.
در خصوص جليقه ضد گلوله هم قيمت بسيار بالايي داره و اصلا به صرفه نيست. طوري که کشور ثروتمند آمريکا هم که بودجه نضاميش در حدود 400-450 برابر ايرانه فقط تفنگداران و يگان هاي مخصوصشو تجهيز کرده و بقيه بودجه رو براي کارهاي ضروري در نظر گرفته
تفنگ ام-16 ايران هم کپي c-7 کانادايي هستش که اونم کپي m-16a1 هست. و درکل از ژ-3 بالاتره (بيشتر به درد جنگهاي چريکي ميخوره) ولي نميدونم چرا کلاش خودمون در نظر گرفته نشد. با تشکر
در خصوص جليقه ضد گلوله هم قيمت بسيار بالايي داره و اصلا به صرفه نيست. طوري که کشور ثروتمند آمريکا هم که بودجه نضاميش در حدود 400-450 برابر ايرانه فقط تفنگداران و يگان هاي مخصوصشو تجهيز کرده و بقيه بودجه رو براي کارهاي ضروري در نظر گرفته
تفنگ ام-16 ايران هم کپي c-7 کانادايي هستش که اونم کپي m-16a1 هست. و درکل از ژ-3 بالاتره (بيشتر به درد جنگهاي چريکي ميخوره) ولي نميدونم چرا کلاش خودمون در نظر گرفته نشد. با تشکر

IN WAR NO ONE FIGHTS ALONE

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
من كلاه خود كامپوزيتي ايران رو سرم گذاشتم خيلي خوش استايل بود
قيمتش تا اونجا كه گفته مي شه دونه اي 800 هزارتومن براي فروش ازاد بود و گلوله ي زير 50 mm به اون اثر نداره ولي خوب گردن مي شكنه با اون فشار
كوله ها رو هم ديدم و پشتم انداختم از كيف مدرسه اي ها كه خيلي خوش استايل تر بود خيلي جا دار بود پارچه 4000 بار يا 40000 يا 400000 بار سايش داشت دقيق يادم نيست
و از تركيب و بهبود چندين كوله از كشور هاي مختلف از جمله امريكا ساخته شده است قيمت اين كيف براي فروش ازاد 60 هزار تومن بود در سه رنگ سياه سبز پلنگي و خاكي پلنگي
قيمتش تا اونجا كه گفته مي شه دونه اي 800 هزارتومن براي فروش ازاد بود و گلوله ي زير 50 mm به اون اثر نداره ولي خوب گردن مي شكنه با اون فشار
كوله ها رو هم ديدم و پشتم انداختم از كيف مدرسه اي ها كه خيلي خوش استايل تر بود خيلي جا دار بود پارچه 4000 بار يا 40000 يا 400000 بار سايش داشت دقيق يادم نيست
و از تركيب و بهبود چندين كوله از كشور هاي مختلف از جمله امريكا ساخته شده است قيمت اين كيف براي فروش ازاد 60 هزار تومن بود در سه رنگ سياه سبز پلنگي و خاكي پلنگي [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر

- سپاسهای ارسالی: 11143 بار
- سپاسهای دریافتی: 14954 بار
من كلاه خود كامپوزيتي ايران رو سرم گذاشتم خيلي خوش استايل بود
كيارش جان،
قيمت كلاه ها 150 دلاره. تو نمايشگاه پليس امسال و پارسال هم همين قيمت رو ميگفتند. قيمت آمريكائي اصل هم تو نمايشگاههاي نظامي بين المللي هم دور و بره همين قيمته.
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=29624
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..

-
- سپاسهای ارسالی: 22547 بار
- سپاسهای دریافتی: 14742 بار
دوست گرامي :
دوره چتر بازي تنها يکي از اموزشهايي است است که نيروهاي تکاور بايد در طي مدت اموزش طي کنند اين اموزش علاوه بر نيروهاي کادر سربازاني را که به اين نيروها اتقال مي يابند نيز شامل مي شود (دوره چتربازي اتوماتيک)
افرادي که اين رسته را انتخاب مي کنند. در صورت قبولي در ازمونها پزشکي و تست هاي مختلف بدني وارد اموزش مي شوند پس از طي اموزشهاي بسيار سخت و موفقيت در ان مفتخر به دريافت کلاه مشکي مي شوند . از بين اين افراد بهترين ها براي طي اموزش کلاه سبزي انتخاب مي شوند . انها نيز پس از طي يک سري از اموزشهاي سخت و طاقت فرسا موفق به دريافت کلاه سبز مي شوند.
قبل از انقلاب تعداي از اين افراد را براي اموزش به خارج فرستاده مي شدند.اما بعد از انقلاب اين اموزشها در داخل کشور انجام مي گيرد.
جنگ تحميلي عراق عليه ايران به راستي دانشگاهي بزرگ براي نمايش اموزش و انتقال ان به نيروهاي جوانتر و تجربه اندوزي بود .سپاه نيز همدوش ارتش و با استفاده از نيروهاي باز نشسته و درسهاي گرفته شده از جنگ افدام به تاسيس نيروهاي ويژه کرد .
يگان صابرين هرچند يگاني تازه تاسيس اما اين يگان با استفاده از مجرب ترين و ابديده ترين اساتيد نظامي از گوشه و کنار ايران و از ارتش و سپاه و با استفاده از برترين هاي دوره هاي اموزشي تشکيل شده است.
بدون ايمان برترين سلاحها هم کارايي لازم را ندارند اما اين به معني دست خالي به ديدار دشمن رفتن نيست .
ايمان در کنار تکنولوژي مي تواند مارا در نبرد موفق کند.
دوره چتر بازي تنها يکي از اموزشهايي است است که نيروهاي تکاور بايد در طي مدت اموزش طي کنند اين اموزش علاوه بر نيروهاي کادر سربازاني را که به اين نيروها اتقال مي يابند نيز شامل مي شود (دوره چتربازي اتوماتيک)
افرادي که اين رسته را انتخاب مي کنند. در صورت قبولي در ازمونها پزشکي و تست هاي مختلف بدني وارد اموزش مي شوند پس از طي اموزشهاي بسيار سخت و موفقيت در ان مفتخر به دريافت کلاه مشکي مي شوند . از بين اين افراد بهترين ها براي طي اموزش کلاه سبزي انتخاب مي شوند . انها نيز پس از طي يک سري از اموزشهاي سخت و طاقت فرسا موفق به دريافت کلاه سبز مي شوند.
قبل از انقلاب تعداي از اين افراد را براي اموزش به خارج فرستاده مي شدند.اما بعد از انقلاب اين اموزشها در داخل کشور انجام مي گيرد.
جنگ تحميلي عراق عليه ايران به راستي دانشگاهي بزرگ براي نمايش اموزش و انتقال ان به نيروهاي جوانتر و تجربه اندوزي بود .سپاه نيز همدوش ارتش و با استفاده از نيروهاي باز نشسته و درسهاي گرفته شده از جنگ افدام به تاسيس نيروهاي ويژه کرد .
يگان صابرين هرچند يگاني تازه تاسيس اما اين يگان با استفاده از مجرب ترين و ابديده ترين اساتيد نظامي از گوشه و کنار ايران و از ارتش و سپاه و با استفاده از برترين هاي دوره هاي اموزشي تشکيل شده است.
بدون ايمان برترين سلاحها هم کارايي لازم را ندارند اما اين به معني دست خالي به ديدار دشمن رفتن نيست .
ايمان در کنار تکنولوژي مي تواند مارا در نبرد موفق کند.
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times] [FONT=Times New Roman,serif] [FONT=Times New Roman,serif] امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
3 ساله پيش آقاي خامنه اي از نمايشگاه سپاه ديدن کرد که اخبار چند ثانيه نيرو هاي حاضر را نشان داد .
دربين آن ها نيروهايي بودند که به خيبر و کلاه هايي مانند خلبان ها وگروه ديگري با پوشش سبز واستتار کامل و با تجهيزات زيادي حاضر شده بودند.
من هرچه گشتم هيچ عکسي پيدا نکردم و هيچ جايي خبر ديگري از آن ها به دست نياوردم و درمنابع داخلي چيزي پيدا نکردم .
کسي درباره ي آن ها چيزي مي داند؟
دربين آن ها نيروهايي بودند که به خيبر و کلاه هايي مانند خلبان ها وگروه ديگري با پوشش سبز واستتار کامل و با تجهيزات زيادي حاضر شده بودند.
من هرچه گشتم هيچ عکسي پيدا نکردم و هيچ جايي خبر ديگري از آن ها به دست نياوردم و درمنابع داخلي چيزي پيدا نکردم .
کسي درباره ي آن ها چيزي مي داند؟

- سپاسهای ارسالی: 1216 بار
- سپاسهای دریافتی: 250 بار

- سپاسهای ارسالی: 1216 بار
- سپاسهای دریافتی: 250 بار
كيارش نوشته شده:من كلاه خود كامپوزيتي ايران رو سرم گذاشتم خيلي خوش استايل بود
كوله ها رو هم ديدم و پشتم انداختم از كيف مدرسه اي ها كه خيلي خوش استايل تر بود خيلي جا دار بود پارچه 4000 بار يا 40000 يا 400000 بار سايش داشت دقيق يادم نيستو از تركيب و بهبود چندين كوله از كشور هاي مختلف از جمله امريكا ساخته شده است قيمت اين كيف براي فروش ازاد 60 هزار تومن بود در سه رنگ سياه سبز پلنگي و خاكي پلنگي
این کوله ها را از کجا میشه تهیه کرد؟اصلاً به افراد عادی هم میدن؟

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
چندين شركت توليد مي كنن كوله و لوازم جانبي نظامي رو تو نمايشگاه پليس پر بود
Shahryar, تا اونجا كه به بنده گفته شد ( دو تا از 3 شريك اون شركت ( اسمش يادم نيست) ) 2 نوع داره كه يه نوع ارزون تره يه دونه كه من گفتم گرون تره
مقاومت ارزون تره به مراتب پايين تر هست
من خودم جاي گلوله هاي شليك شده به كلاه رو ديدم
Shahryar, تا اونجا كه به بنده گفته شد ( دو تا از 3 شريك اون شركت ( اسمش يادم نيست) ) 2 نوع داره كه يه نوع ارزون تره يه دونه كه من گفتم گرون تره
مقاومت ارزون تره به مراتب پايين تر هست
من خودم جاي گلوله هاي شليك شده به كلاه رو ديدم
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,