دربارۀ رزمايش بزرگ ايران مقتدر

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

دربارۀ رزمايش بزرگ ايران مقتدر

پست توسط Palang mah gerefteh »

فکر می کنم که فرصت مناسبی ست که دوستان متخصص مباحثی را در باب این رزم آیش اخیر مطرح کنند. من تنها تصاویر مختصری در روزنامۀ انترنتی فارس نیوز مشاهده کردم و در اینجا آدرس یکی از تصاویر را یادآور می شوم . متأسفانه نتوانستم خود تصویر را منعکس کنم.

[External Link Removed for Guests]

با چنین تصویری نگرانی من هزار چندان شد. چنانکه ملاحظه می کنید گروهی سرباز با تجهیزات بسیار بسیار ابتدایی - و در مقایسه با تجهیزات سربازان آمریکایی - روی زمین در هوای آزاد و باز موضع گرفته اند. طعمۀ بسیار خوبی هستند برای هلیکوپترها و تک تیراندازها...
سعی کردم یک کلیپ پیدا کنم که مقایسۀ تجهیزات را ساده تر سازد.
[External Link Removed for Guests]

ایران اینهمه ثروت داشته باشد و سربازانش به این شکل در صحنه حاضر شوند؟
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: navidsilver@mcn.com
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط N@AVID »

سلام :

هدف از رزمايش هاي بسيج فقط ايجاد انسجام و در صحنه بودن بسيج رو به نمايش مي گذارد .
در ضمن اين نيرو به عنوان يك نيروي شبه نظامي محسوب مي شود و مقايسه آن با يك بقولي كاماندوي :grin: آمريكايي :-D درست نيست .
در ضمن ماهواره هاي آمريكا حجم نيرو رو كه مي بينه كپ مي كنه ... احتياجي به جنگ نيست ...
آمريكا وقتي مي بينه ماهي چند صد هزار دلار به سربازانش مي ده ولي اين سربازان باز هم از زير كار در مي رن ... به اين
كه بسيج ايران بدون گرفتن دست زدي اين چنين مقاومت نشان مي دهد واقعا اين شكلي مي شن :-O
يک روز با تو يک روز بر عليه تو ... روزي که با تو ست مغرور نشو ... روزي که بر عليه توست مايوس نشو
Major II
Major II
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط f20 »

البته آمريكا هيچ غلتي نميتونه بكنه ولي

اين روز ها حجم نيرو باعث كپ كردن دشمن نميشه .
سرباز هاي آمريكاي هم ماهي چند صد هزار دلار نميگرند .
دلاوري بسيجي هم باعث نميشه كه فكر كنيم ميتوانند جايگزين تجهيزات مدرن باشند . در جنگ تلفات كمتر خوردن و بيشتر دمه زدن مهم هست
Captain I
Captain I

از دوستاني که تا کنون دراين بحث شرکت کردند سپاسگذارم. فکر مي کنم که تا اينجا تقريبا دو نظريۀ کاملا متفاوت مطرح شده است و قضاوت آنرا بعهدۀ خوانندگان واگذار مي کنيم.
جهت گشودن اين بحث، فکر مي کنم بهتر اين است که به بيانات يکي از امراي ارتش توجه کنيم که نام شريفش خاطرم نيست، در مصاحبه اي تلويزيوني، زماني که رزم آيش ضربت ذوالفقار هنوز جريان داشت، مي گفتند که : «ما زياد روي سلاحهاي خريداري شده حساب نمي کنيم، ما روي سلاحهايي که خودمان مي سازيم حساب مي کنيم و با تاکتيکهاي خودمان براي مقابله با دشمن کاملا مشخصي که آمريکاي جنايتکار است وارد عمل مي شويم.» اين جمله را من با کمک از حافظه ام نوشته ام. مطمئنا بين اصولي که ايشان ذکر کرده اند و واقعيت اين رزم آيش جديد، خيلي فاصله است.
دشمن مشخص : فکر مي کنم که تقريبا از همان جنگ جهاني اوّل و بطور قطع از جنگ جهاني دوّم به بعد، يعني زماني که آتش توپخانۀ سنگين به عامل اصلي در صحنۀ جنگ تبديل شد، پياده نظام اولويت خود را از دست داد. با اين وجود پياده نظام تحت شرايط خاصي مي تواند حائز اهميت باشد. بنابراين اگر ما دراينجا دربارۀ تجهيزات پياده نظام و تاکتيکهاي لازم در برابر دشمن کاملا يا کمابيش مشخص صحبت مي کنيم، نبايد کليت صحنۀ مبارزه را از نظر دور سازيم و ضروري ست که همواره به محدوديت بحث خودمان آگاه باشيم.
جنگ مراحل مختلفي دارد، جنگ رواني، جنگ فرهنگي (يعني منحرف ساختن آثار و فعاليتهاي فرهنگي و هنري نظير چيزي که الان در خارج از کشور بوقوع پيوسته است و حتي منحرف کردن مسائلي مثل حقوق بشر و غيرو...)جنگ اقتصادي (که وجه اقتصادي پايه و اساس تمام جنگهاست) و بعد مي رسيم به جنگ نظامي. بنابراین در متن جنگ نظامي با دشمن کاملا مشخص است که تصاوير رزم آيش اقتدار بزرگ می تواند برای ما نگران کننده باشد.
حال اگر بخواهيم بشکل محدود و در حوزه هاي کاملا مشخص و منفرد صحبت کنيم، دوست ما که مي گويد کوماندوي آمريکايي با بسيجي قابل مقايسه نيست، واقعا نمي دانم بر چه اساسي اين مقايسه را مردود مي داند؟ اتفاقا اين شبهه نظامي بايد سلاحهاي مدرنتر و تجهيزات کاملتري در اختيار داشته باشد تا فقدان تجربۀ (...) او جبران شود.
باز هم تکرار مي کنم ما بايد به محدوديت بحث خودمان آگاه باشيم. نيّت دشمن چيست؟ تخريب زير بناي اقتصادي ايران، قدرت نسبي ايران...اينکار را هم از طريق هوا مي تواند انجام دهد. اين بحث من يعني پافشاري روي تجهيزات پياده نظام اساسا يک نقطۀ مرکزي و نيّت کاملا مشخص در يک موقعيت فرضي و احتمالي کاملا مشخص دارد، يعني بدترين موقعيت فرضي براي ايران ويعني زماني که دشمن تمام ساختارهاي زير بنايي را بمباران کرده است و حالا مي خواهد وارد خاک کشور شود. اينجاست که پياده نظام و تجهيزات آن اهميت پيدا مي کند. خواهش مي کنم نگوييد سربازان ايراني به تجهيزات خوب (یعنی مناسب برای رویایی با دشمن کاملا مشخص) نيازمند نيستند ...این جوان دلیری که آمده و غیر قابل ترمیمترین سرمایۀ زندگیش را به این ارتش سپرده، یعنی جانش را، سزاوار نیست که حداقل یک تفنگ درست و حسابی با تجهیزات کافی در اختیار او بگذارند؟
از همین حالا کاملا مشخص است که تاکتیکهای نظامی می خواهد بر اساس کشته ها ساخت و سامان بگیرد. من طرفدار استراتژی صفر کشته هستم. حتی صفر کشته از دشمن یعنی صلح. البته این کمال مطلوب من است. ولی متأسفانه وجود خارجی ندارد.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

"ملتي را که ايمان واقعي داشته باشد اگر تمام تجهيزات دشمن بر عليه ش وارد جنگ شوند با زهم شکست نخواهد خورد ....اين ايمان است که سربازان را در جبهه هاي جنگ هدايت مي کند نه دستورات فرماندهان و تاکتيکها...."
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Captain I
Captain I

big-man نوشته شده:"ملتي را که ايمان واقعي داشته باشد اگر تمام تجهيزات دشمن بر عليه ش وارد جنگ شوند با زهم شکست نخواهد خورد ....اين ايمان است که سربازان را در جبهه هاي جنگ هدايت مي کند نه دستورات فرماندهان و تاکتيکها...."

زمانیکه اروپائیها قارۀ جدید را کشف کردند، اهالی بومی و به عبارتی تعداد سرخپوستان آمریکا حدودا بین پنجاه میلیون تا هفتاد میلیون نفر بود، تا اینکه می رسیم به اواخر قرن نوزدهم. در این دوران از پنجاه یا هفتاد میلیون تنها دویست و پنجاه هزار سرخپوست باقی می ماند. سرخپوستان هم با ایمان به «واکانتانکا» به صفوف سواره نظام حمله می کردند. ولی متأسفانه گلوله هایی که از تفنگهای مدرن خارج می شدند توجهی به پرهای عقاب و اوراد جادویی نداشتند که دلاوران سرخپوست به گردن خود می آویختند...
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

بنده عرض کردم ايمان واقعي نه ايمان به دود و پر و ارواح و جادوي مهاجمين :???: ملت ايرانم با پرهاي عقاب با آمريکا نميجنگه

قدرت ادراک
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Captain I
Captain I

ايمان و اعتقادات آنها نيز واقعي بوده و هست. و البته اميدوارم که نظريات شما صحيح باشد و ملت ايران با پرهاي عقاب به ملاقات دشمنان نوع بشر نرود. البته در خصوص جنگ با آمريکا اميدوارم که چنين واقعه اي هرگز تحقق نپذيرد چرا که اين آمريکا عظيم ترين غول صنعتي ست که تاريخ بشريت بخود ديده . آمريکاييها در شصت سال پيش از اين قادر بودند که در ظرف سه هفته يک ناو هواپيما بر با ظريف صد هواپيماي شکاري راهي اقيانوسها کنند. ..
«تنها آنان که بر خاک افتادند پایان جنگ را دیدند»
تصویر
Captain I
Captain I

اخیرا در یکی از کلیپهای نظامی یک واحد از نیروهای ویژۀ ایران را می بینیم که برای اجرای مانور عملیات شبانه در رکاب یک هلیکوپتر هستندو اگر به تجهیزات این نیرو توجه کنیم تقریبا یک میلیون و هفتصد و پنجاه و سه سال نوری از ارتش آمریکا دور است. برای مثال تنفگهای ام 16 که تاریخ آن به جنگ ویتنام باز می گردد (قدرت آتش بالا ولی با دقت کم). علاوه براین با وجود اینکه عملیات شبانه است، خبری از دوربین نیست. در حالی که سربازان آمریکایی
HK416
دارند. با تمام تجهیزات ...
و جای تعجب است که دوش پرتاب ضد هوایی هم همراهشان نیست. فقط شانس بیاورند و گیر آپاچهای آمریکایی نیافتند...
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

امريکا بزرگترين قدرت اقتصدي و نظامي دنيا است
اما ايمان ان چيزي است که
انقلاب ملت ايران را درکمال ناباوري پيروز ميکند
نيروهاي ويژه و بالگردها و محاسبات انها را در بيابانهاي طبس مدفون مي کند.
فتنه هاي امريکايي را در نطفه خفه مي سازد
رزمندگان ما را از اروند خروشان به ساحل ارامش مي رساند .
مکر و توطئه انان را به خودشان برميگرداند
و.......
اما همان کسي که گفته ايمان داشته باشيد اين را هم گفته که انچه در توان داريد براي مقابله با دشمن مهيا کنيد.
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-شهرک غرب
سپاس‌های دریافتی: 6 بار
تماس:

پست توسط MAX »

shahbaz نوشته شده:امريکا بزرگترين قدرت اقتصدي و نظامي دنيا است
اما ايمان ان چيزي است که
و.......
اما همان کسي که گفته ايمان داشته باشيد اين را هم گفته که انچه در توان داريد براي مقابله با دشمن مهيا کنيد.

دوست من انسان موجود پیچده ای است
هر انسان سالم العقلی دارای اعتقاد وایمان وارتباط خاصی بامعبود و پرودگار خود است
تمام بشر دارای روح انسانی ای است که خداوند در وجودش قرار داده
این که ما خود رابا ایمان وحق مطلق
بپنداریم ودیگری را که شاید هزار برابر از ما بهتر باشد شر وبی ایمان و بی عرضه و ناتوان نشانگر نادانی و جهل
است وچندان پسندیده نیست
بیانات شما بیشتر ازنظر من شبیه شعارهای تو خالی است

:)
Captain I
Captain I

shahbaz نوشته شده:امريکا بزرگترين قدرت اقتصدي و نظامي دنيا است
اما ايمان ان چيزي است که
و.......

دوست گرامی من بیانات شما را نفی نمی کنم و لی توجه داشته باشید که در اینگونه مباحث موضوع اتخاذ موقعیت است. موقعیتی را که من در اینجا انتخاب کرده ام یک موقعیت انتقادی ست در رابطه با تجهیزات نظامی پیاده نظام برای ارتش یا ارتشهای ایران. و با آگاهی به این امر بدیهی که پیاده نظام موضوع استراتژیکی نیست. بعبارت دیگر یعنی همان مطلبی که شما در پایان پیامتان نوشته اید. عملکر چنین نقدی گفتگو در بارۀ این بخش از مسائل است (در هر صورت امیدوارم که اینطور باشد) . نمی دانم شاید باید تکرار کرد که فرهنگ نظامی از فرهنگ به مفهوم عمومی جدا نیست. تمام جوامع واجد ابزارهای امنیتی هستند. من شخصا با چنین ارتشی احساس امنیت نمی کنم. بنابراین در مقام نقد آن بر می آیم، به این امید که پیشرفتی حاصل شود. و باز هم فکر می کنم که این سربازانی که بی دریغ و سخاوتمندانه غیر قابل ترمیم ترین سرمایۀ زندگیشان را به این ارتش سپرده اند که این ملت را در برابر تهاجم دشمنان نوع بشر که در حال حاضر ایالات متحدۀ آمریکا و یارانش هستند (یعنی بشکل دقیقتر امپریالیسم جهانی)، سزاوار هستند که سلاحهای پیشرفته تری داشته باشند و می توانند داشته باشند و باید داشته باشند. من مطمئن هستم که شما هم با من موافق هستید. البته بخاطر این موضوع نمی گویم برویم جلوی در وزارت دفاع اعتصاب غذا کنیم. ولی پیشنهاد می کنم که از این موقعیت از دور خارج شده هم دفاع نکنیم. با سپاس.
قفل شده

بازگشت به “ادوات زميني”