دوستان از اونجا که این نرم افزار خیلی بدرد بخور و عالی و گاهی اوقات بسیار لازم برای شماست سعی کردم تک تک گزینه ها ونکات بسیار مهم در زمینه ی پارتیشن بندی رو توضیح بدم......این مقاله در قالب pdf و به صورت کاملا تصویری اماده شده و در 21 صفحه تنظیم شده.....از دوستانی که این مقاله رو دانلود کردند خواهشمندم نظرشون رو هم بگن...با تشکر دوباره...شهرام لینک دانلود
http://www.centralclubs.com/dload.php?a ... ile_id=649
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد " ( شیخ ابوالحسن خرقانی )
SHAHRAM, عزيز ممنون بابت زحمتي که کشيديد اما چند نکته :
1- بهتر بود فايل را Zip و سپس آپلود مي کرديد که هنگام دانلود به صورت Pdf باز نشه و دريافت اون راحت تر باشه
2- بهتر بود مقاله را يکم مرتبتر و با فونت و سایز و ... مناسبت تر آماده مي کرديد
b] , عزيز ممنون از نظراتتون...من با فونت titr و با نظم خوبي تايپ کرده بودم.ولي نميدونم چرا بعد از اپلود فايل اينجوري شده! 8) ....فکر ميکنم فايل درست اپلود نشده..يا من فايل رو درست تو سيستم save نکردم....امروز سعي ميکنم لينک رو تصحيح کنم و فايل رو از دوباره اپلود کنم....در ضمنghadami2005, درست ميگن...دقت کنيد اول روي لينک کليلک کنيد ....بعد که صفحه ي مرکز دانلود باز شد روي گزينه ي دانلود راست کليک کنيد و save target as رو بزنيد ديگه فايل pdf باز نميشه و به صورت فايل pdf هر جايي که ميخواهيد save ميشه
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد " ( شیخ ابوالحسن خرقانی )
با تشکر از nt, بخ خاطر راهنمايي ....فايل تغيير کرد و منظم تر شد.......همچنين پسوند فايل rar شد تا دوستان با دانلود مشکل نداشته باشند.......با تشکر دوباره