يك بازيگر سينما در فيلم "توفيق اجباري" براي نخستين بار در نقشي به جاي خودش و با نام اصلي بازي كرده است.
به گزارش روز يكشنبه خبرنگار ايرنا ، "محمدرضا گلزار" در فيلم توفيق اجباري به كارگرداني محمدحسين لطيفي به ايفاي اين نقش ميپردازد.
اين فيلم داستان اين بازيگر سينما را روايت ميكند كه پس از جدايي از همسر خود در پي ازدواج مجدد است.
درفيلم توفيق اجباري ،به بسياري از حواشي رابطه ستارگان سينما و طرفدارانشان به شكل جدي پرداخته شده است.
محمدرضا گلزار، باران كوثري، رضا عطاران، نيوشا ضيغمي، ليدا عباسي، مجيد ياسر، نعيمه نظام دوست، احمد پورمخبر و بهاره رهنما در توفيق اجباري نقش آفريني كردند.
ksabz
يك بازيگر ايراني سينما، براي نخستين بار به جاي خودش بازي كرد
مدیر انجمن: شوراي نظارت

-
- سپاسهای دریافتی: 54 بار
فکر مي کنم از اينگونه اتفاقها، فقط در ايران مي تواند روي دهد. ولي وقتي آدم بجاي خودش بازي کند، فقط کافي ست که خودش باشد و نيازي هم به هنر بازيگري ندارد. بر اين اساس براي مثال مي توانيم بگوييم که بی شباهت به نويسنده اي نیست که از خودش تقليد می کند.
خب يک کمي اتوبيوگرافيک بنظر مي رسد. ولي مفهوم اينکار چيست؟ يعني هدف از اينکار چيست؟ خواهش مي کنم اگر ممکن است توضيحي در اين رابطه بفرماييد.
خب يک کمي اتوبيوگرافيک بنظر مي رسد. ولي مفهوم اينکار چيست؟ يعني هدف از اينکار چيست؟ خواهش مي کنم اگر ممکن است توضيحي در اين رابطه بفرماييد.