انتخاب هواپيماي جنگنده

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران- پلاک637
سپاس‌های ارسالی: 99 بار
سپاس‌های دریافتی: 399 بار

پست توسط haditomcat14 »

dibas گفته:
"توی این فیلم موقعی که موشک نزدیک به هواپیما می شد، هواپیما برای منحرف کردن موشک یک سری شعله های آتش از خودش خارج می کرد.
دوستان می تونن یه راهنمائی بکون بگن اون شعله ها چی بوده؟
"'
اين شعله هاي آتش که شما ميگيد در واقع سيستم پرتاب فلر يا همان گوي هاي آتشين است که باعث گمراه شدن موشک هاي حرارت ياب مانند aim-9 sidewinder اي اي-10/11 روسي مي شوند
آینده در دست شما کاربران گرامی می باشد موفق باشی
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 7 بار
تماس:

پست توسط hamidreza6620 »

dibas عزيز
فكر مي كنم منظور شما از اون شعله ها، Chaf باشه! استفاده از chaf ها يكي از روشهاي دفاع هوايي در برابر موشك هاست كه از اين طريق و به وسيله ي انتشار امواج مادون قرمز و گرمايي، ميشه موشكهاي با هدايت حرارتي رو گمراه و منحرف كرد.
به ياد دشته باش... امروز، همان فرداييست كه ديروز منتظرش بوديم و همان ديروزيست كه فردا حسرتش را خواهيم خورد...
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 70 بار

پست توسط Galadriel »

با تشکر از دوستان
اما موشکه از یک لانچر سام پرتاب شد و توی راداره جلوی خلبان هم به صورت سام نشون می داد.
مگه موشک سام با این ترفندها منحرف میشه؟
یعنی یک موشک حرارت یابه؟ :?
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

هواپیما برای منحرف کردن موشک یک سری شعله های آتش از خودش خارج می کرد.

بهش میگن Flare. برای منحرف کردن موشک های حرارت یاب ازش استفاده میشه.

[External Link Removed for Guests]
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

پست توسط Shahryar »

توی فیلم Behind the enemy Lines در مقابل موشک های سام صرب ها مانورهای خیلی خوبی نشون میداد. ......دوستان می تونن یه راهنمائی بکون بگن اون شعله ها چی بوده؟

dibas عزیز

شعله های مد نظر شما در فیلم Flare بودند که اهداف کاذبی هستند که برای گیج کردن و فریب موشکهای هدایت شونده حرارتی (جستجو گر مادون قرمز) زمین به هوا (SAM) یا هوا به هوا (AAM)استفاده میشن. موشکهای زمین به هوا هم به دو دسته کلی هدایت راداری و حرارتی گروه بندی شده اند. فلیر ها در هنگام اشتعال حرارتی بالغ یا فراتر از حرارت خروجی موتور هواپیما ایجاد میکنند از این روی در فلیرها فلزاتی مانند منیزیم به کار میرود.

در حال پخش اهداف کاذب  

تصویر 
  MC-130 در حال پخش فریب دهنده های حرارتی -  

اما چف (Chaff) پوشالهای آلومینیومی یا پلاستیکی یا فیبر شیشه ای فلزی هستند که باعث نمایش اهداف متعدد در صفحه رادار و در نهایت فریب رادار میشوند (فریب دهنده های راداری). همچنین چفها باعث اخلال در هدف یابی موشکهای هدایت شونده راداری میگردند.

RR-129 و RR-124 نیروی دریائی آمریکا و محفظه  

تصویر 
  که چف بر روی رادار Würzburg آلمانها  
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

خوب من فکر نميکنم ساختن و کار گذاشتن اين تله هاي حرارتي روي هواپيما زياد سخت باشه . پس ما هم ميتوانيم اين کار را بکنيم ؟ :-(

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط forodo »

درضمن تاريخ بكارگيري چف و فلير به زمان جنگ جهاني دوم برمي گرده واولين بار هواپيماهاي انگليسي براي گمراه كردن رادارهاي الماني استفاده ميكردن
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

اگر قرار باشد تنها يک هواپيما را براي نيروي هوايي فرضي انتخاب کنيم به نظر من اين کار از بهترين جنگنده قرن F-15 بر مي ايد.
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 1 بار
تماس:

پست توسط SPEED FIRE »

من شخصا از F-18 خیلی خوشم میاد به عنوان یک جنگنده ناو نشین...
توی فیلم Behind the enemy Lines در مقابل موشک های سام صرب ها مانورهای خیلی خوبی نشون میداد.
توی این فیلم موقعی که موشک نزدیک به هواپیما می شد، هواپیما برای منحرف کردن موشک یک سری شعله های آتش از خودش خارج می کرد.

dibas جان
اون شعله هاي اتشين براي انحراف موشک هاي گرماياب استفلده ميشه
:-o در ضمن من آن فيلم را ديدم بيشتر صحنه هاي آن اغراغ داشت و در واقعيت امکان پذير نيست :-P
وبلاگ من
New Member
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط SPEED FIRE »

از نطر من هواپيمايي که ((تقريبا)) قابليت انجام تمام معموريت ها را دارد و به عنوان هواپيماي جنرال در نيروي هوايي بيشتر کشور ها حضور دارد F-16 است.
اگر قرار باشد تنها يک هواپيما را براي نيروي هوايي فرضي انتخاب کنيم به نظر من اين کار از بهترين جنگنده قرن F-15 بر مي ايد.

shahbaz جان
F-15 :x را نمي توان انتخاب کرد چون بيشتر توانايي F-15 در نبرد هاي هوا به زمين است.
وبلاگ من
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: ارومیه
سپاس‌های ارسالی: 12686 بار
سپاس‌های دریافتی: 11782 بار
تماس:

پست توسط kayvan6079 »

SPEED FIRE نوشته شده:از نطر من هواپيمايي که ((تقريبا)) قابليت انجام تمام معموريت ها را دارد و به عنوان هواپيماي جنرال در نيروي هوايي بيشتر کشور ها حضور دارد F-16 است.

shahbaz جان
F-15 :x را نمي توان انتخاب کرد چون بيشتر توانايي F-15 در نبرد هاي هوا به زمين است.

دوست عزیز

باید به اطلاع برسونم که بهترین "نسبت شکار" در میان جنگنده های معاصر، به تایید تقریبا تمامی منابع، مربوط به همین جنگنده F-15 می باشد. (بیش از 100 به صفر)

ضمنا فارغ از توانایی ها، مقدورات، بهای تمام شده و ... یک هواپیما پارامترهای دیگری شامل: روابط سیاسی، موقعیت جغرافیایی، اوضاع همسایگان، وضعیت اقتصادی و ... در گزینش یک هواپیما برای یک کشور موثرند.

هر چند یک نوع (Type) خاص هواپیما، قطعا توانایی برآوردن تمامی خواسته ها رو نخواهد داشت.

حتی برای ماموریتهای مشخص، برای مثال برتری هوایی/دفاع هوایی، معمولا از ترکیب بالا-پایین (توانایی/هزینه) دو نوع هواپیما استفاده می شود. مانند: F-16/F-15 - F-18/F-14 - MiG-29/MiG-31 - و ...

موفق باشید
حقيقت را بدانيد تا رها شويد؛ دانش قدرت است! زيرا به شما اجازه تصميم گيري آگاهانه بر اساس حقايق هستي را مي دهد، نه بر اساس باورهاي گاها اشتباه شما!
New Member
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط SPEED FIRE »

بهترین "نسبت شکار" در میان جنگنده های معاصر، به تایید تقریبا تمامی منابع، مربوط به همین جنگنده F-15 می باشد. (بیش از 100 به صفر)

kayvan6079 جان
در مورد انتخاب برترين جنگنده فقط" نسبت شکار" مطرح نيست
بلکه عواملي چون مانور پذيري بالا . هزينه پروازي کم . قابليت حمل انواع محمات . سيستم هاي الکترونيکي پيشرفته و چند کاربردي را مي توان نام برد.
و به همين خاطر جنگنده F-16 در بيشتر کشور هاي جهان درحال خدمت است.
وبلاگ من
ارسال پست

بازگشت به “ديگر مباحث هوانوردي”