استاد خلبان سرهنگ محمد رضا شا هی
ایشون متولد شهرستان بروجرد (استان لرستان) بودند. خلبان جت جنگنده اف-5 در پایگاه دزفول-
اف-5 های نیروی هوایی بر فراز سد عظیم دز
ایشون از بستگان نزدیک ما هستند. اما در حال حاضر مقیم امریکا هستند. ایشون پس از 8 سال جنگ تحملی و ساعت ها پرواز با جنگنده اف-5 به اصفهان منتقل شدند و تا چند سالی مدرس اف-14 بودند. بعد به علت بیماری تقاضای بازنشستگی کردند و پس از آن به امریکا مهاجرت کردند.
ایشون از افتخاراتشون که هم اکنون هم در آرشیو نیروی هوایی آرتش هم موجود است, این است که در عملیان کمان 99 ( پرواز 140 فروندی) در اولین روز جنگ
به همراه وینگ من خود پس از بمباران موفق اهداف تعیین شده در عراق, مورد اصابت توپ های ضد هوایی قرار می گیرند, اما با مهارت خاص هواپیمای خود را کنترل و تا پایگاه چهارم هدایت میکند!
اما به علت درگیری شدید هوایی در پایگاه دزفول موفق به فرود نمی شوند و با توافق وینگ من خود عازم فرود در فرودگاه خرم آباد ( مرکز استان لرستان) میگیرند!
در
بین راه خرم آباد - اندیمشک
وینگ من ایشون در پل زال ( حد فاصل لرستان و خوزستان) به علت کمبود سوقط سقوط میکند!
ایشون هم در اثراصابت گلوله ها به بال هواپیما( به طوری که قسمت اعظمی از بال) از بین رفته بود, موفق به فرود اف 5 خود در فرودگاه خرم اباد نمی شود!
اما در عوض دوباره با مهارت خاصی در حومه شهر و حدود 5 یا 6 کیلومتری فرودگاه در روستای
چم انجیر تایگر نیروی هوایی را در زمین کشاورزی غیر مسطح! به سلامت می نشاند.
----
حتما حتما عکسی از ایشون براتون تهیه خواهم کرد.
درود بر
تمام خلبانان غیور نیروی هوایی به خصوص
خلبانان:
شاهی-یزدانفر-جودکی-چگنی-کاکاوند-چاغروند-کیارش