قاليباف، سيبل نخست محفل قدرت در سيما

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
پست: 96
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۲ فروردین ۱۳۸۶, ۲:۲۲ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

قاليباف، سيبل نخست محفل قدرت در سيما

پست توسط mqx »

در اين برنامه، بيش از ده دقيقه گزارش از سطح شهر تهران پخش شد كه تماما به فضاسازي عليه شهرداري و تخريب عملكرد آن اختصاص يافت كه نمونه آن، چهار بار پخش تصوير چاله‌اي در يك خيابان شهر بود كه به صورت تصاوير آهسته تكرار شد...گزارشگر كه به صورت زننده‌اي به تمسخر و تخريب عملكرد شهردار تهران مي‌پرداخت، با حركات نمايشي سعي در تحريك افكار عمومي داشت
با تشديد تحركات افراطي محفل قدرت در صداوسيما عليه شهردار تهران، جهت‌گيري سياسي اين گروه و ارتباط آن با برخي طيف‌هاي سياسي آشكار شد.

به گزارش خبرنگار «بازتاب»، در برنامه «چراغ خاموش» كه شب گذشته به صورت زنده از شبكه اول سيماي جمهوري اسلامي پخش شد، صداوسيما به طور بي‌سابقه و علني، به تخريب شهردار تهران كه ميهمان اين برنامه بود، پرداخت.

در اين برنامه، بيش از ده دقيقه گزارش از سطح شهر تهران پخش شد كه تماما به فضاسازي عليه شهرداري و تخريب عملكرد آن اختصاص يافت كه نمونه آن، چهار بار پخش تصوير چاله‌اي در يك خيابان شهر بود كه به صورت تصاوير آهسته تكرار شد.

گزارشگر اين برنامه كه به صورت زننده‌اي به تمسخر و تخريب عملكرد شهردار تهران مي‌پرداخت، با انجام حركات نمايشي، سعي در تحريك افكار عمومي داشت.

پخش چندباره تصاوير مربوط به آب‌گرفتگي يك جوي آب، در حالي كه مجري برنامه اعتراف كرد با تماس با 137، ظرف كمتر از 90 دقيقه اين مشكل حل شده، در كنار نشان دادن زباله‌ها در كنار يك پروژه ساختماني، از ديگر محورهاي تخريب شهرداري تهران در «چراغ خاموش» بود.

در ادامه اين برنامه، گزارشگر كه ظاهرا خط خاص تخريب شهرداري را از يكي از محافل حاميان افراطي دولت دريافت كرده است، با اشاره پياپي به غيرهم‌سطح ‌بودن نقطه‌اي در بزرگراه يادگار امام(ره) و اعلام اطلاع آن به 137، سعي در القاي بي‌اثر بودن سيستم دريافت و پاسخ به شكايات شهروندان تهراني ظرف 24 ساعت داشت، در حالي كه اين موضوع بنا بر اعلام شهردار، جزو موارد هفده‌گانه شرح وظايف 137 نبوده است.

تخريب شهرداري در اين برنامه به گونه‌اي افراطي شد كه مدرس، مجري برنامه، با اشاره به بزرگنمايي مسائل منفي افزود: نكات مثبت زيادي هم وجود دارد كه نمايش داده نشده است.

شهردار تهران كه تلاش مي‌كرد با خونسردي با گزارش‌هاي تخريبي برنامه برخورد كند نيز سرانجام اظهار كرد: در اين برنامه از نكات مثبت با چراغ خاموش عبور شده است.

قاليباف با اشاره به گزارش منفي پخش‌شده درباره جنگل لويزان گفت: اولا تصميم درباره مسير اين بزرگراه در 24 ارديبهشت 1384 و شهردار قبلي گرفته شده است و ثانيا اكنون هجده ماه از اين پروژه مهم به دليل فضاسازي سياسي تعطيل شده است، چه كسي پاسخ آسيب به اتلاف سرمايه و سلامت شهروندان تهراني را مي‌دهد؟

قاليباف همچنين درباره جوسازي گزارشگر راجع به آسفالت گفت: در پانزده ماه اخير يك ميليون تن آسفالت در معابر شهر تهران اجرا شده كه در پيش و پس از انقلاب بي‌سابقه بوده است.

حجم گسترده تخريب شهرداري تهران پيش از اين در برنامه «نگاه يك» و اكنون در «چراغ خاموش»، در حالي رخ مي‌دهد كه در برنامه‌هاي مشابه با حضور مسئولان دولتي، مجريان و گزارشگران عمدتا به چاپلوسي از عملكرد مسئول مربوطه و گزارش‌هاي يك‌سويه از دستاوردها و سانسور انتقادات و نارضايتي‌هاي عمومي مي‌پردازند، به گونه‌اي كه در برنامه «كوله‌پشتي» كه توسط مجري «چراغ خاموش» از شبكه سوم پخش مي‌شود، تاكنون بيشتر مسئولان دولتي بدون طرح پرسشي انتقادي، به صورت يك‌سويه به اعلام موفقيت‌هاي خود پرداخته‌اند.

گفتني است، اين رويه مي‌تواند ناشي از ارتباطات ويژه! برنامه‌سازان صداوسيما با محافل دولتي باشد كه علاوه بر يكسويه كردن رسانه ملي و تنزل به عنوان ابزار تبليغاتي در راستاي منافع آنان، به وسيله‌اي براي تخريب عملكرد ديگر دستگاه‌ها و رقباي آينده آنها تبديل شود.

منبع:بازتاب
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
پست: 96
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۲ فروردین ۱۳۸۶, ۲:۲۲ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط mqx »

ميشه دوستاني که توي تهران هستن نظرشون درباره ي قاليباف بگن
من که قاليباف رو از وقتي که فرمانده ي نيروي انتظامي بود خيلي دوست دارم و الان هم در سايت طرفداران قاليباف عضو هستم
آدم ها دو دسته اند: اونايي که اسلحه دستشونه و اونايي که زمين رو ميکنن (کيلينت ايستوود در فيلم خوب بد زشت)
Major
Major
پست: 681
تاریخ عضویت: جمعه ۲۸ مهر ۱۳۸۵, ۱:۵۱ ب.ظ
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط sir.mohammad »

دوست من ، شما اگه يه دوري توي خيابون هاي تهران بزني دقيقا متوجه تحولات ايجاد شده توسط ايشون توي شهر ميشي .
برگزاري جشنواره هاي مختلف
گسترش بي نظير فضاي سبز
طرح جهادي 137
تداوم خدمات مکانيزه و مدرن شهرداري
......

همه از فعاليت هاي ايشون ، ولي متاستفاه برخي افراد براي بالا بردن خودشون قصد در تخريب اين فرد که از خدمتگزاران واقعي کشوره دارند .
مثلا عنوان مي کردند که قاليباف سواد دانشگاهي نداره ، در حالي که ايشون از سالها قبل از خلبانان هواپيمايي کشوري بوده - سابقه طولاني در جنگ داره - توي 19 سالگي يه لشگر آدم زير دستش بودند و..... هزاران مورد ديگه .
[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
Super Moderator
Super Moderator
پست: 949
تاریخ عضویت: دوشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۴, ۲:۳۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

پدر منافع حزبی ( و متاسفانه بعضا شخصی ) بسوزه .... ::ss مشکل بازتاب از جای دیگه ای هست .... :P
در دوره شهرداری احمدی نژاد علی رغم همه تخریب ها و تخطئه کردن هایی که علیه وی و کادر مدیریتیش انجام می شد این همه اقدامات سازنده صورت گرفت ، اما آیا از کسی صدایی بلند شد که چرا عده ای دارند وجهه شهرداری و شهردار رو تخریب می کنند ؟
::ss
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”