بهترين روش آموزش زبان انگليسي

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با زبانهاي خارجي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

رادیوی BBC

پست توسط vrb_3d »

RobertDeniro نوشته شده:دوستان براي اينكه در لهجتون تغيير ايجاد كنيد بهترين پيشنهاد Radio و شبكه هاي جهاني اخبار مانند BBC و CNN هست كه واقعاً در لهجه تاثير مثبت خواهد گذاشت

هر سوالي در رابطه با موارد نوشته شده هست بفرماييد

سلام.رادیو BBC برای موردی که گفتین مناسبه؟(لهجه)
آخه یکی از استادا گفت که لهجه با آمریکایی متفاوت هستش؟؟؟
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

لهجه معیار برای انگلیسی بریتانیایی BBC هست.

بله، لهجه بریتانیایی با آمریکایی فرق میکنه. نباید انتظار داشته باشید که BBC گوش کنید و با لهجه آمریکایی حرف بزنید!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

به نظر من بهترين روش يادگيري زبان انگليسي استفاده از جعبه يادگيري لاينتر است. هم کم هزينه است هم به درد بخور.

واسه يادگيري اصولي و قواعدش رفتن به کلاسهاي ترمي بهترين روشه...البته تمرين روزانه و کار با نوار براي بهبود Listening که به راستي سختترين قسمتشه.

اين تبليغاتي که توو مجلو و روزنامه و ... ميکنند . چه مي دونم در 40 روز و 50 روز و .... همش کشکه. جواب نمي ده. :shock:
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

به نظر من بهترين روش يادگيري زبان انگليسي استفاده از جعبه يادگيري لاينتر است. هم کم هزينه است هم به درد بخور.

جعبه لاینتر صرفا برای افزایش کارایی حافظه است و عملا فقط برای Vocabulary کاربرد داره.
"بهترین روش" وجود نداره، اگر وجود داشت، اینقدر مباحث مربوط به آموزش زبان در مجامع علمی مختلف شکل نمی گرفت. برای افراد مختلف فاکتورهای مختلفی وجود داره که تعیین میکنه برای آن فرد خاص از چه متدی باید استفاده کرد. راه حل های "من در آوردی" را نمی توان برای عموم مردم تعمییم داد.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

پست توسط Leila »

به نظر من بهترين روش كه كارايي زيادي براي يادگيري زبان انگليسي و هم چنين زبان محاوره اي و slang مي تونه داشته باشه ديدن فيلم ها به زبان اصليه ، حتي اگه اين فيلم ها با زير نويس فارسي باشه براي افرادي كه در حد elementary هستند كارايي بيشتري داره ، اينكه با كلمات و تلفظ صحيح لغات اشنايي كامل ندارن اين راه مي تونه خيلي مفيد واقع بشه

راه ديگه هم كه باعث مي شه با اصطلاحات و idioms مطبوعات و خبري اشنايي داشته باشيم ، اخبار شبكه ي سحر شبكه ي 4 كمك زيادي تو اين راهه و تاثير زيادي داره...
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
New Member

پست توسط sunrise200498 »

reza86 نوشته شده:سلام دوستان؛
مي دونيد؛ من هميشه با ضعف EN خودم مشكل داشتم. كجا؟ مثلا وقتي مي خواستم از يك نرم افزار ساده استفاده كنم ولي بلد نبودم help اون رو بفهمم. يا دسترسي به اطلاعات، خيلي مواقع مي خواستم در مورد چيزي اطلاعاتي به دست بيارم ولي منابع فارسي كافي نبود از طرفي EN هم نمي دونستم. و البته واقعآ نمي دونم اگر EN رو ياد بگيرم و بتونم از منابع EN در اينترنت اطلاعات كسب كنم چه قدر از اين حجم اطلاعات شگفت زده مي شم.
حالا مي خوام ببينم شما چه شيوه اي رو پيشنهاد مي كنيد (البته خودآموز)؟
اين چه طوره؟ لطفا اگه مي گيد خوبه بده، دليل هم بياريد:
اول بشينم تمام كتاب هاي زبان دبيرستان و پيش دانشگاهي رو كامل بخونم و مسلط شم (با توجه به اين كه انواع كتاب هاي كمكي و تمرين هم دارن خيلي مي تونه خوب باشه) بعد برم دامنه لغات، اصطلاحات، عبارات خودم رو زياد كنم + خواندن كتاب هاي EN، تماشاي فيلم هاي زير نويس EN، و ... .
ولي يه سؤال: چرا مي گن نبايد در آموختن EN از فارسي استفاده كرد. مثلا معني ها رو فارسي نگيد و معادل EN اون ها رو به كار ببريد؟ چه اشكالي داره لغات رو به صورت معني فارسي + تلفظ + كاربرد در جملات ياد بگيريم؟

- ممنون از راهنمايي شما دوست عزيز -

یکی از راههای بسیار خوب برای یادگیری لغات و بالا بردن قدزت درک مطلب استفاده از دیکشنری longman basic dictionary است در این دیکشنری معنی لغات با استفاده از لغات ساده انکلیسی نوشته شده که تمام لغاتی که برای معنی کردن استفاده کرده را در اخرش نوشته و با یاد گرفتن معنی کل اون لغات میتونی به راحتی از اون دیکشنری استفاده کنی و اگر وقت بذاری و دو سه بار کل اون را بخونی دیگه مشکلی برای خوندن مطالب انگلیسی نداری
در ضمن ترجیحا از longman basic dictionary of american english استفاده کن که اگر خواستی با استفاده از راهنمای pronunciation table (قسمت فونوتیک)
تلفظ لغاط را یاد بگیری اساتید مگن که تلفظ امریکایی برای ایرانی ها راحتره
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

Re: بهترين روش آموزش زبان انگليسي

پست توسط nazaninzb »

Sahel_a نوشته شده:سلام دوستان عزیز
به نظر شما بهترین راه یادگیری آموزش زبان چیه ؟
بهترین آموزشگاهی که سراغ دارید رو معرفی کنید
ممنون از راهنمائیهاتون

با سلام
شاید هیچ مدرک و مکان خاصی یادگیری زبان شما را تضمین نکند...ولی شما با یافتن مکانی برای درست یاد گرفتن زبان می توانید دانش خود را در سطحی فراتر از تنها کسب مدرک بالا ببرید!!
من به شما اینجا را پیشنهاد می کنم:
forum.ieicielts.com
و همچنین اینجا برای دریافت مظالب مفید انگلیسی:
[External Link Removed for Guests]
در صورت ثبت نام در کلاس ها دریافت مدرک ielts شما تضمین خواهد شد
با آرزوی موفقیت
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

Re:

پست توسط nazaninzb »

Frogfoot نوشته شده:

لهجه معیار برای انگلیسی بریتانیایی BBC هست.

بله، لهجه بریتانیایی با آمریکایی فرق میکنه. نباید انتظار داشته باشید که BBC گوش کنید و با لهجه آمریکایی حرف بزنید!

من به شما اینجا را پیشنهاد می کنم:
forum.ieicielts.com
شما اینجا می توانید بحث و گفتگو کنید و همچنین با عصویت اینجا می توانید از فایل های speaking و listening استفاده کنید:
ieicielts.com
و همچنین اینجا برای دریافت مظالب مفید انگلیسی:
[External Link Removed for Guests]
با آرزوی موفقیت
ارسال پست

بازگشت به “زبانهاي خارجي”