شکست کامل استراتژیک رژیم صهیونیستی در لبنان

در اين بخش شهداء و ايثارگران جنگ معرفي و درباره‌ي حماسه دفاع مقدس بحث ميشود

مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain I
Captain I
پست: 66
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۲ شهریور ۱۳۸۶, ۲:۰۷ ب.ظ
محل اقامت: davodabadi@gmail.com
سپاس‌های دریافتی: 8 بار
تماس:

شکست کامل استراتژیک رژیم صهیونیستی در لبنان

پست توسط davodabadi »

کمیته بین المللی صلیب سرخ پیکر دو رزمنده شهید به نام های "علی وزواز" از منطقه میس الجبل و "محمد دمشق" را به همراه یک اسیر لبنانی به نام "حسن نعیم عقیل" در نقطه مرزی جنوب لبنان تحویل گرفت و برای تحویل پیکرهای این دو شهید و اسیر یاد شده به مسئولان لبنانی به منظور تحویل آنها به بستگان شان، راهی ورودی شهرک الناقوره شدند
خبرگزاری لبنان گزارش داد که عملیات تبادل پیکرهای دو شهید حزب الله لبنان و یک اسیر لبنانی با جسد یک صهیونیست، امروز در منطقه مرزی جنوب لبنان انجام شد.
خبرنگار خبرگزاری لبنان گزارش داد که کمیته بین المللی صلیب سرخ پیکر دو رزمنده شهید به نام های "علی وزواز" از منطقه میس الجبل و "محمد دمشق" از منطقه عیتا الجبل را به همراه یک اسیر لبنانی به نام "حسن نعیم عقیل" از منطقه الجبین در نقطه مرزی جنوب تحویل گرفت و برای تحویل پیکرهای این دو شهید و اسیر یاد شده به مسئولان لبنانی به منظور تحویل آنها به بستگان شان، راهی ورودی شهرک الناقوره شدند.
برپایه این گزارش، پیشتر از آغاز عملیات مبادله جزئی اسیران میان حزب الله و رژیم صهیونیستی، در ساعت 05:30 عصر خودروهای آمبولانس هیئت بهداشت اسلامی وابسته به حزب الله، از پست ایست و بازرسی ارتش لبنان در نزدیکی مقر نیروهای بین المللی یونیفل در الناقوره به سمت راس الناقوره حرکت کردند و جسد یک شهرک نشین صهیونیست را که در تابستان سال 2006 میلادی امواج دریا او را به ساحل الناقوره آورد، به کمیته بین المللی صلیب سرخ حاضر در نزدیکی گذرگاه مرزی با فلسطین اشغالی، تحویل دادند.

[External Link Removed for Guests]
مي ترسم از خدا و نمي ترسم از کسي
مي ترسم از کسي که نمي ترسد از خدا
ارسال پست

بازگشت به “حماسه دفاع مقدس”