فرق اساسي كابل DKU-2 با كابل DKU-5 چيست؟
اگر ازنحوه ارتباط سيم ها و كانكتور اين دو كابل اطلاعي يا نقشه داريد ممنوم لطفتون برسه!
DKU-2 And DKU-5
مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت
-
ببخشید من یه گوشی 3120 دارم و میخوام روی اون ملودی بریزم. تو همه سایتها گشتم و نوشته بودن کابل dku-5 میخواد اما با اون کابل و برنامه های pc suite و MobiMB Mobile Media Browser امتحان کردم دوباره جواب ندادRamCo نوشته شده:babak86 , hob گرامي
کابل هاي DKU-5 و CA-42 مخصوص گوشي هاي سري 40 و قديمي نوکيا هستند
و کابل هاي DKU-2 و CA-53 مخصوص گوشي هاي سري 60 و بالاتر هستند که از سرعت بالاتري در انتقال اطلاعات
برخوردارند در ضمن hob عزيز گوشي شما سري 60 به حساب مياد و بايد از يکي از کابل هاي DKU-2 و CA-53 استفاده کنيد
لطفا منو راهنمایی کنید
-

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
soroosh2007
مواردي مثل جواب نداد و .... توضيحات مناسبي نيستند که کمکي در انتقال پيام شما به ديگران داشته باشه، لطفا بفرماييد در کدام مرحله مشکل داريد و دقيقا چه اتفاقي ميافته و مثلا چه پيغامي ميده و ...؟
مواردي مثل جواب نداد و .... توضيحات مناسبي نيستند که کمکي در انتقال پيام شما به ديگران داشته باشه، لطفا بفرماييد در کدام مرحله مشکل داريد و دقيقا چه اتفاقي ميافته و مثلا چه پيغامي ميده و ...؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد