ضبط مکالمه تلفني فرد ديگر بطور نا محسوس
مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت
-
ضبط مکالمه تلفني فرد ديگر بطور نا محسوس
آیا میتوان از طریق شبکه مکالمه تلفن فرد دیگر را که در حال مکالمه با همان خط است بطور مخفیانه ضبط کرد؟

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
amir101010 جان
سوالتون واضح نيست
اگر خط تلفن منزل هست که به راحتي از طريق کامپيوتر ميتونيد اون رو ضبط کنيد
اگر مورد ديگهاي مد نظرتون هست بفرماييد
سوالتون واضح نيست
اگر خط تلفن منزل هست که به راحتي از طريق کامپيوتر ميتونيد اون رو ضبط کنيد
اگر مورد ديگهاي مد نظرتون هست بفرماييد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 37 بار
alenkita نوشته شده:يه دستگاه هستش كه مكالمه رو ميندازه رو fm راديو كه از اون طريق ميتوني ظبط كني.
به شكل يه دو شاخه هست كه تو پريز تلفن ميخوره.
با این دستگاه می تونید صدای افراد رو قبل از این که گوشی رو بردارید بشنوید مثلا تلفن داره زنگ می خوره اینجا و اون ور خط کسی پشت تلفن حرف می زنه
گوشی رو بر ندار و اف ام رو گوش کن

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
يادمه دوران ابتدايي بودم و از اين کيتها خريدم و استفاده ميکردم، کار هم ميکرد، اما بعد از حدود 10 روز تلفن رو قطع کردند و بهمون اخطار دادن که اين دستگاه داره روي دستگاههاي مخابرات تاثير منفي ميگذاره و بايد اونو از مدار خارج کنيد، وگرنه ...
اما به هر حال براي کوتاه مدت و تست کردن بد نبود

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
سلام
من از اين كيت ها دارم
يه دو شاخه هستش كه به پريز تلفن مي خوره و رو موج اف ام پخش ميكنه ولي بردش كمه 10 متر حداكثر
من اونو از مشهد پاساژ مهتاب يه الكتريكي طبقه پايين هست كرفتم 500 تومن
ولي اگه الكترونيك بدونيم ميشه دستكاري كرد بردش زياد شه
حالا اين كه وقتي داره تلفن زنگ ميخوره بتونيم صدا طرف مقابل رو بشنويم تست نكردم
من از اين كيت ها دارم
يه دو شاخه هستش كه به پريز تلفن مي خوره و رو موج اف ام پخش ميكنه ولي بردش كمه 10 متر حداكثر
من اونو از مشهد پاساژ مهتاب يه الكتريكي طبقه پايين هست كرفتم 500 تومن
ولي اگه الكترونيك بدونيم ميشه دستكاري كرد بردش زياد شه
حالا اين كه وقتي داره تلفن زنگ ميخوره بتونيم صدا طرف مقابل رو بشنويم تست نكردم

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
Mahdi1944 نوشته شده:يادمه دوران ابتدايي بودم و از اين کيتها خريدم و استفاده ميکردم، کار هم ميکرد، اما بعد از حدود 10 روز تلفن رو قطع کردند و بهمون اخطار دادن که اين دستگاه داره روي دستگاههاي مخابرات تاثير منفي ميگذاره و بايد اونو از مدار خارج کنيد، وگرنه ...
من هم از اون کیتها یه زمانی زیاد میخریدم! یادش بخیر اون موقعه ها چقدر وقت اضافه داشتیم!

به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- محل اقامت: saboonat- kazamon
- سپاسهای ارسالی: 16 بار
- سپاسهای دریافتی: 62 بار
- تماس:
Mohammad 1985 نوشته شده:Mahdi1944 نوشته شده:يادمه دوران ابتدايي بودم و از اين کيتها خريدم و استفاده ميکردم، کار هم ميکرد، اما بعد از حدود 10 روز تلفن رو قطع کردند و بهمون اخطار دادن که اين دستگاه داره روي دستگاههاي مخابرات تاثير منفي ميگذاره و بايد اونو از مدار خارج کنيد، وگرنه ...
من هم از اون کیتها یه زمانی زیاد میخریدم! یادش بخیر اون موقعه ها چقدر وقت اضافه داشتیم!
آخ گل گفتي بخدا ماباهمين كيت چقدر اذيت بچه ها ميكرديم

منم کورش
شاهنشاه هخامنشی ، آزاده ای از ایران فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی کردن به خاک سپارند
تا اجزای بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.
شاهنشاه هخامنشی ، آزاده ای از ایران فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی کردن به خاک سپارند
تا اجزای بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.