pkm تيربار سازماني نيروهاي مسلح ايران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تجهيزات انفرادي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

New Member

پست توسط ali_tba »

در ضمن تقاضا دارم بفرماييد از بين سه تيربار مشهور و قدرتمند جهان يعني :
MG-3
M-60
FN-MAG
کداميک سلاح بهتري است؟
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

اين تيربارها داراي مشخصات نزديک به هم هستند
اما به نظرمن M-60
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

پست توسط mark-2 »

دوست عزيز واضح است که دو تيربار m-60 و m-240(همان fn-mag) به گرد پاي mg-3 قدرتمند با نواخت تير اعجاب آور 1200 تير در نميرسند.سلاح fn-mag در کل منهاي وزن آن سلاح خوبي به شمار ميرود ولي در خصوص m-60 اگر منظور شما
m-60e1 باشد که اين سلاح عليرغم ظاهر خشن و زيباي خود يک افتضاح در دنياي تيربارها به شمار ميرود ولي مدلهاي e2 و e3 سبکتر و با اشکالات فني کمتر هستند که از نظر رده بندي در دسته ديگري قرار دارند
IN WAR NO ONE FIGHTS ALONE
Moderator
Moderator

پست توسط Shahbaz »

دوست عزیز
ارتش امریکا سالهاست از تیربار M-60 یا به قول شما افتضاح استفاده می کند

این مشخصات سه تیر بار

نام سلاح ---------------- M-60 ------------------ MG3 ------------------- FN-MAG
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ورود به خدمت ******** 1955 ********** 1969 ********** 1957 میلادی
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ساخت *********** بلژیک ********* المان ************ امریکا
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کالیبر *********** 62/7 *********** 62/7 **************** 62/7
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
طول سلاح ********* 1231 م م ********** 1225 م م *************** 1077 میلیمتر
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
طول لوله ************ 546 م م *********** 565 م م ************560 میلیمتر
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
وزن ************* 5/10 کیلو گرم *********** 5/11 کیلو گرم *********** 5/10 کیلو گرم
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نواخت *********** 850 تیر در دقیقه *********** + 1150 تیر در دقیقه ********* 550 تیر در دقیقه
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سرعت ********* 820 ****************** 820 متر بر ثانیه *************** 853 متر برثانیه
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برد موثر ************ 800 متر ************* 1200 متر *****************1100 متر
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برد نهایی *********** 2500 متر ************* 4000متر ******************** 3725 متر
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
New Member

پست توسط ali_tba »

متشکرم از شما دوستان عزيز
آيا نواخت 1200 گلوله در دقيقه ، دقت تيربارچي را پايين مياورد؟
و در مجموع نواخت بالا براي يک تير بار ، مزيت است يا عيب؟
Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

پست توسط Palang mah gerefteh »

ali_tba نوشته شده:متشکرم از شما دوستان عزيز
آيا نواخت 1200 گلوله در دقيقه ، دقت تيربارچي را پايين مياورد؟
و در مجموع نواخت بالا براي يک تير بار ، مزيت است يا عيب؟

دوست گرامی، من تنها می خواستم یک نکتۀ کلی و عمومی را یادآور شوم و آنهم این است که ما در جهان نسبیتها زندگی می کنیم. براین اساس «مزیت» یا «عیب» یک تیر بار هم از جمله امور نسبی هستند. شما بعنوان مثال ام 16 را در نظر بگیرید یا معاصر آن ام 60 اینها قدرت آتش سنگینی دارند ولی واجد دقت نیستند. ارتش آمریکا اینها را برای موقعیت ویتنام با جنگلهای انبوهش در نظر گرفته بود. البته ام 60 هم برای پیاده نظام ساخته شده بود و هم برای هلیکوپتر. بنابراین شما همیشه نسبیتها را در نظر بگیرید!
از این گذشته من فکر می کنم که 1200 گلوله در دقیقه خیلی زیاد است، اقتصادی نیست ... مگر اینکه امکان حمل 120000فشنگ را داشته باشید که بتوانید یکساعت و چهل دقیقه تیراندازی کنید. در اینصورت به یک کامیون فشنگ احتیاج خواهید داشت. البته من همۀ مطالب این توپیک را نخوانده ام. ولی بسرعت نگاه کردم و دیدم که مهندس تیربار هم به این تیربارهایی که من نام بردم اشاره کرده است. ولی روشن است که ایشان هم به اصل نسبیتها توجه ندارد. ولی نباید فراموش کرد که آمریکای جنایتکار با همین سلاحهای «افتضاح» پنج میلیون انسان بیگناه را در ویتنام قتل عام کرد.(البته در این رقم تردید هست که چند میلیون نفر بدست امپریالیست آمریکا بقتل رسیده اند)
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط mark-2 »

shahbaz جان دوست عزیز
هر چیزی که ارتش آمریکا از آن استفاده می کند دال بر برتری آن نیست در ضمن ارتش آمریکا بعد از جنگ سریعا مدل m-60 e1 را با مدلهای e2 و e3 تعویض کرد تا حداقل مشکلات عمده آن را برطرف کند اما به خاطر تعهدات سنگینی که در مقابل شرکت سازنده پرداخت نتوانست تا مدتی تیربار سازمانی خود را تعویض کند ولی بالاخره آن را با fn-mag/m-240 تعویض کرد .m-60e1 تیربار دارای معایبی چون نواخت تیر پایین , وزن نسبی زیاد , شکنندگی خار فنری متصل کننده قبضه به بدنه , نداشتن جای مناسب برای نصب جعبه نوار , حساسیت فوق العاده به گرد و خاک و رطوبت , تعویض لوله دردسرزا و مکانیزم نسبتا پیچیده است . آیا این مشکلات برای رفع نقایص یک سلاح کافی نیست؟؟ در ضمن این اولین تیربار قابل حمل توسط نفر در ارتش آمریکاست بنابراین انتظار زیادی از آن نمیرود

ali_tba و Palang mah gerefteh عزیز
این سلاح دارای آداپتور گاز قابل تنظیم است که همان شعله پوش سلاح است و با چرخش آن نواخت تیر به 850 هم میرسد در ضمن این سلاح مثل pkm یک تیربار سبک دسته نیست که مشکل کمبود مهمات داشته باشد و امروزه کمتر شاهد حضور این سلاح در یک دسته هستیم این سلاح در رده general propouse machine guns قرار میگیرد

[External Link Removed for Guests]
Moderator
Moderator

پست توسط Shahbaz »

دوست عزيز
هر سلاح معايب و محاسني دارد
من هم نگفتم که هرچه امريکا دارد برترين است من نظرم را گفتم
تيربار m-60 بيش از 40 سال در ارتش امريکا خدمت کرده و اين گواه توانايي اين سلاح است
هيچ ارتشي به کارخانه سازنده تعهد نمي دهد
اما سلاح m-g3 که شما انتخاب کرده ايدخو د داراي معايبي است
اين سلاح نيز به گرد و غبار زياد حساسيت دارد و زياد گير پيدا ميکند
مشکل ديگر اين سلاح وزن زياد است که حمل ان را با مشکل مواجه مي کند
مشکل ديگر اين سلاح طول نسبتا زياد ان است
اين سلاح در دسته هاي پياده فراوان استفاده مي شد اما به دلايل سنگيني وزن و طول بلند ان و مصرف مهمات بالا استفاده از ان در نيرهاي پياده هجومي کمتر شده است.
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط mark-2 »

دوست من باز هم شما به تصاوير منتشر شده توسط تلويزيون اکتفا مي کنيد.
باز هم ميگم از نظر تئوري هاي علمي سلاح mg-3 در رده general propouse machine guns قرار مي گيرند و اين تيربارها به ندرت در دسته ها استفاده مي شوند حال اگر کشوري از آن به طور گسترده در دسته هايش(هجومي يا پياده) استفاده ميکند يقيينا بودجه کافي براي در اختيار گرفتن گونه مناسب را ندارد . من به شما چند سايت معرفي ميکنم که با مطالعه محتويات آنان حتما به صحت عرايض من پي مي بريد world.guns.ru , [External Link Removed for Guests]
New Member

پست توسط ali_tba »

با توجه به فرمايشات شما دوستان چنين بنظر ميرسد که مدل FN-MAG بر M-G3 و M-60 برتري دارد.
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط biya2azizam »

البته دوستان گرامي اين تير بار گرينوف ميباشد كه ما با توليد اون يه اسم هم واسش گذاشتيم تا در محافل نظامي وقتي اسمش برده ميشه كارشناسها بدونن اين ساخت ايران ميباشد كه در زمان جنگ هم تعدادي از اينهارو كه بصورت غنيمتي بدست آورده بوديمو ازش استفاده ميكرديم از ژ3 كه يك سلاح انفرادي ميباشد راهتره چون اين سلاح نيمه سنگين و فقط به صورت تير بار شليك ميكند و يادمون باشه كه در جنگ بيشتر تلفات انساني مهمه نه تانك و سنگر و اصلا مهم نيست كه يك تيربار كاليبرش كوچيك باشه جنگ واقعي زماني اتفاق ميافتد كه فاصله هر دو نيرو از هم كم باشد و امروزه حتي سبكترين سلاحها هم برد مفيد 500 متر رو دارن و الا بيشتر از اين ديگه چيزي نميشه با چشم ديد و تير اندازي از فاصله زياد بيشتر شبيه انداختن سنگ ميباشد !!! سبكي اين سلاح و گير نكردنش در حين تير اندازي 2 ويژگي مهم اين اسلحه ميباشد در جنگ شجاعت و داشتن سلاح خوب مكمل همديگه ميباشند بايد رزمنده به سلاحي كه دستشه اطمينان داشته باشه هيچ اشكالي نداره از سلاحي كپي برداشت كه كارايي خودشو در جنگ نشون داده ما چون صاحب تجربه نيستيم ميتونيم از تجربه ديگران كه چندين قرن سلاح توليد كردن استفاده كنيم.
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط mark-2 »

با سپاس از شما بايد يک نکته رو عرض کنم که گرينوف يا سمينوف اسمهاي روسي هستند که نيروهاي روس به طور عمومي سلاح هاشونو با اين اسم ميشناسن
ارسال پست

بازگشت به “تجهيزات انفرادي”