سرعت اینتر نت در کشورمان راچگونه ارزیابی می کنید
مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

- سپاسهای دریافتی: 155 بار
- تماس:
ta.abad نوشته شده:Kingman_62 نوشته شده:دوستانی که ناراحتی قلبی دارن از دیدن عکس زیر جدا خود داری کنند![]()
![]()
شاد باشید
درسته این سرعت احتیاجی یه اینترنت ماهواره ای نداره من بالاتر از این تا حدود 4MB/S رو هم دیدم اما این مختص بخشهای دولتی مثل شرکت نفت ، گاز ،و ..... است بحث اینجا سر کاربر خونگی نه دولتی KINGMAN_62 حالا بگو عکسو از کجا گرفتی؟
دوست عزیز این سرعت هم 8Mb/S هست از اونی که شما گفتید بیشتره چون شما وقتی با خط 4 دانلود کنی مینوسه 400 و با خط 8 مینونیسه 800 البته اگر B رو بایت بگیریم که عرف اینترنتی تو ایران هست نه بیت
این عکس هم والا سیستم خودم هست البته یه مقدار هزینه اش بالاست و ماهواره ای هست تقریبا ماهی 1.7 میلیون براتون در میاد چون قرار بود این پهنای باند برای ISp استفاده بشه که اومده خونه ما استفاده شد در مورد سرعت هم یه نکته بگم که من یه دوست دارم که سرعت دقیقا اینکه خدممتون عرض میکنم 120 M/s که وقتی دانلود میکنه مینویسه 12000 ( سه تا صفر داره که فکر نکنید اشتباه نوشتم )
ولی من هر کاری کردم نفهمیدم از کجا گرفته و کجا اسفاده میکنه چون حداکثر پهنای باند ماهواره ای هم همین بود که من عکسش رو گذاشتم (این رفیقم روزانه میتونست 250 گیگ فایل دانلود کنه ) 

-
- سپاسهای ارسالی: 24 بار
- سپاسهای دریافتی: 91 بار

- محل اقامت: تهران-شهرک غرب
- سپاسهای دریافتی: 6 بار
- تماس:
Kingman_62 نوشته شده:ta.abad نوشته شده:Kingman_62 نوشته شده:دوستانی که ناراحتی قلبی دارن از دیدن عکس زیر جدا خود داری کنند![]()
![]()
شاد باشید
درسته این سرعت احتیاجی یه اینترنت ماهواره ای نداره من بالاتر از این تا حدود 4MB/S رو هم دیدم اما این مختص بخشهای دولتی مثل شرکت نفت ، گاز ،و ..... است بحث اینجا سر کاربر خونگی نه دولتی KINGMAN_62 حالا بگو عکسو از کجا گرفتی؟
دوست عزیز این سرعت هم 8Mb/S هست از اونی که شما گفتید بیشتره چون شما وقتی با خط 4 دانلود کنی مینوسه 400 و با خط 8 مینونیسه 800 البته اگر B رو بایت بگیریم که عرف اینترنتی تو ایران هست نه بیت
این عکس هم والا سیستم خودم هست البته یه مقدار هزینه اش بالاست و ماهواره ای هست تقریبا ماهی 1.7 میلیون براتون در میاد چون قرار بود این پهنای باند برای ISp استفاده بشه که اومده خونه ما استفاده شد در مورد سرعت هم یه نکته بگم که من یه دوست دارم که سرعت دقیقا اینکه خدممتون عرض میکنم 120 M/s که وقتی دانلود میکنه مینویسه 12000 ( سه تا صفر داره که فکر نکنید اشتباه نوشتم )ولی من هر کاری کردم نفهمیدم از کجا گرفته و کجا اسفاده میکنه چون حداکثر پهنای باند ماهواره ای هم همین بود که من عکسش رو گذاشتم (این رفیقم روزانه میتونست 250 گیگ فایل دانلود کنه )
آقا شما کارت درسته
فقط موندم ماهی یک وهفتصد را چه جوری میدی

-
- محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
- سپاسهای ارسالی: 159 بار
- سپاسهای دریافتی: 377 بار
- تماس:
Kingman_62 نوشته شده:ta.abad نوشته شده:Kingman_62 نوشته شده:دوستانی که ناراحتی قلبی دارن از دیدن عکس زیر جدا خود داری کنند![]()
![]()
شاد باشید
این عکس هم والا سیستم خودم هست البته یه مقدار هزینه اش بالاست و ماهواره ای هست تقریبا ماهی 1.7 میلیون براتون در میاد چون قرار بود این پهنای باند برای ISp استفاده بشه که اومده خونه ما استفاده شد در مورد سرعت هم یه نکته بگم که من یه دوست دارم که سرعت دقیقا اینکه خدممتون عرض میکنم 120 M/s که وقتی دانلود میکنه مینویسه 12000 ( سه تا صفر داره که فکر نکنید اشتباه نوشتم )ولی من هر کاری کردم نفهمیدم از کجا گرفته و کجا اسفاده میکنه چون حداکثر پهنای باند ماهواره ای هم همین بود که من عکسش رو گذاشتم (این رفیقم روزانه میتونست 250 گیگ فایل دانلود کنه )
رسما از اشتباه خودم عذر خواهی می کنم ولی بازم فکر کنم تا سرعت 8MB یه صفر کم داره چود هر 1MB میشه 1024 کیلو بایت که خودش 4 رقمه حالا اینو ضرب در 8 کنیم میشه 8192 نمیدونم شاید من اشتباه می کنم

- سپاسهای دریافتی: 28 بار
در خانه که اصلا روم نميشه بگم در دانشگاه از صبح تا ساعت 12 سرعت 32 کيلو بايت در ثانيه بعد از اون دقيقا ميشه مثل خانه
اما در کتابخانه خوارزمي که در شيراز هست و وابسته به دانشگاه شيراز سرعت 2 مگابايت در ثانيه رو هم تجربه کردم
اما در کتابخانه خوارزمي که در شيراز هست و وابسته به دانشگاه شيراز سرعت 2 مگابايت در ثانيه رو هم تجربه کردم
منم «كـورش»، شاه جهان، شاه بزرگ، شاه توانمند، شاه بابل، شاه سومر و اَكَّـد، شاه چهار گوشهي جهان(بخشي از فرمان كورش بزرگ)

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس: