Fantoom121 نوشته شده:[align=right]سلام دوست عزيز
منو ميبخشيد انگار که خيلی عصبانی شديد آره؟
دوست خوبم اون قضيه سر به حراج گذاشتن مربوط به شما نبود و مربوط به نوشته ديگر دوستان بود
sezar & sanaz عزیز در تاریخ پنجشنبه 8 شهريور 1386 - 23:18 در همین تاپیک فرمودند :
MeaN5990 دوست عزیز شما دانلود کن بعد یه چیزی بگو من تا الان چیزی حدود 15 دانلود کردم با همین برنامه جواب نداد سرم رو می دهم البته بگم شبکه ی LAN جواب نمی دهد ولی adsl خانگی و ... جواب می دهد
البته بنا به گفته خودتون در تاريخ شنبه 10 شهريور 1386 - 20:47 در همین تاپیک
بقول شیلون : “به زبانت اجازه نده كه قبل از انديشه ات به راه افتد ”
بعد باز هم جهت امتنان مزاج ( تنها جهت امتنان مزاج ! ) نوشتید
سرتونو و نمیدونم کجاتونو به حراج بذارید ؟؟؟
البته يکم هم روش فکر ميکردید مثلا :
میشه بفرمایید شما چه نکته ای بیشتر از چیزایی که من گفتم بیان کردید که میگید سرتونو و نمیدونم کجاتونو به حراج بذارید ؟؟؟ اصلا این چیزیه که شما بخوای باهاش مچ گیری کنید ؟؟؟؟
در ضمن قصد مچ گيری نيست
دوست عزیز من ديگه سنم از اين حرفها گذشته معمولا اين صحبت ها مال دوران بچگیمون بود که خوب البته خييلی وقته تموم شده و حتی بهش فکرم نميکنم و همه بچه ها رو به چشم دوستان ايرانيم ميبينيم که از جون براشون مايه ميزارم نه باهاشون کشتی میگیرم نه مچ می گیرم البته ظاهرا شما هنوز با الفاظی مثل مچ گیری مچ اندازی و مچ خوابندن زندگی ميکنيد راستی ميبخشيد من قصد جسرت ندارم شما چند سالتونه؟
در نوشته قبليتون در تاریخ جمعه 9 شهريور 1386 - 13:19 عرض کرده بودید
راه دوم استفاده از اسکریپتهایی هست که تنی چند از برادران همیشه در صحنه ء روس نگارش میفرماین
اولا میشه لطف کنید بگید از کی تا حالا
روس های ودکا خور با ما برادر شدند اونم در صحنه . . .
از قضا شما دوست عزیز مثل اینکه از داشتن همچین برادرانی بدتون نمیاد آنهم در صحنه !!!!!
اگر یادتون نرفته باشه : استحمار یک ملت , بهترین راه برای استعمار آنهاست ... ( شاید شما براتون استعمار شرقی و غربیش براتون فرق کرده )
غربیشو با بمب اتم می زنی شرقیشم تازگیا با هم برادر شدید ( خدا داند )
دوست عزیز لطف کنید این را پیدا کنید نشون من بدید : (اختراع)
نقل قول از شما باز هم در همین تاپیک
همونطور که میبینید این روشی نیست که بروبکس ایرانی اختراع کرده باشند !بلکه حاصل کار برادران همیشه در صحنهء روس میباشد !اگر هم میگید کار ایرانیهاست ثابت کنید !!!
و نوشته من :
Fantoom121 نوشته است:
دوست ديگمون درباره دانلود از طريق اسکريپها نوشتند آخه خدا من چی بگم دوست خوبم استفاده از اسکريپ و استفاده از هاست شمايی که يک سال به قول خودتون داريد ازش استفاده ميکنييد اصلا ميدونيد برای چيه آخه ؟
من توضیح ميدم اين روش که الان حدود يک سال هست که توسط بروبکس ايرانی داره انجام ميشه و يکی از حرفه اي ترينهای همين کار هم يکی از مديران همين سايت هستند که مدتی با هم اينکارو ميکرديم
اسمش هست لينک کشيدن يا ساختن آدرس مستقيم برای فايلها
ميبينيد هيچ جاش کلمه دانلود به کار نرفته
روش دوم که که مربوط به صحبت ما هست به اين صورت هست که مي آيم توسط اسکريپ يه فايلی رو ميبرييم روی هاست و آدرس مستقيم و قابل دانلود براش ميسازيم ولو به اين صورت و اينقدر راحت نيست که بشه با سرعت اينترنت شما انجام بشه دوستان و در کل اگر هم قابل ساخت باشه شما اول هاست با حجم 700 مگ با پهنای باند بالا پيدا کن بعد که پيدا کردی بخرش البته مجانی هم هست ولی آخه با چه پهنای باندی اخر؟
بعضی وقتها بد نيست يکم فکر کنيم که کسی که می خواهد این صفحه رو باز کنه چقدر وقت و هزینه میزاره
دوستان اين بحث رو تمام کنيم و فکر پرميوم اکنت باشيم
در مورد رزیوم در رپیدشیر هم بله امکانش هست فقط و فقط اگر از اکانت پرمیوم استفاده کنید
و می تونید طبق گفته وب سایت رپیدشیر از این نرم افزارها استفاده کنید : GetRight, FlashGet, GoZilla and IDM
میشه بگی کلمه
اختراع کجاست انگار باز باید یادآوری کنم :
بقول شیلون : “به زبانت اجازه نده كه قبل از انديشه ات به راه افتد ”
بله دوست عزيز من هم نگفتم بچه های ايرانی اخترا ع کردند يا روسها يا کس ديگه . گفتم
حدود يکسال( لطفا دقت کن حدود 1 سال ) هست که توست بچه های ایرانی داره استفاده ميشه اینجا هم که صحنه فيلم برداری نيست که در صحنه باشند يا نباشند اينجا فضای مجازی سايبر هستش و کلا اين الفاض درش جايی نداره
شما فکر مي کنيد من اينقدر وقت دارم که بيام بشينم و در جواب شما فقط اين همه تايپ کنم نه دوستم من معمولا اگر تصميم به جواب داشته باشم جواب يک تاپيک رو هم زمان و به طور خلاصه ميدم اميدوارم درکم کنيد که کمبود وقت دارم اگر هم ميبينيد در فريوم ميآم و ميرم به اين دليل هست که اينجا صميمی ترين مکانی هست که من دارم همراه با دوستان خوب
من در تعجبم شما چقدر دوست داريد خودتون رو به کوچه علی چپ بزنيد دوست خوبم من کی در مورد سرعت انتقال ديتا رو هاست صحبت کردم آخه مگه اون يوزر بنده خدا ميخواد با سرعت انتقال داده روی هاست دانلود کنه دوست خوبم اون بنده خدا ميخواد با سرعت اينترنت معمولی استفاده بکنه آخه عزيز يک کم از حق به جانب بودنتون کم بکنيد خوب نيست ادم يه حرف اشتباهی بزنه بعد اينقدر بگه درسته درسته
حالا از ما گفتن
در ضمن شما انگار فضای مجازی رو خدايی ناکرده با بازار هم اشتباه گرفتيد اينجا فضای سايبر هستش نه بازار که طلبکار باشید
نقل قول از شما باز هم در همین تاپیک :
بنده که از دایال آپ استفاده میکنم هم بیشتر باید طلبکار باشم
در ضمن فکر اکانت پرميوم هم دوست داريد باشید دوست داريد نباشيد اين مربوط به شماست منم طرف صحبتم در اون نوشته شخص خاصی نبوده عزيز
لينک کشیدن هم کاری نداره عزيز که من بزارم و شما هم بکشيد روی هاست بحث ما روی اون بنده خدايی هست که ميخواد دانلود کنه با
سرعت اينترنت ايران نه سرعت انتقال دادها روی هاست
البته این رفتار شما تازگی نداره مثلا :
تاريخ: پنجشنبه 5 مرداد 1385 - 16:19
Please Login or Register to see this codeدر جایی که یکی از اعضا نظر شخصیشو گفته اونم محترمانه :
Please Login or Register to see this codeجواب شما این بوده :
Please Login or Register to see this codeو
Please Login or Register to see this codeو
Please Login or Register to see this codeتاريخ: پنجشنبه 5 مرداد 1385 - 04:12
Please Login or Register to see this codeبقول شیلون : “به زبانت اجازه نده كه قبل از انديشه ات به راه افتد ”
یک کم فکر کن به نظر شما یک فریوم مثل اینجا که یکی از پر بازدیدکننده ترین فریومهای ایرانیه جای اینجور صحبت کرده
نقل قول از شما :
این مردک از تخم و ترکه ی رضا میرپنج ( رضا قزاق ) بود که نطفشو انگلیسیها کاشتند و حسابی هم از وجود حرامیش استفاده کردن
و
همین الان پسرش عرعر سلطنت سر میده.
و
این محمد رضای بی پدر و مادر
و
جوک میگی ؟!!!!!!!!! خوشم میاد خوب خورد تو ذوق امثال تو !
و
دو تا جوک مسخره تو یه پست مسخره ت
و حتی در این پست توسط مدیریت سایت به شما در مورد لحن صحبتتون تذکر داده شده
نقل قول از Mahdi1944
اما لحن صحبت شما به هيج وجه درست نيست، هر صحبتي بايد در چارچوب و رعايت کامل ادب صورت بگيره و توهين و تهمت (يهودي بودن و ....) چه درست و چه نادرست درست نيست و ....
دوست عزیزتر از گلم کدوم صحبتت را قبول کنیم
تاريخ: چهارشنبه 7 شهريور 1386 - 18:58
Please Login or Register to see this codeگور بابای روسیه و انگلیس و همه ء عمله اکره های اجنبیا
و امروز یک خطابه دیگر
تنی چند از برادران همیشه در صحنه ء روس نگارش میفرماین
به هر صورت به شما اخطار می دهم که در بخشهای تحت مدیریت من یا مربوط به کامپيوتر از زدن هرگونه پست غير تخصصی
و بدون پايه و اساس همراه با توهين يا کلمات دو پهلو جدا خودداری کنيد در غير اينصورت طبق قوانين سايت با شما برخورد ميشود
قانون شماره 18 : در صورت مشاهده هر گونه بي احترامي به كاربران ديگر و مديران و مسئولان سايت با كاربر مربوطه برخورد خواهد شد و در صورت لزوم دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد.با تشکر
حسین