سوال در مورد نصب فایلهای جاوا روی موبایل؟؟؟؟؟؟
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
- تماس:
سوال در مورد نصب فایلهای جاوا روی موبایل؟؟؟؟؟؟
من در مورد نصب فایلهای جاوا روی موبایل مشکل دارم....نمیدونم چه طور باید 10-15 فایلی رو که به عنوان جاوا هست رو با هم یکی کنم...لطفا اگه برنامه ای یا روشی هست بهم معرفی کنید...ممنون
Mathilda: Is life always this hard, or is it just when you're a kid?
Léon: Always like this.
*leon:The Professional--min 22
Léon: Always like this.
*leon:The Professional--min 22

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
freeman_16
شما نبايد فايل JAR رو باز کنيد، بلکه بايد همون فايل رو با استفاده از ApplicationInstaller که ضميمه PCSuite هست روي گوشي نصب کنيد، البته بعضي گوشيها خودشون Installer دارند و فقط کافيه خيلي ساده فايل مورد نظر رو به گوشي منتقل کرده و مراحل روتين نصب رو انجام بديد
شما نبايد فايل JAR رو باز کنيد، بلکه بايد همون فايل رو با استفاده از ApplicationInstaller که ضميمه PCSuite هست روي گوشي نصب کنيد، البته بعضي گوشيها خودشون Installer دارند و فقط کافيه خيلي ساده فايل مورد نظر رو به گوشي منتقل کرده و مراحل روتين نصب رو انجام بديد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 275 بار
- سپاسهای دریافتی: 1290 بار
- تماس:
freeman_16, البته راه دیگر این است که همه فایل ها رو انتخاب کرده و سپس بر روی آن ها کلیک راست کردخ و send to zip را انتخاب کرده و مثلا نام آن را به test.jar تغییر دهید.
موفق باشید.
موفق باشید.

[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]
Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
سلام من موسوی هستم از استان خوزستان
در مورد نصب برنامه های موبایل با فرمت جاوا به این شکل است که :
1=برنامه مورد نظر باید پسوند آن بصورت مستقیم جار(jar) باشد
2=بعد از تشخیص اینکه برنامه جار است بصورت مستقیم آن را در ram در صورت داشتن یا با استفاده از کابل مخصوص گوشی در گوشی قرارداد
3=بصورت مستقیم آن را بدون نصب (زیرا برنامه جاوا حالت نصب ندارد) صدا می زنیم (انتخاب برنامه و زدن دکمه سبز رنگ یا دکمه تایید)
نکته : در صورتی که نمی دانید پسوند برنامه چیست به مسیر زیر بروید:
my computer
tools
folder option
view
hide for know file
موفق و سر بلند باشید پست الکترونیکی : computerusa110@gmail.com
در مورد نصب برنامه های موبایل با فرمت جاوا به این شکل است که :
1=برنامه مورد نظر باید پسوند آن بصورت مستقیم جار(jar) باشد
2=بعد از تشخیص اینکه برنامه جار است بصورت مستقیم آن را در ram در صورت داشتن یا با استفاده از کابل مخصوص گوشی در گوشی قرارداد
3=بصورت مستقیم آن را بدون نصب (زیرا برنامه جاوا حالت نصب ندارد) صدا می زنیم (انتخاب برنامه و زدن دکمه سبز رنگ یا دکمه تایید)
نکته : در صورتی که نمی دانید پسوند برنامه چیست به مسیر زیر بروید:
my computer
tools
folder option
view
hide for know file
موفق و سر بلند باشید پست الکترونیکی : computerusa110@gmail.com