alexlote عزيز ضمن تشکر بايد بگم که نسخه ای که من استفاده ميکنم کاملأ عادی است. در مورد اون هواپيمايی که سئوال کردی بر مبنای مطالبی که در نشريات گوناگون و سايتهای اينترنتی منتشر شده اولأ : تمام هواپيماهای سوپر اتاندارد به فرانسه عودت داده شدند ( از طرف رژيم منحوس بعثی ) و ثانيأ در ليست معروفی که طارق عزيز به سازمان ملل متحد تسليم کرد ( در اين ليست تعداد و انواع هواپيماهای پناهنده به ايران درج شده بود) اثری از اين هواپيما نبود . البته اين عقيده من بر اساس مطالعات جسته و گريخته ای است که داشتم و حتمأ نبايد صحيح باشد . تا روزی که تصويری واضح از اين پرندگان پناهجو در دسترس نيست بايد از هرگونه اظهار نظر قاطعی خودداری کرد . شاد و پيروز باشيد .
سلام
اینم یک سری عکس که چند وقته گرفته بودم ولی یادم می رفت بزارم T-33 ها اصفهانم
[External Link Removed for Guests] ایران 140 بندر عباس
[External Link Removed for Guests] فوکر100 در حال تیک اف اصفهان
[External Link Removed for Guests] اینم نمیدونم چیه هر چی هست زیر آبه شبیه زیر دریایی یا کشتی غرق شدست ولی هر چی هست تو بوشهره (حالا این چیه )
[External Link Removed for Guests] اصفهان
[External Link Removed for Guests]
محمد جان ممنون از عکسهای زیبایت ولی با عرض معذرت تصویر سوخو های 25 که شما قرار داده اید مربوط به پایگاه 7 شکاری شیراز ودر ضلع جنوبی آن میباشد و کاملا در گوگل ارس مشخص است و در پایگاه 14 شکاری مشهد نمباشد( البته من نام پایگاه های ارتش را بردم واز نام پایگاههای سپاه آگاهی ندارم)
در ضمن در پایگاه مشهد تنها تعدادی میل 17 و آنتونف 74 که در گوگل ارس مشخص است میباشد.
امیدوارم جسارت بنده را ببخشید!!!