اخبار

در اين بخش شهداء و ايثارگران جنگ معرفي و درباره‌ي حماسه دفاع مقدس بحث ميشود

مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 2653
تاریخ عضویت: دوشنبه ۸ آبان ۱۳۸۵, ۳:۲۶ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2612 بار
سپاس‌های دریافتی: 5561 بار
تماس:

اخبار

پست توسط moh-597 »

پخش مستند قصه‌هاي جنگ در تلويزيون

فيلم مستند قصه‌هاي جنگ كه محمدعلي فارسي در 13 قسمت توليد و كارگرداني كرده است همزمان با هفته دفاع مقدس از سيماي جمهوري اسلامي ايران پخش مي‌شود.

به گزارش معاونت هنري بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس، محمدعلي فارسي تاكنون 60 درصد از تدوين اين فيلم را به پايان رسانده و قرار است فيلم مستند قصه هاي جنگ در هفته دفاع مقدس از سيماي جمهوري اسلامي ايران پخش شود.

اين فيلم باتوجه به بيانات مقام معظم رهبري در نوروز سال 86 مبني بر نامگذاري سال جاري به عنوان اتحاد ملي و انسجام اسلامي ساخته شده است.
درتوليد اين فيلم كه حدود يك سال كار تحقيقاتي در برداشته و فيلمبرداري آن نيز بيش از پنج ماه به درازا كشيده است با ساكنان مناطق مرزي جنوب كشور و تعداد زيادي از عشاير عرب در رابطه با جنگ تحميلي مصاحبه شده است.
در طول دوران دفاع مقدس عشاير و ساكنان شهرهاي مرزي جنوب نقش ويژه اي در جنگ ايفا كرده اند و هدف از توليد اين مجموعه پرداختن به نقش تأثيرگذار عشاير عرب در دوران جنگ تحميلي است.
از ديگر كارهاي محمدعلي فارسي مي توان به فيلم هاي مستند مهاجران، شهيد صياد شيرازي و.... اشاره كرد. .

منبع كليه اخبار : سايت جامع دفاع مقدس
آخرین ويرايش توسط 1 on moh-597, ويرايش شده در 0.
پاينده باد ايران زنده باد ايراني

وبلاگ من
[External Link Removed for Guests]

صفحه اینستاگرام
[External Link Removed for Guests]
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 2653
تاریخ عضویت: دوشنبه ۸ آبان ۱۳۸۵, ۳:۲۶ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2612 بار
سپاس‌های دریافتی: 5561 بار
تماس:

پست توسط moh-597 »

دعوت از استاد فرشچيان براي خلق مينياتور دفاع مقدس در خرمشهر

رئيس بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس كشور از استاد فرشچيان هنرمند بزرگ كشور دعوت كرد براي خلق مينياتور دفاع مقدس به خرمشهر سفر كند.
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» ميرفيصل باقرزاده در خرمشهر، گفت: خلق آثار ماندگار دفاع مقدس برگرفته از هنرهاي اصيل ايراني و از سياست‌هاي بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس است كه در اولين گام، بنياد از استاد فرشچيان براي اين اقدام مهم دعوت به عمل مي آورد.
وي افزود: خرمشهر از اين رو براي خلق اين اثر انتخاب شده است كه سمبل مقاومت و پيروزي ملت بزرگ ايران است.
باقرزاده خاطرنشان كرد: دستان استاد فرشچيان مفتخر به خلق طراحي و ساخت ضريح حضرت ثامن الاحج(ع) و طراحي ضريح بارگاه قدسي حضرت سيدالشهداء است و اميدواريم همين دستان، حماسه‌هاي عاشقان اهل بيت را كه در لباس رزمندگان اسلام از حريم ميهن اسلامي دفاع كردند، به صورت اثري فاخر در قالب مينياتور خلق كند.
پاينده باد ايران زنده باد ايراني

وبلاگ من
[External Link Removed for Guests]

صفحه اینستاگرام
[External Link Removed for Guests]
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 2653
تاریخ عضویت: دوشنبه ۸ آبان ۱۳۸۵, ۳:۲۶ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2612 بار
سپاس‌های دریافتی: 5561 بار
تماس:

پست توسط moh-597 »

شكست،محاكمه و اعدام صدام در مركز فرهنگي دفاع‌مقدس خرمشهر به نمايش درمي‌آيد


آثار 30 كاريكاتوريست برتر جهان با موضوع اعدام صدام هم زمان با هفته دفاع‌مقدس به مركز فرهنگي دفاع مقدس خرمشهر مي‌آيد.
به گزارش ايسنا، اين آثار كه ظرف دو سال گذشته توسط كاريكاتوريست‌هاي به نام جهان خلق شده است شكست، محاكمه و اعدام صدام معدوم را براي اولين بار در كشورمان به نماش عمومي در مي‌آورد.

اين نمايشگاه پس از برگزاري در مركز فرهنگي دفاع مقدس خرمشهر در 20 مدرسه خرمشهر نيز به نمايش درخواهد آمد و هم زمان دانش‌آموزان علاقمند به كاريكاتور در همين زمينه به خلق اثر خواهند پرداخت.

نمايشگاه كاريكاتور اعدام صدام در ايام اعزام و حضوركاروان‌هاي راهيان نور نيز برپا خواهد بود و در همين زمينه نيز آثار كاريكاتور اعضاي علاقه‌مند اين كاروان‌ها جمع‌آوري مي‌شود.

مركز فرهنگي دفاع مقدس خرمشهر پيشتر، آثار كاريكاتوريست ايراني، جواد عليزاده درباره شكست‌هاي صدام را به نمايش درآورده بود
پاينده باد ايران زنده باد ايراني

وبلاگ من
[External Link Removed for Guests]

صفحه اینستاگرام
[External Link Removed for Guests]
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 2653
تاریخ عضویت: دوشنبه ۸ آبان ۱۳۸۵, ۳:۲۶ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2612 بار
سپاس‌های دریافتی: 5561 بار
تماس:

پست توسط moh-597 »

بانك اطلاعات شهداي عمليات‌بيت‌المقدس ايجاد مي‌شود


Imageبانك اطلاعات شهداي عمليات بيت‌المقدس(آزادسازي خرمشهر)در شهر مقاومت و ايثار،خرمشهر ايجاد مي‌شود.
براي تشكيل آرشيوي از حماسه‌سازان عمليات غرورآفرين بيت‌المقدس اين بانك تشكيل خواهد شد و اسامي و عكس شهيدان سرافرازي كه از تاريخ دهم ارديبهشت سال 1361 تا سوم خرداد 1361 در اين عمليات به شرف شهادت نائل آمده‌اند در اين بانك اطلاعاتي گردآوري مي‌شوند.
به گزارش ايسنا، نادر دريابان، مدير مركز فرهنگي دفاع‌مقدس خرمشهر از آغاز آزمايشي اين طرح در استان مازندران و در شهرستان قائم‌شهر خبر داد و افزود: در اين طرح از كمك دانشجويان كاروان‌هاي راهيان نور استفاده خواهد شد.

وي اظهار داشت:خانواده‌هاي شهداي عمليات بيت‌المقدس در سراسر كشور نيز مي‌توانند عكس و مشخصات و زندگي‌نامه و وصيت‌نامه شهيدان سرافراز خود را به اين مركز به آدرس خرمشهر-بلوار ساحلي-مركز فرهنگي دفاع مقدس ارسال و يا براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره‌هاي 06324225147 و 06324225116 تماس بگيرند.

دريابان گفت: همچنين اين مركز آماده است خاطرات و عكس‌هاي شهيدان و جانبازان عمليات بيت‌المقدس را دريافت وهمه ساله در مناسبت‌هاي سوم خرداد، هفته دفاع مقدس و حضور كاروان‌هاي راهيان نوردر معرض ديد عمومي قرار دهد.

وي افزود: طرحي نيز براي جمع‌آوري اسامي و عكس‌هاي حماسه‌سازان مقاومت خرمشهر در دست تهيه است كه بزودي جزييات آن اعلام خواهد شد
پاينده باد ايران زنده باد ايراني

وبلاگ من
[External Link Removed for Guests]

صفحه اینستاگرام
[External Link Removed for Guests]
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 2653
تاریخ عضویت: دوشنبه ۸ آبان ۱۳۸۵, ۳:۲۶ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2612 بار
سپاس‌های دریافتی: 5561 بار
تماس:

پست توسط moh-597 »

دفاع مقدس يك تلاش همه جانبه براي مقابله بادشمنان تابن دندان مسلح بود

جانشين فرمانده بسيج منطقه تهران بزرگ گفت: دفاع مقدس يك تلاش همه جانبه براي مقابله با دشمنان تا بن دندان مسلح بود.

سردار"احمد ذوالقدر"روزپنجشنبه درهمايش فرماندهان حوزه‌هاي گردانهاي عاشوراي ناحيه بسيج شهيد بهشتي شرق تهران افزود:فرمانده نمونه، فرماندهي است كه بتواند وقايع را به درستي تحليل كرده و بانگاه عالمانه به تهديدات دشمن، به موقع تصميم درست و قاطع را اتخاذ كند.
وي بااشاره به ضرورت آسيب شناسي حوزه و پايگاههاي بسيج اظهارداشت:
فرماندهان بسيج بايد با بررسي همه جوانب، نقاط قوت و ضعف را شناسايي و براي تقويت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف اقدام كنند.

ذوالقدرخاطرنشان كرد: افراد بي‌منطقي كه تنها مسير انتقاد را در پيش گرفته‌اند، هيچگونه دلسوزي براي مردم ندارند، بلكه به دنبال منافع خود مي‌باشند.

وي تصريح كرد: فرماندهان بايد با تقويت قدرت تفكر نيروها، آنان را براي مقابله با توطئه‌هاي دشمن مهيا كنند و برگزاري همايش‌هاي توجيهي مي‌تواند درارتقاي سطح آگاهي‌هاي بسيجيان موثر باشد.

ذوالقدرافزود: دشمنان انقلاب و نظام بايد بدانند نيروهاي انقلاب و مسوولان همه بيدار هستند.

وي، لازمه انتقال ارزش‌هاي دفاع مقدس به‌نسل جديد راپرباركردن فعاليت‌هاي فرهنگي وعلمي درجامعه و جلوگيري از نفوذ دشمنان درجبهه‌فرهنگي عنوان كرد.

جانشين فرمانده بسيج منطقه تهران تصريح كرد: كشور ما مي‌تواند با پشتوانه مردمي در مقابل دشمنان و مستكبران شرق و غرب بايستد مشروط بر آنكه به عوامل پيروزي در دوران هشت سال دفاع مقدس، توجه جدي داشته باشيم.

وي، عوامل پيروزي كشور در هشت سال دفاع مقدس را اقتدار رهبري، حمايت مقام معظم رهبري، تقويت باورهاي ديني، وحدت ملي وحضورمنسجم مردم وجوانان در صحنه‌هاي دفاع مقدس دانست.

ذوالقدر، بااشاره به اينكه ملت ما در هشت سال دفاع مقدس افتخارات زيادي را نصيب اين مملكت كرد، گفت: ايثارگري‌ها و جانفشاني‌هاي جوانان اين ديار كه با امكانات اندك در برابر دشمنان مقاومت كردند در تاريخ اين مملكت جاويد خواهد ماند.

وي بسيج را مظهر تقوا، ايثار و فداكاري خواند و از آن به عنوان شجره طيبه نام برد و افزود: عزت ، شرف و اقتدار نظام اسلامي مديون دلاوري‌ها و ازخودگذشتگي بسيجيان دلاور و مخلص مي‌باشد.

وي تهاجم فرهنگي دشمنان اسلام را يك ترفند ديگر عليه‌نظام اسلامي دانست و گفت: با توجه به همدلي كه تحت رهبري مقام معظم رهبري در مردم سراغ داريم دشمن بداند كه تا پاي جان از كشور و آيين خود در مقابل آنان دفاع خواهيم كرد.

ذوالقدرادامه داد: بسيج امروز بايد مسلح به فنون نظامي و مديريتي باشد و فرماندهي موفق است كه با شيوه‌هاي مديريتي آشنا باشد.
پاينده باد ايران زنده باد ايراني

وبلاگ من
[External Link Removed for Guests]

صفحه اینستاگرام
[External Link Removed for Guests]
Commander
Commander
نمایه کاربر
پست: 1189
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۵, ۲:۵۸ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 16928 بار
سپاس‌های دریافتی: 4259 بار

پست توسط Fariborz »

وب سايتهاي دفاع مقدس و لزوم تجهيز آنها به مطالب روز


برخي از گردانندگان وب سايت‌ها و وبلاگ‌ها با موضوع دفاع مقدس، فعاليت در اين عرصه را نوعي جهاد تلقي كردند و درعين حال بر لزوم گنجاندن مطالب روز ونيزاستفاده از ابزارهاي روزآمد و زبان‌هاي زنده دنيا دراين عرصه‌هاي مجازي جهاني تاكيد كردند.

به‌گفته كارشناسان، هزينه‌هاي سنگيني كه براي ايجاد و نگهداري يك وب سايت مورد نياز است اكثر علاقه‌مندان به فعاليت در اين حوزه را به طرف ايجاد وبلاگ‌هاي رايگان در يكي از سرويس‌هاي وبلاگ فارسي زبان سوق داده است.

در وب سايت‌هاي دفاع مقدس بخش‌هاي مختلفي مانندخاطرات،معرفي شهدا، عكس، شناسه عمليات، اسناد دفاع مقدس، مقالات ، جانبازان، شعر، داستان ، نماآهنگ زندگي نامه و خاطرات آزادگان و وصيت نامه‌ها وجود دارد.

بيشتر اين وب سايت‌ها فقط به زبان فارسي فعاليت مي‌كنند هرچند به گفته برخي صاحبنظران بهتر است كه فعاليت آنها به زبان‌هاي ديگر دنيا نيز گسترش يابد.

مدير سايت جامع دفاع مقدس (ساجد) به آدرس ‪ [External Link Removed for Guests]‬در اين زمينه به خبرنگار ايرنا گفت:امروزه يكي از دغدغه‌هاي اصلي ما، نبود مطالب به زبان انگليسي يا زبان‌هاي ديگر درباره دفاع مقدس در شبكه جهاني اينترنت است.

حميدداوودآبادي افزود: اين روزها شاهد درخواست بسياري از كاربران خارجي براي دريافت خاطرات و حقايق هشت سال دفاع مقدس به زبان‌هاي ديگر مانند انگليسي،فرانسوي و عربي هستيم اما متاسفانه در اين زمينه كار چنداني نشده است.

به گفته وي،با وجود دستگاه‌هاي اجرايي بسياري در حوزه فرهنگ مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي،هنوز اقدام و تلاش چنداني براي انتشار مطالب مربوط به دفاع مقدس به زبان‌هاي ديگر بخصوص در شبكه اينترنت نشده است.

وي با اشاره به اينكه بخش انگليسي سايت ساجد در همين راستا راه اندازي شد، گفت: هدف اين سايت آن است كه به دورازهرگونه ريا و اغماض، تمام مطالب وحقايق مربوط به هشت سال دفاع مقدس را با صداقت منتشر كند تا جهانيان خود به قضاوت بنشينند.

داوودآبادي با اشاره به اينكه هفت هزار عكس از دوران دفاع مقدس در سايت ساجد وجود دارد، گفت: بسياري از اين عكس‌ها توسط خود رزمندگان گرفته شده و براي اولين بار است كه در اينترنت منتشر مي‌شود.

به گفته وي حتي از سايت‌هاي خارجي براي استفاده از اين عكس‌ها به سايت ساجد مراجعه مي‌كنند.

مدير سايت ساجد گفت:مابراي اثبات حقانيت خود، وقايع مربوط به جنگ ايران و عراق را از ديد ديگران حتي از خاطرات سربازان عراقي كه بعضا به صورت كتاب يا وبلاگ منتشر شده است در اين سايت بازگو كرده ايم.

داوودآبادي درباره چگونگي حمايت از محتواسازي گفت: بهتر است متوليان حوزه فناوري اطلاعات ابتدا به توليد محتوا و جايگزين مناسب بپردازند و بعد سايت‌ها را ف_ * ل*_ ت ر كنند.

وي با اشاره به اينكه از بسياري از وبلاگ‌ها و وب سايت‌هاي دفاع مقدس و حتي ساير موضوعات مفيد هيچ حمايتي نمي‌شود، اظهار داشت: ما از اول ورود اينترنت به كشور شاهد ف_ * ل*_ ت ر بوده‌ايم اما در ازاي آن جايگزين و محتواي چنداني توليد نشده است.

مدير سايت " صبح " به آدرس اينترنتي ‪ [External Link Removed for Guests]‬كه بيشتر به حفظ فرهنگ ايثار و شهادت مي‌پردازد نيز به ايرنا گفت: ايجاد وب سايت‌هاي دفاع مقدس به فرهنگ‌سازي و آشنايي هرچه بيشتر جوانان ما با حماسه سازان دفاع مقدس كمك مي‌كند.

فريده محب علي افزود: ما سعي كرده‌ايم با نگاهي نو و جذاب به بيان حقايق جنگ براي كاربران بپردازيم به طوريكه از نگاه طنز و كاريكاتور نيز خاطرات جنگ نقل قول شده است.

وي بااشاره‌به‌اينكه كاربران زيادي از سايت‌هاي دفاع مقدس بازديد مي‌كنند گفت: بسياري از اين كاربران از كشورهاي خارجي هستند.

به گفته وي سايت صبح از سال ‪ ۷۸‬تاكنون فعاليت داشته و هفت هزار شهيد دفاع مقدس را با تمام مشخصات و اسناد معرفي كرده است.

محب علي بيان كرد كه اين سايت را بنا به عشق و علاقه خود و بدون هيچ تبليغ و حمايتي ايجاد كرده است.

وي گفت:الهه صبر، خاطرات همسران و مادران شهدا، طنز در اسارت ، شفا يافتگان و نماآهنگ از جمله بخش‌هاي جذاب سايت صبح هستند.

مدير سايت صبح گفت:تاكنون ‪ ۱۰‬نماآهنگ ( كليپ ) توسط اين سايت درباره دفاع مقدس توليد شده است كه مي‌تواند در مراسم و مناسبت‌هاي مختلفي مورد استفاده قرار گيرد.

محب علي افزود: مديران وب سايت‌هاي فعال در حوزه دفاع مقدس از رسانه ها به ويژه صدا و سيما انتظار دارند تا اين سايت‌ها را براي آشنايي بيشتر مردم معرفي و تبليغ كنند.

درباره وبلاگ‌هاي دفاع مقدس نيز بايد گفت كه بيشتر نويسندگان آنها را رزمندگان هشت سال دفاع مقدس تشكيل مي‌دهند كه با بيان خاطرات و انتشار عكس‌هاي خود از جنگ تحميلي عراق عليه ايران، حقايق بسياري را به زباني ساده براي مخاطبان خود بازگو مي‌كنند.

برخي از اين وبلاگ‌ها به صورت گروهي مديريت مي‌شود به طوريكه چند رزمنده به طور مشترك در اين وبلاگ‌ها مطلب منتشر مي‌كنند.

در برخي ازاين وبلاگ‌ها نيز شاهد جمع‌آوري اسناد و مدارك بسيار دقيق و منظمي از علميات جنگ و شهداي آن هستيم كه با دقت و حوصله تنظيم و گردآوري شده‌اند.

در راستاي برنامه محتواسازي در شبكه اينترنت كه اين روزها ارگان‌هاي مرتبط با حوزه فناوري اطلاعات بر آن تاكيد زيادي دارند حمايت از سايت‌ها و وبلاگ‌هاي دفاع مقدس و ارتقاي آنها مي‌تواند راهكار بسيار خوبي براي توليد محتوا و گزينه مناسبي براي كاربران باشد


[External Link Removed for Guests]
Commander
Commander
نمایه کاربر
پست: 1189
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۵, ۲:۵۸ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 16928 بار
سپاس‌های دریافتی: 4259 بار

پست توسط Fariborz »

كويت منبع شماره يك تغذيه مالي صدام در جنگ عليه ايران بود


دكترالجنابي محقق عراقي از نقش كويت در حمايت از صدام معدوم و جنايات او عليه ملت‌هاي ايران و عراق پرده برداشت و گفت:كويت پل ارتباطي اصلي و منبع شماره يك تغذيه مالي صدام در طول سال‌هاي جنگ تحميلي عليه ايران به شمار مي‌رفت.


به گزارش ايسنا،وي آمار منتشره در خصوص پرداخت‌هاي مالي كويت به صدام را مخدوش برشمرد و گفت: اين آمار به مراتب بيش از ارقامي است كه اعلام شده است.


اين محقق عراقي افزود:بر اساس اطلاعاتي كه در زمان اشغال كويت توسط رژيم بعث عراق از اين كشور به دست آمد و به عراق منتقل شد كويت در سال‌هاي جنگ تحميلي حتي نفت نيز به جاي عراق فروخت و بندر احمدي بارها شاهد پهلوگيري نفت‌كش‌هايي بود كه مشتري رژيم صدام به شمار مي‌رفتند و به نقش كويت به عنوان بارانداز سلاح‌ها و اقلام تداركاتي ارتش بعث در طول هشت سال جنگ تحميلي پرداخت و اضافه كرد: بسياري از تسليحاتي كه از مصر و فرانسه از طريق درياي سرخ در بندر جده عربستان تخليه مي‌شد از طريق كويت و مرز سفان به پايگاه‌هاي نظامي عراق منتقل مي‌شد كه از جمله مي‌توان به قطعات هلي‌كوپترهاي نظامي فرانسوي اشاره داشت.


الجنابي در ادامه افشاگري خود گفت: دولت كويت وقتي دست حكومت صدام از بنادر جنوبي عراق كوتاه شد براي كشتي‌هاي اين كشور هويت جعلي كويتي صادر كرد كه نمونه آن را در كشتي توقيف شده ابن‌البيطار مي‌توانيم مشاهده كنيم.


اين محقق عراقي همچنين افزود: حداقل دو محموله شركت باير آلمان كه مواد شيميايي براي حشره‌كش‌ها توليد مي‌كند از طريق كويت به «القرنه» عراق منتقل و سپس در واحد‌هاي سيار صنعتي وزارت صنايع نظامي عراق كه داماد صدام مسؤوليت آن را به عهده داشت به بمب‌هاي شيميايي عليه اكراد عراقي و نيرهاي ايراني تبديل مي‌شد.


وي تصريح كرد: برخي از ايرانيان مقيم كويت و مسلمانان اين كشور كه در جريان جنگ تحميلي صدام عليه ايران براي جمهوري اسلامي كمك ارسال مي‌كردند نيز توسط عوامل امنيتي كويت رهگيري و گزارش آن به مقامات عراقي داده مي‌شد.


وي به استفاده صدام معدوم از جزيره «بوبيان» كويت در حمله به نيروهاي ايراني در 29 فروردين 1367 نيز اشاره كرد و گفت: كويت خاك خود را نيز در اختيار صدام قرار داد تا از آن به عنوان سرپل عليه نيروهاي ايراني استفاده كند.


جنابي افزود: بوبيان پس از سقوط فاو به دست ايراني‌ها به كانون حضور ارتش بعث مبدل شد و واحدهايي از ارتش بعثي عراق از جمله هلي‌كوپترها و قايق‌هاي نفربر مهاجم بعثي از اين منطقه و از پشت سر نيروهاي ايراني به آن‌ها هجوم آوردند.


وي اضافه كرد: كويت پس از بازپس گيري فاو توسط صدام معدوم هزينه بازسازي آن را تقبل كرد.


الجنابي همچنين حمايت رسانه‌اي دولت كويت در طول جنگ را نيز از جمله حضور اين كشور در كنار صدام و بر عليه جمهوري اسلامي ايران برشمرد و هيچگاه در طول جنگ جنايات صدام معدوم عليه غيرنظاميان را محكوم نكرد و در دنياي ديپلماسي نيز همواره در كنار صدام و جنايات او قرار داشت.


وي به خاطره عجيب صدام معدوم و شيخ جابر حاكم متوفي سابق كويت نيز اشاره مي‌كند و مي‌گويد: شيخ جابر پس از پايان جنگ تحميلي، در جريان كنفرانس سران عرب به بغداد سفر كرد. او پس از پايان ديدار خود در فرودگاه بغداد به صدام گفته بود ما در كويت آماده پذيرايي و سفر متقابل شما هستيم كه صدام به شيخ جابر گفت ما خود را غريبه نمي‌دانيم هر وقت بخواهيم مي‌آئيم. شيخ جابر افزود وقتي سحرگاهان سراسيمه و با لباس خواب با حمله صداميان از كويت فرار كرديم تازه متوجه سخنان صدام شدم.


ديكتار عراق در جريان اشغال كويت و در پاسخ به يكي از خبرنگاران خارجي كه چرا شما در جريان حمله به كويت لباس نظامي مانند زمان جنگ با ايران نمي‌پوشيد؟ گفته بود: من با مردي در كويت روبرو نبودم در جنگ با ايران با مردان مي‌جنگيدم.


دكتر الجنابي در پايان گفت:به زودي مطالب تازه‌تري از عوامل و كساني كه در كويت در جريان حكومت صدام براي او جاسوسي و خوش خدمتي مي‌كردند را افشاء خواهد كرد.


[External Link Removed for Guests]
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 2653
تاریخ عضویت: دوشنبه ۸ آبان ۱۳۸۵, ۳:۲۶ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2612 بار
سپاس‌های دریافتی: 5561 بار
تماس:

پست توسط moh-597 »

تفحص پيكرهاي شهيدان در سه محور جنوب،جبهه مياني و شمال آغاز مي‌شود

در پي اعلام آمادگي وزير امور حقوق بشر عراق در جهت از سرگيري عمليات جستجوي مشترك مفقودين و تبادل پيكرهاي شهداء و قربانيان جنگ تحميلي رژيم بعثي عراق عليه ايران، ايران براي تحقق اين امر اعلام آمادگي كرد.

به گزارش ايسنا، سردار ميرفيصل باقرزاده طي گفت‌وگويي در خرمشهر ضمن استقبال از اظهار تمايل طرف عراقي جهت انجام اين عمليات انساني، مراتب آمادگي كشورمان را براي خاتمه دادن به پرونده مسائل انساني جنگ اعلام داشت و يادآور شد:گروه‌هاي كميته جستجوي مفقودين در سه محور جنوب، جبهه مياني و شمال آماده هستند به طور همزمان عمليات كاوش را شروع كنند.

فرمانده كميته مفقودين يادآور شد: به منظور سرعت بخشيدن به عمليات جستجو آمادگي داريم ضمن ديدار با همتاي عراقي در خوزستان، اجساد تعدادي از سربازان عراقي را نيز همزمان تحويل مقامات عراقي بدهيم.

وي با تأكيد بر اين كه از آغاز اشغال غيرقانوني عراق توسط نيروهاي اشغالگر آمريكايي و انگليسي عمليات انساني جستجوي اجساد شهداء و قربانيان جنگ در خاك عراق متوقف شده است خسارات ناشي از اين توقف را بالغ بر چندصدهزار دلار دانست و گفت: اين موضوع بايد از طريق كميته بين‌المللي صليب سرخ مورد پيگيري قرار گيرد و خسارات مربوطه از نيروهاي اشغالگر مسترد گردد.

سردار باقرزاده در پايان به ديدار اخير خود با اشنوگر نماينده كميته بين‌المللي صليب سرخ در تهران اشاره كرد و افزود: در اين ديدار، نماينده كميته بين‌المللي صليب سرخ با ابراز تأسف از كوتاهي‌هاي به عمل آمده از سوي كميته بين‌المللي صليب سرخ در قبال مفقودين ايراني، قول داد تلاش‌هاي لازم را جهت جبران خسارات وارده به عمل آورد.

يادآور مي‌شود: چندي پيش فرمانده كميته جستجوي مفقودين طي درخواست‌هاي مكرر خواهان تأمين برخي از اقلام اساسي از قبيل بالگردهاي مين‌روب، دستگاه‌هاي شناسايي مولكولي اجساد و ديگر اقلام مورد نياز تخصصي از طرف كميته بين‌المللي صليب سرخ گرديده بود.



منبع : سایت جامع دفاع مقدس
پاينده باد ايران زنده باد ايراني

وبلاگ من
[External Link Removed for Guests]

صفحه اینستاگرام
[External Link Removed for Guests]
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 2653
تاریخ عضویت: دوشنبه ۸ آبان ۱۳۸۵, ۳:۲۶ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2612 بار
سپاس‌های دریافتی: 5561 بار
تماس:

پست توسط moh-597 »

خاطرات سال‌های دوران دفاع مقدس در تالار اندیشه حوزه هنری تهران بازگو می‌شود

طبق روال ماه های گذشته، مراسم "شب خاطره" پنجشنبه اول آذرماه در حوزه هنری برگزار می‌شود. در این مراسم خاطرات سال‌های دوران دفاع مقدس بازگو خواهد شد.

این مراسم از ساعت 15 در تالار اندیشه حوزه هنری تهران واقع در تهران - تقاطع خیابان حافظ و سمیه برگزار می‌شود.

"شب خاطره"، اولین پنجشنبه هر ماه، به همت "دفتر ادبیات و هنر مقاومت" در حوزه هنری برگزار می شود.


منبع : سایت جامع دفاع مقدس
پاينده باد ايران زنده باد ايراني

وبلاگ من
[External Link Removed for Guests]

صفحه اینستاگرام
[External Link Removed for Guests]
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 2653
تاریخ عضویت: دوشنبه ۸ آبان ۱۳۸۵, ۳:۲۶ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2612 بار
سپاس‌های دریافتی: 5561 بار
تماس:

پست توسط moh-597 »

يكي ديگر از جانبازان شيميايي دوران دفاع مقدس به شهادت رسيد

همرزم و همسنگر شهيد جهان آرا و مرد روزهاي خونين خرمشهر به همسنگران شهيدش در حماسه مقاومت خرمشهر پيوست.
رزمنده فداكار، منصور مفيد، براثر جراحات شيميايي و مجروحيت جبهه‌هاي نبرد به شرف شهادت نائل آمد.


به گزارش ايسنا، پدر شهيد جهان آرا كه منصور داماد آنها بود در ارتباط با شهادت اين شهيد سعيد گفت: منصور در روزهاي سخت خونين خرمشهر و سالهاي حماسه دفاع مقدس هيچگاه جبهه‌ها را رها نكرد و بالاخره اين جانباز 45 درصد كه جراحت شيميايي و جراحت از ناحيه سينه را از سالهاي دفاع مقدس بر تن داشت آسماني شد و به همسنگران شهيدش پبوست.

پيكر اين شهيد بر دوش همرزمانش در تهران تشييع و در قطعه 25 در نزديكي مزار شهيد سرافراز خرمشهر شهيد سيد محمدعلي جهان آرا به خاك سپرده شد.

به همين مناسبت همسنگران شهيد مراسم بزرگداشتي در سنگر مدافعان خرمشهر مسجد جامع و مسجد امام رضا(ع) خرمشهر به ياد شهيد مفيد برگزار كردند.

از شهيد منصور مفيد يك پسر و يك دختر به يادگار مانده است.

وي عضو هيات مديره منطقه آزاد اروند بود. اداره كل باندر و كشتيراني خرمشهر نيز با صدور اطلاعيه‌اي با تسليت شهادت شهيد منصور مفيد به خانواده‌هاي شهيدان مفيد و جهان آرا و ‌همكاران او در منطقه آزاد و رزمندگان ايثارگر، خرمشهر از اين شهيد تجليل كرد.

در بخشي از اين اطلاعيه آمده است: قافله شهيدان خرمشهر سر سلسله شهيدان حماسه دفاع مقدس هستند و شهيد منصور مفيد يكي از ستارگان اين شهر آسماني است. او حماسه‌ساز خونين شهر و بيت‌المقدس بود و پس از سالها تحمل دردهاي ناشي از مقاومت در برابر دشمن بعثي به فيض شهادت نائل آمد.


منبع : سایت جامع دفاع مقدس
پاينده باد ايران زنده باد ايراني

وبلاگ من
[External Link Removed for Guests]

صفحه اینستاگرام
[External Link Removed for Guests]
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 2653
تاریخ عضویت: دوشنبه ۸ آبان ۱۳۸۵, ۳:۲۶ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2612 بار
سپاس‌های دریافتی: 5561 بار
تماس:

پست توسط moh-597 »

تشييع پيكرهاي پاك 31 شهيد حماسه دفاع مقدس توسط كاروان‌هاي راهيان نور در مشهيد شهيدان طلائيه

كاروان‌هاي راهيان نور از سراسر كشور و استان‌ خوزستان پس از پايان مراسم دعاي عرفه در مشهد شهيدان طلائيه، به صورت نمادين پيكرهاي 31 شهيد حماسه دفاع مقدس را از محل جايگاه اسقرار كبوتران خونين بال دفاع مقدس در طلائيه تا آمبولانس تشييع كردند.

به گزارش ايسنا ، پيكرهاي اين شهيدان كه از صبح روز عرفه در جايگاه ويژه در مشهد شهيدان طلائيه استقرار يافته بودند در حلقه‌ ارادت كاروان‌هاي راهيان نور قرار داشت.

رهپويان شهداي گمنام هنگام تشييع، با در آغوش گرفتن شهيدان تازه تفحص شده با فريادهاي يا حسين(ع) و يا زهرا (س)، پيكرهاي 31 شهيد سرافراز را تشييع كردند.

خيل عظيم كاروان‌هاي راهيان نور با اشك‌هاي خويش، همراه با گل و گلاب 31 كبوتر خونين بال دفاع مقدس را تا ستاد معراج شهداي خوزستان بدرقه كردند.

سرهنگ حسين عشقي، فرمانده قرارگاه حفظ ابنيه و آثار سرزميني دفاع مقدس خوزستان و قرارگاه‌ كميته جستجوي مفقودين در اين استان در ارتباط با اين شهدا گفت: اين شهيدان عمدتا در يك ماه اخير در استان خوزستان و در مناطق عملياتي دفاع مقدس اين استان از جمله كوشك و خين كشف شده‌اند.

وي افزود: پيكر شهيداني از مناطق عملياتي قصر شيرين و ميميك ايلام نيز در بين شهيدان وجود دارد.

منبع : ساجد
پاينده باد ايران زنده باد ايراني

وبلاگ من
[External Link Removed for Guests]

صفحه اینستاگرام
[External Link Removed for Guests]
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 2653
تاریخ عضویت: دوشنبه ۸ آبان ۱۳۸۵, ۳:۲۶ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2612 بار
سپاس‌های دریافتی: 5561 بار
تماس:

پست توسط moh-597 »

محسن رضایی: جنگ تحمیلی با 22 میلیارد دلار اداره شد

به گزارش خبرگزاری ایسنا، در این همایش، دکتر محسن رضایی،دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به چندوجهی و چندلایه بودن جنگ تحمیلی گفت:به جرأت می‌توان گفت این جنگ پیچیده‌تر از جنگ‌های اول و دوم جهانی است و از نظر کیفیت نیز بزرگتر از این دو جنگ. چون این جنگ ابعاد چندگانه دارد و بدون تحقیق و بررسی نمی‌شود آن ابعاد را بازشناسی کرد.
وی ادامه داد: جنگ عراق علیه ایران همان قدر که بعد نظامی قوی دارد بعد سیاسی قوی هم دارد.
رضایی اظهار کرد:جنگ تحمیلی در ابعاد سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی قابل تحقیق است. اگر بعد اقتصادی جنگ را بررسی کنیم متوجه می‌شویم که این جنگ تنها با 22 میلیارد دلار اداره شد در حالی که عراق با 30 میلیارد دلار ذخیره ارزی به ایران حمله کرد.
به گفته رضایی، جنگ تحمیلی در بعد سیاسی نیز اولین جنگی در قرن 20 است که نظام دو قطبی در یک طرف یعنی پشت سر عراق قرار گرفتند و می‌توان گفت تحلیل جنگ دو کره یا جنگ اعراب و اسراییل بسیار راحت‌تر از تحلیل جنگ تحمیلی عراق علیه ایران است.
وی اظهار کرد: به بعد فرهنگی جنگ تحمیلی بهتر از موارد دیگر پرداخته شده است. بعد اجتماعی جنگ نیز قابل تحقیق است. در این زمینه آن قدر اطلاعات وجود دارد که شاید حتی برای افراد حاضر در جنگ نیز جدید باشد بنابراین تحقیق تنها برای نسل‌های آینده نیست و ما برای پر کردن خلاء حافظه تاریخی باید بیشتر تلاش کنیم تا یک تحول اساسی در جامعه ایجاد شود.
به گفته رضایی، از هر 10 نفر، سه نفر ارتباط مستقیم یا غیرمستقیم با جنگ داشتند و تعداد افرادی که ارتباط مستقیم با جنگ داشتند نیز کم است و اگر پنج نفر را در زمینه‌های گوناگون با دفاع مقدس آشنا کنیم نتایج بهتری خواهد داشت.
دکتر رضایی همچنین با اشاره به چند لایه بودن جنگ تحمیلی گفت: چگونگی تصمیم‌گیری، پشت سر گذاشتن کمبودها، فشارهای داخلی و خارجی، تصمیمات بعد از آزادسازی خرمشهر و قطعنامه 598 و این که منطق حاکم بر تصمیمات اتخاذ شده در این موارد چه بود و بررسی آن‌ها می‌تواند مدیران کشور را از این تجربیات بهره‌مند کند.
وی دست نوشته افراد حاضر در جنگ،نوارهای ضبط شده و اسناد و مدارک رسمی موجود در نیروهای مسلح را از جمله ابزارهای تحقق برشمرد.

منبع : ساجد
پاينده باد ايران زنده باد ايراني

وبلاگ من
[External Link Removed for Guests]

صفحه اینستاگرام
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “حماسه دفاع مقدس”