نشریه هوا فضا
مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 468 بار
- تماس:
نشریه هوا فضا
به لطف دستگاه اسکنر از این پس نشریات مفید رو در اختیار همگان قرار میدیم . امیدوارم مورد توجه همگان قرار بگیره
نشریه هوافضا شماره 24
[External Link Removed for Guests]
نشریه هوافضا شماره 24

- سپاسهای ارسالی: 1216 بار
- سپاسهای دریافتی: 250 بار

- تماس:
فکر نمیکنید این کار با قانون کپی رایت در تضاد باشه
ممنون
ضمن تشکر از تذکر شما .
دوست من برای جلو گیری از نقض قانون کپی رایت مجله صفحات با اسکن کامل ارائه میشند تا اولا ارم مجله در هر صفحه دیده بشه و ثانیا این که افراد بفهمند که این نشریه متعلق به نشریه هوا فضاست . علاوه بر اون عکس روی جلد مجله نیز در ابتدای تاپیک وارد شده .

- سپاسهای ارسالی: 1216 بار
- سپاسهای دریافتی: 250 بار

- تماس:
خوب اينجوري کسي مجله را نميخره.
بازهم از تذکر شما ممنون . ولی مشکلی که باعث انجام این کار از سوی من در این انجمن شد این بود که نشریه هوا فضا در کل فقط در چند شهر پرجمعیت توزیع میشه و متاسفانه تیراژ اون هم پایین هست . در واقع شاید بشه گفت فقط 30 درصد کشور رو تحت پوشش داره . در شهر خود من این مجله توزیع نمیشه و بنده در حال حاضر اشتراک اون رو دارم که برام فرستاده میشه .
به هر حال ما باید بپذیریم جهان به سمت تکنولوژی اطلاعات میره که در اون تمام کتب دیجیتالی خواهند بود و در اختیار جهانیان قرار خواهند گرفت . میدونید این کار جه خیری برای مردم و جهان داره . اولا این که کاغذی دیگه وجود نداره پس دیگر نیاز به قطع در ختان جهان که تصفیه گر هوای ما هستند نیست . ثانیا کتاب با کمترین قیمت ممکن در اختیار مردم قرار میگیره . به صورت مثال همین کتب دانشگاهی .
غیره ممکنه که شما مثلا کتاب معادلات دیفرانسیل دانشگاه رو کمتر از ده هزار تومن بخرید بخونید .( البته شاید شما دارا باشید و بخرید ) ولی بسیاری از دانشجویان برای تامین
پول همین کتاب هم مشکل دارند . علتش هم ساده هست. در ایران در امد به ریال ولی هزینه به دلاره .
.
اگر عمری باقی بمونه . خودم کتب دانشگاه رو هم اسکن میکنم . تا مردم طعم یک تحصیل بدون دردسر رو در قبال فرزندانشون بچشند . برای من اهمیتی نخواهد داشت که این امر ناقض قانون کپی رایت باشه . وقتی تولید کننده کتاب هیچ اهمیتی به جیب خواننده نمیده من هم تضمینی ندادم که اهمیتی به منفعت تولید کننده بدم . امیدوارم حرف منو متوجه بشید و اجازه بدید تاپیک در مسیر عادی خودش قرار بگیره .
آخرین ويرايش توسط 1 on Mehdi2224, ويرايش شده در 0.

- تماس:
دوست عزيز اينکار شما احتمال دارد با شکايت صاحب امتياز ماهنامه هوافضا همراه شود و شايد اين انجمن نيز به خطر بيافتد . شما ميتوانيد ابتدا از آن ماهنامه مجوز کسب نموده سپس به انتشار آن اقدام فرماييد . زيرا عمل شما فروش ديگر مجلات را بخطر مياندازد و آنها نيز به قانون متوسل شده که حق با آنان نيز ميباشد
تا زمانی که یادمه تاکنون با وجود انجام اعمال مشابه هیچ شکایتی انجام نشده ولی به هر حال حرفی که زدید جای تامل برای خودمن هم داشت . نهاز بابت شکایت . دیگه اجازه ما دست دوستمون مهدی 1944 خواهد بود که به این کار ادامه بدم یا نه . چون به هر حال این عمل در سایت ایشون انجام میشه .
البته جدیدا در سایت [External Link Removed for Guests] هم خودم شخصا این بخش رو ایجاد کردم و با جدیت ادامش خواهم داد چون وبسایت شخصی خودمه و فکر نمیکنم کار علمی منعی در قانون داشته باشه .
علاوه بر این مساله . شما روی مساله رو هم پاک فرمودید من در سوال اول پاسخ دادم صفحات اسکن کامل هستند و آرم منبع حفظ شده . ولی به هر حال دوست دارید از این گوش بگیرید و از اون گوش بدید بیرون .
و اما باید زارید و چه بسا زارید که در کشوری که ثروتهای مملکت میلیارد میلیارد اختلاص قاچاق و یا غارت میشوند کسی جرات داد زدن در مقابل غارتگر را ندارد ولی منی که چند صفحه علمی برای خواندن مردم گذاشتم شدم ناقض قانون کپی رایت و تعداد مدافعان حقوق این نشریه دولتی (که با کاغذ رایگان دولتی چاپ میشه) هم کم کم داره بیشتر میشه . واقعا باید تاسف خورد و به دوستان خودم میگم من با جیب خودم برای شما صفحات علمی میزارم ( آپلود هر عکس 200 کیلوبایتی با نت من 5 دقیقه میبره ) و هیچ چشمداشتی هم نداشتم ولی حالا به خوبی متوجه میشید که علت عقب ماندگی کشور ما در کجاست .
حالا پیدا کنید پرتغال فروش را ...........................
بنده هم تا اعلام دوستمون مهدی جهت ادامه فعالیت ادامه کار رو در سی سی معلق میکنم

- سپاسهای ارسالی: 568 بار
- سپاسهای دریافتی: 297 بار
نقل قول:
دوست عزيز اينکار شما احتمال دارد با شکايت صاحب امتياز ماهنامه هوافضا همراه شود و شايد اين انجمن نيز به خطر بيافتد . شما ميتوانيد ابتدا از آن ماهنامه مجوز کسب نموده سپس به انتشار آن اقدام فرماييد . زيرا عمل شما فروش ديگر مجلات را بخطر مياندازد و آنها نيز به قانون متوسل شده که حق با آنان نيز ميباشد
تا زمانی که یادمه تاکنون با وجود انجام اعمال مشابه هیچ شکایتی انجام نشده ولی به هر حال حرفی که زدید جای تامل برای خودمن هم داشت . نهاز بابت شکایت . دیگه اجازه ما دست دوستمون مهدی 1944 خواهد بود که به این کار ادامه بدم یا نه . چون به هر حال این عمل در سایت ایشون انجام میشه .
البته جدیدا در سایت [External Link Removed for Guests] هم خودم شخصا این بخش رو ایجاد کردم و با جدیت ادامش خواهم داد چون وبسایت شخصی خودمه و فکر نمیکنم کار علمی منعی در قانون داشته باشه .
علاوه بر این مساله . شما روی مساله رو هم پاک فرمودید من در سوال اول پاسخ دادم صفحات اسکن کامل هستند و آرم منبع حفظ شده . ولی به هر حال دوست دارید از این گوش بگیرید و از اون گوش بدید بیرون .
و اما باید زارید و چه بسا زارید که در کشوری که ثروتهای مملکت میلیارد میلیارد اختلاص قاچاق و یا غارت میشوند کسی جرات داد زدن در مقابل غارتگر را ندارد ولی منی که چند صفحه علمی برای خواندن مردم گذاشتم شدم ناقض قانون کپی رایت و تعداد مدافعان حقوق این نشریه دولتی (که با کاغذ رایگان دولتی چاپ میشه) هم کم کم داره بیشتر میشه . واقعا باید تاسف خورد و به دوستان خودم میگم من با جیب خودم برای شما صفحات علمی میزارم ( آپلود هر عکس 200 کیلوبایتی با نت من 5 دقیقه میبره ) و هیچ چشمداشتی هم نداشتم ولی حالا به خوبی متوجه میشید که علت عقب ماندگی کشور ما در کجاست .
حالا پیدا کنید پرتغال فروش را ...........................
بنده هم تا اعلام دوستمون مهدی جهت ادامه فعالیت ادامه کار رو در سی سی معلق میکنم
ميبخشيد که اين جوابها ميدهم ولي مرا مجبور کرديد .
دوست من اولا که آن ماهنامه متعلق به من و اقوام و دوستان من نيست . ضمنا منهم ميتوانم مجاني از آن استفاده کنم .
دوما دقت در گفته هاي من نکرديد . من کاري به عمل شما ندارم بلکه بخطر نيافتادن اين انجمن برايم مهم است .
سوما اسکن کردن با آرم منبع چه چيزي عايد منبع ميکند در حاليکه فروش آن بيشتر صرف ميکند تا تبليغ آن .(عمل شما يک نوع تبليغ بحساب ميآيد )
چهارما اينکه براي اينکه در مملکت غارت و اختلاص و قاچاق ميشود پس منهم از آب گل آلود ماهي بگيرم و رابينهود وار به خلق الله کمک کنم عملتون را توجيه ميکنيد و اگر همه مثل شما فکر کنند که سنگ روي سنگ نميماند در نتيجه معلوم ميشود که علت عقب ماندگي کشور از کجاست .
ضمنا پرتقال فروش هم پيدا شد .

- تماس:
از اونجایی که ما جوابی از دوستمون مهدی نگرفتیم به این حساب میزاریم که ایشون مایل نیستند که این کار در اینجا دامه پیدا کنه که البته حق دارند و ما هم به تصمیمشون احترام میزاریم . کسانی که علاقه مند به مطالعه این مجله اند میتونند در این ادرس به ادامه مجله ها دسترسی پیدا کنند .
به خاطر حفظ حرمت همین سایت در قبال تمامی الطاف بازدید کنندگان محترم هم سکوت میکنم چون فکر نمیکنم کل کل بی خودی نه در شان من باشه و نه در شان سی سی
موفق باشید
به خاطر حفظ حرمت همین سایت در قبال تمامی الطاف بازدید کنندگان محترم هم سکوت میکنم چون فکر نمیکنم کل کل بی خودی نه در شان من باشه و نه در شان سی سی
موفق باشید