دوستاني که اطلاعات دارند خوشحال مي شم نظرشون رو بشنوم

مدیر انجمن: شوراي نظارت

می خوام بدونم تو کانتر لتنسی چه کاری انجام می دهد؟ چرا بعضی از مپها لاتسنی کوچیک دارن بعضی ها بزرگ؟
اصلا تلفظ این کلمه چیه؟
من دقت کردم که تو مپ هایی که این مقدار زیاد هستش هر چند دقیقه یه بار ارور می ده و بیرون میاد
من 64 adsl دارم

شما نگفتید که هنگامبازی درشبکه ارور میده و یا هنگام بازی عادی .
ثانیا نسخه بازیتون رو من نمیدونم آیا خواهن گرافیک بالایی هست یانه. چون ممکنه در هنگام لود کردن اطلاعات یک بازی با گرافیک بالا سرعتتون جوابگو نباشه مخصوصا اگر نقشه بازی بزرگتر بشه و نیازمند تبادل اطلاعات بیشتر . در حال حاضر ADSL64 در ظاهر سرعتش با 56 کیلو بایت فرقی نداره واین سرعت برای بازی شبکه هم بسیار پایینه
البته در شهر خودمون که اصلا یک مگابایت سرعتش از 56 هم کمتره
در مورد اون واژه هم نام لاتین رو می نوشتید معنیش رو بهتون میگفتم
موفق باشید

در مورد سی دی کی منظور همون سریال بازیه که در سی دی نصب وجود داره . اگر بازیتون از ایران تهیه شده مسلما با استفاده از سریال نامبر و یا کراک کار میکنه . از اونجایی که سریال ها و کراک های موجود در ایران مشابهند شرکت سرویس دهنده از این طریق برای کسانی که به فکر اونها قانون کپی رایت رو رعایت نکردن مشکل ایجاد میکنه .

دوست خوبم
من بازي رو دانلود کردم
داخل فولدر بازي يه تکست بود به نام سريال
اون تکست هم فقط توش حرف A بود
حالا مي خوام بدونم کسي سريال اين رو نداره که genuine باشه و تو همه سرور ها کار کنه؟
سریال ها و کراک های موجود در ایران مشابهند

کاریش نمیشه کرد . مگر اینکه یک کراکر بتونه با دانش خودش یک برنامه کیگن برای بازی ایجاد کنه

forodo نوشته شده:سلام لطفا من را راهنمايي كنيد تا مشكلم برطرف بشه در بازيresident evil4 بعد از دمو اول بازي صفحه سياه ميشه و كامپيوترم هنك مي كنه لطفا اگر كسي مي دونه منو راهنمايي كنه كه چطوري مشكلم برطرف كنم متشكرم
Kingman_62 نوشته شده:ghadami2005 نوشته شده:سلام .کسي خبر داره call of duty 3 کي مياد بازار .مرديم از خماري![]()
![]()