همه چيز در باره ي ايران 140

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هواپيماهاي غير نظامي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

Saeid12345,
راه رفتن مثل چين کاملن اشتباه هست. اونها کمونيست هستن و مخالف کاپيتاليسم. ولي ما کشوري هستيم که حداقل از انقلاب مشروطه به اين طرف بر پايه اصول کاپيتاليستي اداره شديم.
چين اگر واقعن تکنولوژي دارد بهتر است سيستم هايي نظير HUD يا FBW يا موشکهاي کوتاه بردي مثل Pyhton3 رو خودش توليد کنه نه اينکه دست به دامن اسرائيل بشه.
بعد از سالها تلاش، جنگنده اي J-10 توليد شده که مايه ي شرمساري هستش و هر دو نمونه ي Prototype اون به علت نقص سيستم FBW سقوط کردن.
هواپيماي F-7 چين از نظر ايمني و طول عمر پروازي حتا از F-104 آمريکايي هم ضعيفتر هست.
به نطر من نداشتن چنين تکنولوژي پائيني بهتر از داشتنش هست. :-o
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

زماني که آمريکا هم مانند چين روند صنعتي شدن را طي مي کرد کيفيت محصولات پايين بود ولي بعدا بهتر شد.

در تجارت يک اصطلاح وجود دارد با نام دامپينگ که اين يعني چه؟ اين يعني اين که توليد محصول مشابه محصول رقيب با قيمت کمتر و فروش عمده آن در بازار رقيب.

اکنون چين از روش دامپينگ استفاده مي کند مانند زماني که آمريکا عليه برزيل اين روش را در پيش گرفت و توانست صنعت

اين کشور را به کلي از بين ببرد.

در دامپينگ مهم قيمت پايين هست مثلا يک به سه که باعث مي شود حتي در صورت کيفيت کم رقيب را شکست بدهي.

هم اکنون کفشهاي مرغوب ايتاليا بخاطر دامپينگ چين فروششان خيلي کم شده و توليديهاي کفش در سراسر جهان يکي

پس از ديگري دارند ورشکست مي شوند. ولي آيا هميشه قيمت کفشهاي چيني پايين خواهد بود؟ پاسخ منفي است.

دقيقا از روزي که چين بتواند رقيبانش را شکست داده و جايگاه خود را در بازار تثبيت کند قيمت محصولاتش حتي تا 10 برابر

افزايش خواهد يافت البته اين افزايش قيمت باعث مرغوبتر شدن محصولات نيز خواهد شد.

در بعد نظامي نيز هنوز 30 سال هست که چين بصورت جدي فعال شده و اين زمان کمي براي توليد HUD و FBW هست.

همين اسرائيل که اين ها را به چين فروخته خودش که از اول HUD نداشت بلکه فن آوريش را از آمريکا و اروپا خريده است.

اگر روند پيشرفت چين با همين سرعت کنوني پيش برود در سال 2020 چين خودش صادر کننده HUD و FBW خواهد بود.

:D
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران-اصفهان-کوچه بعدي
سپاس‌های دریافتی: 43 بار
تماس:

پست توسط Marshal »

به نظر من داريم از بحث ايران 140 دور ميشيم. :-o من يه سري اطلاعات دارم که براتون مينويسم:

نوع: Medium rang transport
موتور: hp 2500 TV3-117 VMA-SBM1
بيشترين سرعت: Km/h 575
سرعت کروز: 520-500 Km/h
ارتفاع کروز: 22000 ft
وزن خالي: 11.800 kg
وزن پر: 19.150 Kg
طول بالها: 24.25 m
طول بدنه: 22.46 m
ارتفاع: 8.03 m
عرض بدنه: 2.83 m
:D
آخه چرا باور نمي کنيد؟! به جون خودم من همون سلطان آسمان قبلي ام.
اين هم اثر انگشتم:
تصویر
حالا باورتون شد؟!!
Colonel II
Colonel II
محل اقامت: زیر آسمون خدا
سپاس‌های دریافتی: 407 بار
تماس:

پست توسط آرمان »

سلطان آسمان, ممنون از اطلاعات خوبت، این هم توضیحاتی از من:

هواپیمای An-140، با توجه به فاصله تقریباً کوتاه میان فرودگاه های کوچک و یا بین المللی کشور، قادر است به خوبی از عهده انتقال بهینه مسافران از مناطق مختلف کشور به نواحی دیگر و یا انتقال مسافران به فرودگاه های بین الملی برای پرواز های میان کشوری بر آید و بدین صورت، با هزینه نگهداری پایین، نیاز به هواپیماهای پر خرج و پهن پیکر را برای خطوط داخلی که البته به صرفه هم نیست، رفع سازد. یکی از ویژگی های بسیار جالب توجه این هواپیما، دارابودن موتور کمکی برای استارت موتور است که هواپیما را از احتیاج به موتورهای زمینی برای روشن کردن موتورها، بی نیاز می سازد. این هواپیما، نوعی از هواپیمای آنتونوف 140 روسی است که البته در داخل کشور، دستخوش تغییرات بسیار و بهبود های فراوان شده که امروزه، به جرات می توان گفت که این هواپیمای کم مصرف و قابل اطمینان، موفق ترین هواپیمای منطقه ای سبک وزن در جهان به شمار می آید.

این هواپیما، به واقعیت با شرایط آب و هوایی ایران سازگار بوده و قادر به پرواز در مناطق گرمسیری حتی با شرایط اقلیمی بسیار نامساعد است. همچنین، این هواپیما که فراز نام گذاری شده است، می تواند از باند های نیمه آماده نیز نشست و برخاست را به نحو احسن انجام دهد. بدنه هواپیمای ایران-140، به نحو بسیار بهینه ای برای حمله مسافر یا بار به طور جداگانه یا همزمان طراحی شده است. بال های این هواپیما از نوع بال بالا بوده و به دلیل نصب بال ها در قسمت بالای بدنه، وسایل نقلیه و اپراتور های فرودگاه هیچ گونه مشکلی از نظر اشغال فضای اضافی بال ها نخواهند داشت. ساختار ارابه فرود این هواپیما، قادر به تحمل تا 20.000 فرود بوده و بسیار انعطاف پذیر است. دید خلبان در این هواپیما عالی و کنترل هواپیما در سرعت های کم نیز بسیار خوب گزارش شده است. گفتنی است این هواپیما حداکثر قادر به حمل 52 نفر مسافر است.

پیشرانه هواپیمای ایران-140 که از نوع کلیموف TV3-117 می باشد، با میلیون ها تعداد پرواز در سراسر جهان، به عنوان یکی از قابل اعتماد ترین موتورهای توربوپراپ شناخته شده است. این موتور، دارای یک پروانه شش تیغه ای از جنس فلز و مواد کامپوزیتی است که بهترین کارائی را به موتور خود عطا می نماید. در یکی از حوادث ناگوار هوایی، تعدادی از خلبانان و مهندسان با تجربه و مسئولان اجرایی هوایی ایران، سوار بر یک هواپیمای ایران 140، برای تست توانایی های این هواپیما، در ساعت 11:23 صبح روز 22 دسامبر 2002، شهر خارکوف را به مقصد ایران و شهر اصفهان ترک گفتند. این هواپیما، در ساعت یک و چهل و پنج دقیقه ی همان روز، در شهر ترابزون ترکیه توقف کوتاهی برای سوخت گیری و سرویس داشت. یک ساعت بعد، هواپیما از فرودگاه آن شهر برخاسته و پس از مدتی، با تقرب به شهر اصفهان، به دلیل شرایط بسیار نامساعد جوی و عدم توانایی خلبان برای استفاده بهینه از سیستم موقعیت یاب جهانی، هواپیما به یکی از کوه های اطراف اصفهان برخورد نموده و تمامی سرنشینان آن کشته شدند.

هواپیمای ایران-140 قرار است که به زودی با انجام تغییراتی اساسی، قادر به انجام نقش های مهم و استراتژیک نظامی از جمله تبدیل این هواپیما به یک هواپیمای آواکس کوچک شود که البته، بسیار هم دور از انتظار نیست. در مورد ابعاد این هواپیما باید گفت که طول خود هواپیما حدود 22 متر و طول دو سر بالهای آن حدود 24 متر است. حداکثر وزن برخاستی این هواپیما 21 تن می باشد که با توجه به قدرت ارابه های فرود، این هواپیما قادر به فرود یا همین وزن نیز است. حداکثر مسافت لازم برای برخاست هواپیمای فراز ایرانی حدود هزار و سیصد متر است که مسافتی قابل قبول برای چنین هواپیمایی به نظر می آید. همچنین حداکثر سرعت کروز اقتصادی این هواپیما 523 کیلومتر بر ساعت و حداکثر برد آن با تعداد کامل مسافر، دو هزار و صد کیلومتر است که بردی عالی برای هواپیمای ایران-140 که هواپیمایی کوتاه برد است، محسوب می شود.
New Member

پست توسط aerospace »

سلام
بزاريد اول درباره‌ي خوده ايران 140 بحث کنيم
اين هواپيما مشترکن بين ايران ، اکرين سخته شده
که امری طبيعيه
رقيبش atr france
بالهاش سويپ فروارده که شاهکار طراحيه
موتورش ساخته ايران (هسا)
استاد خودم مدير پروژشه
بقٔيه اطلاعاتو نميزارم بريد از سايت هسا بازديد کند
يه کارهايی داره روش ميشه تا به عنوانه گشت دريايی هم استفاده بشه
لندينگ گير کوتاهی داره که اگر بلند تر مي بود بهتر بود
الان هنوز داره تست ميشه

Mahdi1944: دوست عزيز لطفا قوانين رو مطالعه کنيد
ارسال پست به فينگليش مجاز نيست
و همينطور آدرس ايميل شما در مشخصات شما وجود داره و نوشتن اون در پست‌ها مجاز نيست
پست ويرايش و به فارسي بازگردانده شد
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

aerospace ممنون حميد جان
اما اگر ممکنه اطلاعات بيشتري رو در اختيار دوستان قرار بديد :o
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II
محل اقامت: زیر آسمون خدا
سپاس‌های دریافتی: 407 بار
تماس:

پست توسط آرمان »

aerospace, بال های ایران 140 پیشگراست؟ لطفاً اگر امکان داره توضیح بیشتری بفرمایید.
New Member

پست توسط aerospace »

بال های ایران 140 بر خلاف هم کلاس های خودش شاهکار چون sweep داره البته علتش مرکز ثقل و aerodynamic center
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط M0H@mM@d »

من چندتاعکس ازکابين(cockpite)اين هوابيماميخوام..........لطفا!!!!!!!!!!!!!!
 [marq=down] *:*:*:*بلندآســـــــــــــــــــــمان جایگاه من است*:*:*:* [/marq] 
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

BADBOY,
چشم اطاعت شد.
البته مربوط است به AN-140 اوکراين:
تصویر

تصویر

تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

aerospace,
ضمن خوش‌امد به شما دوست عزيز Very Happy
من دنبال یه سری اطلاعات کاملترم
مثلا از طول و عرض و نوع موتور ها ، قدرت تراست . تا وزن و تعداد خدمه و کارایی ها گرفته تا بسیاری اطلاعات دیگه
اگر خودتون حوصله نداشتین خواهشا حداقل لینک مطلبو به ما بدین ما بریم دنبالش
همه ما خوب میدونیم که گشتن تو این سایتهای ایرونی برای خودش مصیبتیه چون اکثرا نقشه ندارن
New Member
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط FARNAM »

سلام من تازه عضو شدم . به نظر شما با شرايط فعلي چاره کار صنعت هواپيمايي ما چيه چه هواپيمايي مي تونه جايگزين بوينگ وايرباس باشه آيا رولزرويس هم موتور به ايران نمي فروشد آيا هواپيما هاي ايلوشين و توپلف جوابگو نيستند . :sad:
ارسال پست

بازگشت به “هواپيماهاي غير نظامي”