[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
دوستان ... سلام چند تا عكس جالب هم از SU-22 واسه تون گذاشتم . اميدورام بپسنديد. در ضمن من يك آرشيو نسبتا" كامل از تصاوير هواپيماهاي مختلف نظامي دارم. اگر احيانا" تصوير خاصي مورد نظرتان بود امر بفرمائيد تا تقديم كنم..!!
سلام دوستان
ضمن تشكر ازجناب عبدلمهدي عزيز ميخواستم خواهش كنم اگه امكان داره عكسهايي ازجنگنده هاي اف26 كه كرحش كنسل شد تو سايت قرار بدين
ضمنا از دوستان ميخوام اگر سايت وانجمن نظامي فارسي مثل همين سايت سراغ داريد لينكشو اينجا قرار بديد يا به صورت
بيام خصوصي ارسال كنيد تا ما هم استفاده كنيم
با تشكر از همه شما
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]
جناب آقاي moh-597 با عرض سپاس متقابل ...: مي خواستم بدونم آيا شما تايپيك خاصي براي نيروي هوائي عراق داريد؟ چند تا عكس بسيار جالب از هواپيماهاي عراقي قبل و بعد از حمله آمريكا دارم كه حتما" ميدونم خوشتون مياد .