تعداد رنگ ۶۵۰۰۰ رنگ اون و داراي دوربیني با کیفیت VGA بوده و کیفیت عکس هاي گرفته شده توسط اون ۴۸۰ * ۶۴۰ و ۱۲۰ * ۱۶۰ پیکسل ميباشد .
امکان فیلمبرداری دارد و از H.263 پشتيباني ميكند . كه فيلمهاي اون با کیفیت ۱۴۴ * ۱۷۶ پیکسل ، ۱۵ فریم در ثانیه (QCIF) ميباشد .
حاكثر زمان مکالمه ۲۴۰ دقیقه و زمان کارکرد ۲۰۰ ساعت است .
از فايلهاي صوتي MP3, Real Audio, AMR بهره برده و داراي سيستم بلوتوث و اينفرارد بوده و سيستم عامل سيمبين بر روي اون به عنوان سيستم عامل نصب ميباشد و تنها گوشي زيمنس است كه از اين تكنولوژي بهره ميبرد .
و داراي MultiMediaCard slot است .
تشكر از sis
مشخصات گوشي SX1 زيمنس
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:

- محل اقامت: 15616
- سپاسهای دریافتی: 81 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
ali_singer,
توليد 6600 هم متوقف شده
توليد 6600 هم متوقف شده

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- تماس:

- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
ali_singer, Shadow,
با SX1 زياد کار نکردم، اما 6600 زمان خودش گوشي خيلي خوبي بود
با SX1 زياد کار نکردم، اما 6600 زمان خودش گوشي خيلي خوبي بود

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- تماس:
mahdi1944, جان من به شوخي گفتم ..من با هر دوي اين گوشيا کار کردم وجفتشون در زمان خودشون عالي بودن...الان هم هنوز خيليا دارن و راضي هم هستن...منتها ديگه بحث در مورد چيزي که مال چند سال پيشه زياد جالب نميتونه باشه...و فايده اي هم نداره
الان همه از نمايشگاه بارسلون حرف ميزنن و گوشي هاي که قراره بياد اونوقت ما داريم در مورد خوب و بد بودن 6600 و sx1 حرف ميزنيم.
به هر حال نظر و عقيه همه دوستان براي من با ارزش و قابل احترامه
الان همه از نمايشگاه بارسلون حرف ميزنن و گوشي هاي که قراره بياد اونوقت ما داريم در مورد خوب و بد بودن 6600 و sx1 حرف ميزنيم.
به هر حال نظر و عقيه همه دوستان براي من با ارزش و قابل احترامه

آشنايي يك اتفاق است...جدايي يك قانون....دل به اتفاق نبند كه قانون اجرا مي شود.....!

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس: