خيبر سلاح ايراني

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تجهيزات انفرادي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Old Moderator
Old Moderator
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 24 بار
تماس:

پست توسط chamran »

در مورد خيبر چي مي‌خواهيد بدونيد من يكبار ديدمش شايد بتونم كمكتون كنم
یا لثارات الحسین
ظهور نزدیک است
[External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

chamran نوشته شده:در مورد خيبر چي مي‌خواهيد بدونيد من يكبار ديدمش شايد بتونم كمكتون كنم

اگر ممکنه جنس قنداق رو بگید چی هست و اینکه دست دیگر تیرانداز موقع شلیک چطور میتونه جلوی قسمت چکاننده باشه ؟ اینطوری که دست لیز میخوره , اصلا اینطوری به نظر زیاد راحت نمیاد .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Old Moderator
Old Moderator
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 24 بار
تماس:

پست توسط chamran »

قنداق با بدنه يه تكه هست و آلياژي از فولاد كه كفي قنداقش از نوعي پليمر خاص كه خيلي هم نرم بود اسمش رو دقيقا يادم نيست فكر كنم پلي آراميد بود
یا لثارات الحسین
ظهور نزدیک است
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

به نظر من اگر قنداق اسلحه از پلاستيک فشرده يا همچين چيزي ساخته ميشد اونوقت اسلحه سبکتر هم ميشد .
دوربين :-o دوربين هم ميذاشتن روش باشه خوب بود . نه اينکه فقط جاشو بذارند . :razz:

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
New Member

پست توسط ali_tba »

اسلحه خيبر شباهت زيادي به تفنگ AUG دارد.اما من شنيده ام ارتش جمهوري اسلامي ايران در نظر دارد تفنگ قديمي ژ _3 را با يکي از دو مدل Bretta AR70 يا FN_FNC جايگزين نمايد.
البته اطمينان ندارم که اين موضوع صحت داشته باشد.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

دوستان عكسي كه خودم از سما (خيبر 2) گرفتم به دستم رسيده ولي بايد يه طوري بيارمش رو كامپيوتر داراي اينترنت :grin:
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

پست توسط Palang mah gerefteh »

خب حالا چند تا سؤال دربارۀ تنفگ خيبر. با توجه به توضيحاتي که تا اينجا مشاهده مي کنيم، گفته شده است که اين تفنگ اشکالات زيادي دارد. پس اگر مشکلات زيادي دارد چرا بساختن آن ادامه مي دهند و آنرا به نيروهاي ويژه تحويل داده اند؟ و چرا اينقدر تبليغ مي کنند. البته تفنگ در حال حاضر سلاح استراتژيک بحساب نمي آيد. با اين وجود با توجه به طرح کلّي براي دفاع چريکي در مقابل آمريکا و متحدين آنها، تحت چنين شرايطي هر اسلحه اي جاي خودش را مي تواند در صحنه داشته باشد و از جمله تفنگ. در ثاني مجبور هستم يک کمي خارج از موضوع حرف بزنم، و به آر پي جي زنها اشاره کنم. چونکه گويا آمريکاييها زره پوشهايشان را بنوعي سيستم دفاع «الکترو مانيتيک» مجهز کرده اند ( مثل يک حباب نامرئي) که گلوله را در فاصلۀ معيني پيش از اصابت به هدف، در هوا منفجر مي کند. در اين مورد البته من حرفهاي بيشتري دارم که بايد جاي مناسبي براي طرح آنها پيدا کنم. دوستان متخصص ما منتظر پاسخهاي شما هستيم
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

به آر پي جي زنها اشاره کنم. چونکه گويا آمريکاييها زره پوشهايشان را بنوعي سيستم دفاع «الکترو مانيتيک» مجهز کرده اند ( مثل يک حباب نامرئي) که گلوله را در فاصلۀ معيني پيش از اصابت به هدف، در هوا منفجر مي کند.

دوست عزيز آرپي‌جي ديگه براي از بين بردن تانك استفاده نمي‌شه ، بيشتر كاربرد آرپي‌جي در دنياي امروز هدف قرار دادن خودروهاي سبك و محل تجمع نيروهاي متخاصم هست نه بيشتر

اما در مورد اين سيستمي كه گفتين مشتاقم يكم توضيح بديد
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Captain I
Captain I

اما در مورد اين سيستمي كه گفتين مشتاقم يكم توضيح بديد[/quote]

دوست گرامی از توضیحات شما در مورد کاربرد آرپی جی سپاسگذار هستم. و به شما پیشنهاد می کنم که تحلیل منرا در بارۀ یک صحنۀ واقعی از جنگ تحمیلی بخوانید. این تحلیل را در بخش کلیپهای زیبای نظامی خواهید یافت، و از هم اکنون از قرائت شما باز هم سپاسگذار هستم. و امّا در مورد آن سیستم دفاعی. من این سیستم را در یک کلیپ دیدم. و امروز هم بی وقفه بدنبال آن می گشتم ولی هنوز پیدا نکرده ام. بمحض اینکه جستجویم به نتیجه رسد آنرا ارسال خواهم کرد و به آگاهی شما نیز خواهم رساند. علاوه بر آن مطالبی که نوشتم، اطلاعات فنی خاصی در اختیار ندارم. ولی این سیستم دفاعی که برای زره پوش و خودروها و اساسا برای مقابله با آرپی جی ایجاد شده است. حال پرسش اینجاست که این طرح تا چه مرحله ای پیش رفته و آیا عملیاتی شده یا نه؟
Captain I
Captain I

سرانجام کليپ آن سيستم Trophy را پيدا کردم اميدوارم بتوانيد آنرا ببينيد
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

Palang mah gerefteh, بابت لينك ممنون ، اما برداشت من از فيلم اين بود :
« براي حفاظت از تانك در برابر موشك‌هاي ضد زره از سيستمي استفاده مي‌شه كه در فاصله‌اي معين مثل پدافند ضد هوايي عمل مي‌كنه و قبل از برخورد موشك با زره‌پوش موشك رو منهدم مي‌كنه »

راستي دوستان در مورد خيبر يكم كم لطفي كردن ، چون اونجوري كه من شنيدم سلاح بدي هم نيست و بيشتر اشتكالاتش در نمونه‌ي نهايي از بين رفته .

موفق باشيد
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

اين ها همه اش مسخره بازي است با آمدن زره نانو کربن با 100 برابر مقاوم تر از فولاد عصر تانکهاي امروزي و آلياژشان تمام مي شود.
هیهات منا الذلة
ارسال پست

بازگشت به “تجهيزات انفرادي”