سيلو يا اسپرو

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث خودرو و وسايل نقليه به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: navidsilver@mcn.com
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

سيلو يا اسپرو

پست توسط N@AVID »

سلام :
لطفا راهنمايي کنيد :smile:
من مي خواهم تا11 ميليون يک ماشين بخرم .
بيش از همه اين رو بگم که نه 206 و نه سمند رو توصيه نکنيد !
ماشين براي استفاده خانواده مي باشد .
يعني هم اکنون که يک پيکان مدل 81 داريم خالص 30 هزار تا هم کار نکرده !
يعني هفته اي به زور 20 کيلومتر راه مي ره . مسافرت هم سالي يک بار اون هم به زور !الان هم 500 ليتر بنزين دارم ! :smile:
منظور اينکه ما از ماشين اين طور استفاده مي کنيم و زياد نمي دونيمش ... براي پيکان هم 400/5 مشتري هست .
حالا مونديم سيلو صفر بگيريم يا اسپرو ؟ :D
سيلو صفر کيلومتر پيدا کردم 11.5 ميليون .
اسپرو بدون رنگ با آينه 96 - چراغ 96 - ترمز 96 ميگه 7 ميليون .

1- برام اول اتاقش مهمه و جاداريش :
2- مصرف سوختش :
3- لوازم و خرجش :
4- وجود لوازمش :
5-لش شدنش :
6- اذيت و آزارش :
7 -ارزش پول پرداختي:
8 - سلامتي دوستان ...

باتشکر .
يک روز با تو يک روز بر عليه تو ... روزي که با تو ست مغرور نشو ... روزي که بر عليه توست مايوس نشو
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

N@AVID جان مدل اين سيلو صفري که پيدا کرديد مال چه سالي هست که 11.5 قيمت داده ؟

هر دو انتخاب شما خوب و هردو اتومبيل خانوادگي هستند البته با مقداري تفاوت در قدرت موتور و سیتم ترموز... که طبق تجربه و استفاده شخصي خودم ار هر دو اين مدل عرض شود که سيلو ماشين بسيار عالي و خانوادگي هستش و در عين حال قدرتمند و نرم و با کولري بسيار قوي. البته اين هم نبايد فراموش کرد که ماشين بسيار ظريفي هم هست که با استفاه شما جور در مياد.
ولي اگر سنگين بشه چون موتور ۱۵۰۰ cc داره توي توانش تاثير زادي ميزاره مخصوصا توي سربالايي هاي جاده..
معايبي که در حال حاظر پيدا کرده قطع توليد داخلي اين ماشين و قطعات که بايد آزاد خريداري کنيد که همين موضوع باعث بالا رفتن هزينه هاي اين ماشين شده چون همانطور که اطلاع داريد قطعات خارجي مال شرکت جنرال موتورزه هستش..

قيمت اسپرو شما هم مناسبه با داشتن مشخصات 96 که بايد MPFI هم باشه..ولي اين ماشين بدترين نقطه ضعفي که داره سيستم ترمزش هست که البته قابل رفع هست و نقطه مثبتش قدرت موتور زياد 2000cc و جاداري نسبتا بيشتر از سيلو .. لوازمش تقريا بد گير مياد و هزينه تعميراتش هم تقريبا بالاست. كلا خصلت دوو ها اينه كه بعد چهار پنج سال افت فني ميكنن که به همين دليل بايد باهاشون مدارا کنيد در ضمن نمایندگی های کرمان موتور هم خيلي به ندرت اسپرو پذیرش می کنن براي سرويس..
در مورد انتخاب دوو اگر صفر نباشه خيلي بايد دقت کنيد و کاملا معاينه فني بشه..

بنده به شما با توجه به نحوه استفادتون و آپشن صفر بودن سيلو, سيلو را پيشنهاد ميکنم

البته بنده تخصص خاص ندارم و فقط طبق تجربه عرض کردم دوستان ديگه که در اين ضمينه تخصص داند مثل آقا محسن و ديگران بهتر ميتونن بهتون کمک و راهنمايي يکنن.

موفق باشيد./ :razz:
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

اسپرو که ديگه وسايلش به زور گير مياد.....اگه خريديد ديگه هم نميشه فروختش.....
سيلو هم تا امجايي که من ميدونم خط توليدش خوابيده....وليماشين خوبي هست و هزينه نگهداريش کمه(عمو بنده دارند)....
چرا خمين 2 تا انتخاب؟...ماشين جديد زياده تو اين قيمت يا شايد يکم بيشتر :-(
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

سلام

دوست عزیز سیلو انتخاب مناسبی هست ، هم لوازمش راحت گیر میاد هم اینکه مصرفش اگه تنظیم باشه زیاد نیست.

از هر لحاظ ماشین خوبیه ، ترمز هاش کمی ضعیف هست که با 130000 تومان عالی میشه.

سوالی بود بفرمایید.

موفق باشید
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط N@AVID »

سلام :
از شما دوستان محترم ممنون هستم . :smile:
اين که مي گن صندلي عقب سيلو جاش کمه و تقريبا مثل 206 هست درسته ؟
شما چه ماشيني رو توصيه مي کنيد البته بجز محصولات ايرانخودرو ! من انقدر که از اسراييل بدم مي ياد از ايران خودرو هم بدم مي ياد و بقولي نفرت دارم .
پروتن گرون هست و ارزش 15 ميليون رو نداره و گرنه بهترين ماشين حال حاضر است .
سيلو هم مدل 81 هست و همه چيزش مشما پيچ کارخونه است . رنگش در سه مدل سفيد . آلبالويي . پژ ( البته اين ها براي يکنفره و همشون صفر هستند )
جالب اين جاست که تمام برچسب ها و ماژيک نويس هاي کارخونه روش هست !
من فقط با سيلو مشکلم جاي صندلي عقب هست . که اون رو شما دوستان بايد تاييد کنيد . من يک بار بيشتر سيلو سوار نشدم و دقيق پشتش رو نديدم .
ولي راحتيش رو بخوبي به خاطر دارم .
مي خواستم 141 بخرم ديدم خيلي آبرو ريزي هست ! :o

با تشکر .
يک روز با تو يک روز بر عليه تو ... روزي که با تو ست مغرور نشو ... روزي که بر عليه توست مايوس نشو
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

N@AVID جان.
جاي صندليهاي عقب سيلو به هيچ وجه مثل 206 نيست و ميشه گفت مثل پيکان و حتي يکم جادارتر هستش فقط صندلي جلو به علت زاويه کنسول مقداري مشکل داره ولي نه زياد. اگر به همين صورت که مي فرماييد باشه مشکلي ندارن و سيلو مدل 81 صفر عالي هست و تعداد سفارشي نوبيراي اون هم وجود داره که اگر يکي از اينها سفارشي باشه که ديگه عاليه :-)
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

نوید عزیز

عقب سیلو از جهت تعداد سرنشین هیچ مشکلی نداره یعنی 3 سرنشین بخوبی جا میشن ، اما متاسفانه از جهت مقدار فضای پای سرنشینان عقب کمی ضعف داره به گونه ای که جای پای آنها کمی تنگ هست و اگر سرنشینان جلو بلند قد باشن ، پای عقبی ها ممکنه به صندلی جلو بخوره ( ما خودمون 9 سال هست که سیلو داریم ).
اگر سیلو صفر هنوز تولی میشد باز هم میخریدیم.

اما بنظر من الان بهترین انتخاب تا قیمت 13 تومن 206 SD مدل V20 هست با موتور جدید TU3A و یک صندوق جادار اما فضای سرنشینان عقب اصلا مناسب نیست ، اگر این قضیه براتون خیلی مهمه نباید طرف 206 بروید چون هم جای پا کم هست هم فضای نشستن سرنشینان عقب.

سوالی بود بفرمایید :D
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط N@AVID »

سلام :
باز هم از راهنماي شما دوستان محترم ممنون هستم .
يک زحمتي براي شما دوست محترم که سيلو داريد .
اگر مشکلي نيست و زحمتي نداره يک عکس از جاي پاي عقب سيلو بگذاريد .
اگر جاي پاش مثل پيکان باشه که ديگه ما مشکلي نداريم . واقعا مثل پيکان هست ؟
خيلي مي بخشيد ولي من هر چي بخرم لگن هاي ايران خودرو رو نمي خرم . چون براي يک پيکان در حد صفر دو بار اي سي يو خريدم !
اي سي يو ساژم . اون هم مدل پرشيايي ! :lol: دست دوم سالمش 170 هزار هست و نوش 350 هزار اون هم گير نمي ياد ! :???:
يعني 400 هزار تومان ...

براي من فقط کم آزاري و جاي پاش مهمه . اگر به من ثابت بشه پيکان رو بعد از گازسوز کردن مي فروشم و سريع يک سيلو صفر مي خرم /

با تشکر ...
New Member

پست توسط Mehrdad66 »

عزیزم بد نیست بدونی 206 تنها خودروی استاندارد این شرکته و تنها خودرو ای هست که ناظر خط تولید فرانسوی داره پس با پیکان 40 سال پیش مقایسش نکن اونم انژکتوری!!!!!!!!!!!! ضمنآ ایران خودرو یه مونتاژ کنندست نه خودرو ساز.شما هم که از اسراییل بدت میاد حتمآ از امریکا هم بدت میاد و سییلو یه ماشین امریکاییه ومن جای شما بودم نمی خریدم که به اقتصادش ضربه بخوره!!!
بنده خودم تو 2 سال 3 تا سییلو عوض کردم اخر هم 206 خریدم الانم گلف دارم و باید گفت 206 معرکه است.دلیل فروش سییلو: ترمز ضعیف<کم شدن قطعات<جای پای کم<نبود تلسکوپی فرمان!!و...
New Member

پست توسط Mehrdad66 »

دوستان بازم سلام دیروز تجربه ای کسب کردم حیفم اومد اینجا که سییلو و اسپرو مقایسه شدن نظرمو نگم
دیروز یه اسپرو سوار شدم که البته ماله دوستم بود و کل پرشیا و اسپرو :grin:
به نظر من اسپرو یک ماشین 100% امریکایی که بر خلاف سیبلو تمام ویژگی های خودرو های برند GM رو داره مثل جای پای عقب و جلوی خوب/فرمون تلسکوپی/کلید قفل درها برای راننده/چراغ مطالعه عقب و... یا طراحی هایی که دقیقآ ادم رو یاد کاپریس ها و YELLOW CAB های امریکا میندازه مثل اهرم های باز کننده ی درب(از داخل) و یا ستونهای پهن و مدور با روکش مخمل و... البته اونی که من سوار شدم یه MPFI 94 بود بقیه رو نمیدونم... سواری و نرمی وشتاب(که در طول تست حال 2و3 تا که خیلی به ماشیناشون مینازدین رو که بماند چی بود رو گرفت)واقعآ کم نظیر و شاید بی نظیره و واقعآ با سییلو قابل مقایسه نیست و جایی که با 7و8 میشه 93 و 94 تمیز گیر اورد اشتباه محضه خرید سییلو چون من داشتم قبلآ. و راجع به کمی قطعات بگم که طرف خودش وارد کننده ی قطعه بود گفت حتی لوازم لوکس داخل و حتی اتاق کامل هم بخاد (نو و استوک) 1 هفته ای فراهم میکنه. امیدوارم به دردتون بخوره و درست انتخاب کنید. :-) :)
New Member
نمایه کاربر

پست توسط Stevence »

خدمت دوستان عرض کنم يک کلام :
اسپرو از نظر مقايسه سواري فقط با زانتيا قابل مقايسه است. :-o
درسرعتهاي بالا فوق العاده آرام و راحت است و راننده را خسته نمي کند.
براي جاده هاي کوهستاني و پرپيچ و خم اصلا مناسب نيست و بدليل سنگين بودن موتور و سبکي عقب ، کنترل فرمان سرپيچ مشکل است.
خوراک بزرگراه و اتوبان و سرعتهاي بالاست.
ضعف ترمز قابل حل است. (140000 تومان) :smile:
ازجمله مشکلاتي که ممکن است پيش آيد :
شکسته شدن پلوس ها ، شکستن دسته موتور گيربکس ، نشت گازکولر، خرابي کمپرسور، خرابي واحد CV درمدل هاي کاربراتوري ، خرابي سنسور دورآرام.
ضمنا ازشمع هاي فابريک اسپرو اگراستفاده شود هيچ وقت دود نمي کند.
کمتر اسپرويي وجوددارد که مشکل کمپرس يا روغن سوزي داشته باشد. جنس بدنه موتور از آلياژهاي ترکيبي و شاهکار جنرال موتورز است. :-o
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه وسايل نقليه”