فريم ور جديد گوشي siemns sx1 ساخته شد . من اين فريم ور را تست كردم و بدون هيچ مشكلي كار كرد .
فقط دوستان توجه كنند كه بعد از نصب فريم ور بايد فايل needed_files_FINAL[1] را بروي mmc كارت خود بريزند .
مشخصات فريم ور جديد :
SMO is proud to announce the release of the new modded FW 15 in all the available Variants, the Firmware has this Features
1. enable themes to be stored on Disk E
2. enable wav alarm on E drive
3. enable signal strength indicator in avkonex.mbm on Disk E
4. enable Icons in menu_folders.mbm on Disk E
5. enable battery and couple other indicators in avkon.mbm on Disk E
6. replace startup.mbm in Disk Z
7. enable splashscreen on Disk E
8. replace standard colour schemes with new ones on Disk Z
9. enable analogue clock on Disk E
10. enable calender tone on Disk E
11. enable installation folder on Disk E
12. remove camera sound
13. change voice dailing storage to Disk E
14. remove Fade-In Ringtone
15. Increase navigation speed while using joystick
16. enable callstatus.mbm on Disk E
17. enable BMImages.mbm on Disk E
لينك دانلود :
SMOFW15_en-cz-sk.exe :
[External Link Removed for Guests]
SMOFW15_uk-de-it.exe :
SMOFW15_uk-de-ru.exe :
SMOFW15_uk-el-tr.exe :
SMOFW15_uk-es-pt.exe :
فايل need :
needed_files_FINAL.tar.gz :
آموزش نصب :
[External Link Removed for Guests]]
فريم ور جديد New Modded Firmware 2) sx1 )
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:

- تماس:

- محل اقامت: Tehran
- سپاسهای دریافتی: 11 بار
يكي از دوستانمون توضيحاتي داده بود البته به نظر من خوبه
1 . بايد چك كنيد كه چه Firmware Variant در گوشي شما استفاده شده براي پي بردن به اين مساله اين كد را در گوشي خود وارد كنيد : #06#* بعد از آن در صفحه اي كه باز ميشود دكمه INFO را بزنيد و به دنبال اين جمله بگرديد Rolf Variant Name در جلوي اون مدل Firmware گوشي شما هست كه در هنگام دانلود Firmware از شما پرسيده مي شود و شما بايد همان Firmware رو كه براي مدل گوشي شما هست دانلود كنيد .
2 . حالا پس از دانلود كردن فايل Firmware يك folder درست كنيد و فايل Firmware رو توي اون قرار بديد .
3 . گوشي خود را كاملا شارژ كنيد .
4 . فايل Firmware رو كه دانلود كرديد و درون فولدر قرار داديد رو اجرا كنيد .
5 . گوشي خود را در حالتي كه خاموش است از طريق كابل USB خودش به كامپيوتر وصل كنيد و در حالي كه Joystick رو به سمت پايين نگه داشته ايد گوشي را روشن كنيد.
6 . وقتي ويندوز گوشي رو شناخت و درخواست فايل شناسايي گوشي رو كرد آدرس فولدري رو كه ساخته بوديد و فايل Firmware رو درون آن قرار داده بوديد را براي شناسايي گوشي وارد كنيد .
7 . هنگامي كه ويندوز گوشي رو شناخت مراحلي رو كه در نصب Firmware وجود دارد رو ادامه دهيد تا Firmware گوشي Upgrade شود .
***** حدود 25 دقيقه Upgrade گوشي طول مي كشد *****
***** در هنگام Upgrade گوشي به هيچ وجه كامپيوتر رو خاموش نكنيد يا از مراحل نصب خارج نشويد و سعي كنيد در زماني اين كار رو انجام دهيد كه اطمينان داريد مشكلي براي برق پيش نمي آيد و برق قطع نمي شود ( مثلا صبح ها بهتر است ) اگر چنين اتفاقي رخ دهد بايد گوشي خود را به مركز گارانتي اون براي تعمير ببريد .(البته اينو نگفتم كه Upgrade نكنيد حتما Firmware جديد رو بريزيد چون بعد از اون با قبلش خيلي فرق مي كنه.)
1 . بايد چك كنيد كه چه Firmware Variant در گوشي شما استفاده شده براي پي بردن به اين مساله اين كد را در گوشي خود وارد كنيد : #06#* بعد از آن در صفحه اي كه باز ميشود دكمه INFO را بزنيد و به دنبال اين جمله بگرديد Rolf Variant Name در جلوي اون مدل Firmware گوشي شما هست كه در هنگام دانلود Firmware از شما پرسيده مي شود و شما بايد همان Firmware رو كه براي مدل گوشي شما هست دانلود كنيد .
2 . حالا پس از دانلود كردن فايل Firmware يك folder درست كنيد و فايل Firmware رو توي اون قرار بديد .
3 . گوشي خود را كاملا شارژ كنيد .
4 . فايل Firmware رو كه دانلود كرديد و درون فولدر قرار داديد رو اجرا كنيد .
5 . گوشي خود را در حالتي كه خاموش است از طريق كابل USB خودش به كامپيوتر وصل كنيد و در حالي كه Joystick رو به سمت پايين نگه داشته ايد گوشي را روشن كنيد.
6 . وقتي ويندوز گوشي رو شناخت و درخواست فايل شناسايي گوشي رو كرد آدرس فولدري رو كه ساخته بوديد و فايل Firmware رو درون آن قرار داده بوديد را براي شناسايي گوشي وارد كنيد .
7 . هنگامي كه ويندوز گوشي رو شناخت مراحلي رو كه در نصب Firmware وجود دارد رو ادامه دهيد تا Firmware گوشي Upgrade شود .
***** حدود 25 دقيقه Upgrade گوشي طول مي كشد *****
***** در هنگام Upgrade گوشي به هيچ وجه كامپيوتر رو خاموش نكنيد يا از مراحل نصب خارج نشويد و سعي كنيد در زماني اين كار رو انجام دهيد كه اطمينان داريد مشكلي براي برق پيش نمي آيد و برق قطع نمي شود ( مثلا صبح ها بهتر است ) اگر چنين اتفاقي رخ دهد بايد گوشي خود را به مركز گارانتي اون براي تعمير ببريد .(البته اينو نگفتم كه Upgrade نكنيد حتما Firmware جديد رو بريزيد چون بعد از اون با قبلش خيلي فرق مي كنه.)
S.O.S For Love

- تماس:
آقا سلام من يکsx1 firmware 150001 از سايت زيمنس گرفتم پس از update گوشي روشن ميشه ولي بالا نمياد
الان من چکار کنم ؟
به لينکهاي بالا هم ميرم عضو ميشم آدرس ايميل ميخواد و من هم درست ميکنم ولي هيچ چي واسم نمي فرسته
و فعال نميشه
حالا من چي کار کنم
اي خدا کمک
هر کي به من کمک کنه من هم واسش پارچه خاري ميکنم

الان من چکار کنم ؟
به لينکهاي بالا هم ميرم عضو ميشم آدرس ايميل ميخواد و من هم درست ميکنم ولي هيچ چي واسم نمي فرسته
و فعال نميشه
حالا من چي کار کنم
اي خدا کمک
هر کي به من کمک کنه من هم واسش پارچه خاري ميکنم

Farhad3614, Farhad3614, Apadana, amir20000,
سلام به همگي- من يک گوشي زيمنس sx1 دارم که دوستش دارم ولي هفته وقتي که با بلوتوس فايل ارسال مي کردم از کار افتاد. هيچ کي هم نتونست درستش کنه. اگر تعمير کار خوب و متخصص سراغ داريد حتما برام ايميل بزنيد. malekirad@gmail.com
سلام به همگي- من يک گوشي زيمنس sx1 دارم که دوستش دارم ولي هفته وقتي که با بلوتوس فايل ارسال مي کردم از کار افتاد. هيچ کي هم نتونست درستش کنه. اگر تعمير کار خوب و متخصص سراغ داريد حتما برام ايميل بزنيد. malekirad@gmail.com

- تماس:
-

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
bloodprince جان
مشکل تم به نسخه فريموير شما مربوط ميشه، بايد اون رو آپديت کنيد و يا از نسخههاي modded استفاده کنيد
مشکل تم به نسخه فريموير شما مربوط ميشه، بايد اون رو آپديت کنيد و يا از نسخههاي modded استفاده کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد