فروش فوق العاده آرشيو Mp3 ايراني آلبومی 13 تومن با کیفیت عالی 128

در اين بخش مي‌توانيد اجناس و كالا هاي خود را با ذكر مشخصات كامل به معرض ديد بگذاريد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

فروش فوق العاده آرشيو Mp3 ايراني آلبومی 13 تومن با کیفیت عالی 128

پست توسط jey »

فروش فوق العاده آرشيو Mp3 ايراني
بالاترين کيفيت پايين ترين قيمت

سلام

بعد از تجربه موفقي که در فروش آرشيو در سايت هاي ديگر داشتم تصميم گرفتم در اينجا ( موبالستان دوست داشتني ) هم آرشيوم رو در اختيار دوستان در اين سايت هم قرار بدم .....

تعداد آلبومهاي اين آرشيو بیش از 1820 آلبوم هستش و تک آهنگ هایی که توسط خواننده های جدید عرضه می شود هم در آرشیو موجود هست و در کل شامل 21 dvd مي باشد (DVD شماره 22 هم بزودي اضافه خواهد شد)

اين آرشيو فعلاً در کل 21 تا دي وي دي هستش و بصورت يکجا فروخته ميشه.

اکثر (حدود 95-90 درصد ) آلبوم ها و آهنگ ها آرشیوم دارای Info Tag شامل Title, Artist, Album, Genre, Year ,duration ,bit rate می باشند .

آرشيو هم روز به روز با بيرون آمدن آهنگ ها و آلبوم جديد خواننده ها بروز مي شود و خريداران آرشيو من علاوه بر آهنگ ها قديمي سال هاي گذشته ، آهنگ ها و آلبوم هاي جديد و روز رو هم خواهند داشت
البته دوستاني که آرشيو رو خريداري ميکنند همواره ميتوانند با استفاده از بروز رساني آرشيو که توسط من صورت خواهد گرفت مي توانند با حداقل هزينه - آلبومی 25 تومان - (+ هزينه DVD و هزينه پست ) آرشيو خود رو بروز نگه دارند

قيمت اين آرشيو هم آلبومی ماکزیمم13 تومان هستش و بسته به نوع مدياي مصرفي (دي وي دي) از 29 هزاز تومان تا 37 هزار تومان هستش . نوع DVD ها هم بستگي به نظر خريداران آرشيو دارد
اگر دی وی دی سونی یا tdk کیفیت بالا باشد 53000 تومن اگر دی وی دی خام عادی بخواید 45000 تومن
تحويل در کمتر از 48-36 ساعت پس از واريز پول و اعلام مشخصات خواهد بود.

ارسال با پست پيشتاز بوده و هزينه اين ارسال هم به عهده من خواهد بود.
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط wwwr »

مثل اینکه کسی جنس ارزون دوست نداره
ارسال پست

بازگشت به “خريد و فروش”